Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ...(Χατζηπαυλου στο Μητερα)

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια...!ο γυναικολογος μου ειναι ο χατζηπαυλου...ο οποιος συνεργαζεται με το μητερα....ποια ειναι η γνωμη σας γι'αυτον...τον θεωρειται καλο και συνεργασιμο????!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...!ο γυναικολογος μου ειναι ο χατζηπαυλου...ο οποιος συνεργαζεται με το μητερα....ποια ειναι η γνωμη σας γι'αυτον...τον θεωρειται καλο και συνεργασιμο????!!!!!

κοριτσια πειτε μου........καμια δεν τον εχει γιατρο????

• 10 months later...

καλως ηρθες στο φορουμ.

ειναι ο γυναικολογος μου.

εχω 2 τοκετους στο ιστορικο μου μαζι του, κ εμεινα ικανοποιημενη 100%.

(μην ξεχνας πως οι αποψεις παντα διιστανται. κ παραπανω μη σου πω. ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα ενος γιατρου. γνωμη μου.)

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

Tzini

Μιας και είσαι η μόνη μέχρι στιγμής που έχεις άποψη, ηθελα να σε ρωτήσω αν είχες δύσκολες εγκυμοσύνες - τοκετούς για να αποκτήσω πληρέστερη εικόνα. Αν ήταν δύσκολες περιπτώσεις και έμεινες ικανοποιημένη 100% όπως λες, έχει μεγαλύτερη σημασία σε σχέση με το αν ήταν νορμάλ περιπτώσεις.

Ενημερωτικά, οι τοκετοί σου ήταν φυσιολογικοί ή με καισαρική;

Tzini

Μιας και είσαι η μόνη μέχρι στιγμής που έχεις άποψη, ηθελα να σε ρωτήσω αν είχες δύσκολες εγκυμοσύνες - τοκετούς για να αποκτήσω πληρέστερη εικόνα. Αν ήταν δύσκολες περιπτώσεις και έμεινες ικανοποιημένη 100% όπως λες, έχει μεγαλύτερη σημασία σε σχέση με το αν ήταν νορμάλ περιπτώσεις.

Ενημερωτικά, οι τοκετοί σου ήταν φυσιολογικοί ή με καισαρική;

o πρωτος τοκετος παρα πολλες ωρες. χονρικα απο 4 το πρωι (με τη μαια) στις 6 ηρθε ο γιωργος. ηθελα καισαρικη, ηταν δυσκολα δεν αντεχα. δεν με αφησε. γεννησα στις 7 το απογευμα.

ο δευτερος διδυμα. με ειχε ζαλισει απο την αρχη για φτ. δεν ηθελα. στο τελειωμα της εγκυμοσυνης γυρισε ο μπεμπης (το μεγαλο μωρο) επανω κ εγκαρσια, κ καναμε κτ. στα διδυμα που κανονικα μαχιμουμ τα περνουν στις 36 εβδομαδες, με αφησε κ πατησα ωριακα την 39η βδομαδα.

ειναι υπερμαχος του θηλασμου κ του φτ.

μεχρι κ την γυναικα του ειχε βαλει να με παρει τφ (στην πρωτη λοχεια), για να μην σταματησω τον θηλασμο. (στην 2η ειχαν χωρισει:cry:)

αν σε προβληματιζει κατι αλλο που εμαθες κ αφορα την οικογενεια του γιωργου, ρωτα οτι θες.

κ οταν αρπαξα ενα μυωμα <3 εκ., μετα την πρωτη γεννα, μου ειπε να μην αγχωνομαι αδικα, να μην το βγαλουμε κ να το παρακολουθουμε. ειχα τρομαξει πολυ. φιλαγα συνεχως το ενα μου παιδι (τοτε) κ εκλαιγα ασταματητα. ο αντρας μου ταξιδευε:cry:.

οταν πηγα σε ενα αλλο ''γιατρο'' μου ειπε να το βγαλω (πανεπιστημιακος κιολας, στο λητω κ δεν ειναι αυτος που λες στο αλλο θεμα σου). ο 2ος γιατρος που ειχα επισκεφτει αφησε τη φιλη μου να γεννησει μονη της με γιατρο εφημεριας στο λητω, ηταν στο εξοχικο του για σκ, της ειπε να παρει παυσιπονα, κ δεν μπορουσε να παει κ ειχε κλεισει κ το μομπιλι! (εντελει η φιλη μου γεννησε φυσιολογικα, ενω την ειχε για καισαρικη. ασχετο αλλα απλα το θυμηθηκα!)

• 5 months later...

Διαφημίσεις

είναι ο γιατρουδάκος μου και είναι πολύ καλος!είναι γενικά συζητήσιμος και ανετος, μπορείς να τον βρεις οποια ωρα θελεις, ειναι οντως υπέρμαχος του φτ. και σε μενα που περιμενα διδυμα μου ελεγε απο την αρχή οτι θα περιμενουμε πως θα πανε τα πραγματα μηπως γεννήσω με φτ. δυστυχως και σε μενα ερχοταν εγκαρσια το ενα μωρο, είχα και επιπλοκή και τελικα αναγκαστήκαμε να κανουμε καισαρική. επίσης θα συμφωνησω οτι ειναι υπερμαχος του θηλασμου, σε μενα που ειχα και ελαχιστο, μου ελεγε ακομη και 30ml που εβγαζα με θηλαστρο οπωσδηποτε να το δινω στα μικρά.παντως ειναι πολύ μορφωμενος, παρακολουθει πολλα σεμιναρια σε εξωτερικό, εχει δουλεψει και στο εξωτερικο και γενικά εγω τον εμπιστευομαι απολυτα. και ενας λογος παραπάνω που τον εμπιστευομαι τυφλά είναι οτι ενω με ετοιμαζαν για την καισαρική, πεσανε οι παλμοι του ενος μωρου και δοξα το Θεό, ενω παραλίγο να χασω το ενα μωρό μου, τωρα είναι και τα δυο καλα, και γι αυτο ευχαριστώ τον Θεό και τον Χατζηπαύλου με την εμπειρία του ολα