Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα θα καταθέσω και εγώ μια εμπειρία μου για την ψαροταβέρνα Γοργόνα που βρίσκεται στην Πέραμο της Καβάλας.Πήγαμε εκεί με τον αντρα μου και τη μικρή μας κορούλα.Εφόσον κοιτάξαμε τον κατάλογο και είδαμε τι μας άρεσε και φυσικά τι βόλευε στη τσέπη μας μέρες που είναι ,παραγγείλαμε τα φαγητά μας.Τα φαγητα δε μπορω να πώ ήταν παρα πολυ ωραία ,ήρθε και ο λογαριασμός ο οποιός ήταν 45 και εμεις με βάση αυτα που παραγγείλαμε απ,ο τον κατάλογο ηταν γυρω στα 30 ευρω μια απόκλιση 15 ευρώ.Ο άντρας μου λοιπόν τον φώναξε για να μας πει για τις τιμές και αυτος μας ειπε οτι ξεχασε να αλλάξει τις τιμές απο τον κατάλογο.Επειδή ειδε οτι συνοφρυωθηκαμε εχασε τα λογια του και αρχισε να μας επιστρεφει στην αρχή 2 ευρω ,μετα 5 ευρω διοτι ειχαμε ανοιξει τον καταλογο και καναμε λογαριασμό με βασει τις τιμες αυτες.Το θεωρώ μεγάλη κοροιδια να γινονται πραγματα τετοια και ειδικα στον τουρισμό μας διοτι και εκει θεωρειται τουριστική περιοχή.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Nα ξέρεις ότι αυτό που έκανε απαγορεύεται ρητά. Οι τιμές που υπάρχουν στον τιμοκατάλογο είναι και αυτές που ισχύουν κι αν ξέχασε να τις αλλάξει πρόβλημά του και μάλιστα μεγάλο γιατί θα μπορούσες να καλέσεις το ΣΔΟΕ και να τον καταστρέψεις.

΄Εχει συμβεί σε μας πριν 10 χρόνια σε μια ταβέρνα της γειτονιάς μας. Το ΣΔΟΕ τότε του έριξε τέτοιο πρόστιμο που για να το πληρώσει πούλησε το ένα από τα δύο μαγαζιά που είχε.

Επρεπε να του πληρωσετε οσα ακριβως εβγαιναν βασει καταλόγου!!!Δεν μπορουσε να σας κανει απολύτως τπτ..αυθαιρεται αλλαζει τιμες???Ποιος ο ρολος του τιμοκαταλόγου???Ποιον θα καλουσε για να βρει το δικιο του εξαλλου???Κοιτα κτ εξυπνους που θελουν να λεγονται επαγγελματιες!!!:evil::evil:

BagRp2.png Spetp2.png ...έρχεται και ο τρίτος της παρέας!!!

Βλακεια ,το ξέρω αλλά με πιάνει μια ντροπή εκείνη την ωρα οταν μας κοιτουσαν οι υπόλοιποι να του λέμε για το λογαριασμό.Να κατι τετοια κανω και μετα την παθαινω.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

το ιδιο εγινε χτες στην αιγινα,η διαφορα ηταν μικρη γιατι πηραμε κρεπες αλλα ειπε τι αλλαξαν κ δεν προλαβαν κτλ κ να μας τα δωσει πισω αλλα λιγο περιφρονητικα.δεν το δεχτηκαμε κ κακως τελικα,γιαυτο βρισκουν κοροιδα. πρεπει να εχουμε το τηλ της σδοε μαζι αλλη φορα

Διαφημίσεις

Γεια σας.

Ειμαι νεα στο φορουμ.

Σχετικά με αυτά που διαβαζω να έχετε υπόψη σας οτι απαγορευεται δια ροπάλου να μην έχει τιμοκαταλογο το μαγαζι και να αλλάζει τιμές οπως τον βολευει. Θα διαμαρτυρηθειτε εκεινη τη στιγμή και αν σας πει κατι πειτε του για ΣΔΟΕ. (που δεν θα πει)

Το θέμα ειναι οτι η σεζον ξεκινησε πολυ αργα και προσπαθουν ολοι να βγάλουν τα σπασμένα οπως οπως.

Το άλλο θεμα ειναι οτι πρεπει επιτελους να μάθουμε να έχουμε επαγγελματιες σε καθε επαγγελμα και οχι τον καθένα που θέλει να κανει την αρπαχτη του.

Επίσης τα ξενοδοχεια και τα ενοικιαζομενα δωματια θα πρέπει να έχουν ανηρτημένες σε εμφανες σημειο τις ανώτατες τιμες περιοδου που δικαιουνται και να ειναι θεωρημενες με επισημη ευανάγνωστη σφραγίδα, υπογραφή και ημερομηνία. Μη δεχεστε να νοικιασετε παραπάνω απο την τιμή πορτας για την εκαστοτε περιοδο. Διαμαρτυρηθείτε και καντε φασαρια εκεινη τη στιγμη και μην το αφήσετε για μετά γιατι μαλλον δεν θα βρειτε το δικιο σας εκτος αν έχετε αποδειξεις.

Και μην ξεχνατε και τις αποδειξεις.

Λίγη δουλεια θέλουν όλοι για να στρώσουν.

Ας μην ανεχόμαστε επιτέλους τα παντα και μην το περνατε αυτο και στα παιδια σας.

Εχουμε κ εμεις ενα (πολυ) μικρο μεριδιο ευθυνης για οτι γινεται στην Ελλάδα.

Καλο (υπολοιπο) καλοκαιρι και φθινοπωρο

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Τη συγκεκριμένη ταβέρνα τη γνωρίζω και φυσικά δεν μ' ενθουσιάζει απλά, πιστεύω όπως και για άλλα μαγαζιά στη Ν. Περαμο επειδή η τουριστική περίοδος είναι μικρή πάνε να βγάλουνε απο τη μύγα ξύγκι...και το λέω και μένα με μάδησαν στη Ν. Πέραμο..

Βρε παιδιά έχω την εξής απορία πάντοτε την είχα γίνεται ένα τέτοιο γεγονός πώς μπορείς εκείνη την ώρα να βρεις το τηλ του ΣΔΟΕ της περιοχής ή την υγειονομικής υπηρεσίας, γιατι εμένα μου συνέβει και το άλλο μου έφεραν ψάρι ξιφία και απο κάτω ήταν μουχλιασμένος! Βέβαια οι κοροριδάρες Ελληνάρες ποτέ δεν αντιδράμε! και έτσι μου το αντικατάστησαν και πλήρωσα κανονικά το λογαριασμό!!!! Κορόιδο!!!!!

ΠΟΥ πρεπει να απευθυνόμαστε σ' αυτές τις περιπτώσεις;;;

Τη συγκεκριμένη ταβέρνα τη γνωρίζω και φυσικά δεν μ' ενθουσιάζει απλά, πιστεύω όπως και για άλλα μαγαζιά στη Ν. Περαμο επειδή η τουριστική περίοδος είναι μικρή πάνε να βγάλουνε απο τη μύγα ξύγκι...και το λέω και μένα με μάδησαν στη Ν. Πέραμο..

Βρε παιδιά έχω την εξής απορία πάντοτε την είχα γίνεται ένα τέτοιο γεγονός πώς μπορείς εκείνη την ώρα να βρεις το τηλ του ΣΔΟΕ της περιοχής ή την υγειονομικής υπηρεσίας, γιατι εμένα μου συνέβει και το άλλο μου έφεραν ψάρι ξιφία και απο κάτω ήταν μουχλιασμένος! Βέβαια οι κοροριδάρες Ελληνάρες ποτέ δεν αντιδράμε! και έτσι μου το αντικατάστησαν και πλήρωσα κανονικά το λογαριασμό!!!! Κορόιδο!!!!!

ΠΟΥ πρεπει να απευθυνόμαστε σ' αυτές τις περιπτώσεις;;;

πρεπει να εχουμε το τηλ στο κινητο περασμενο

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...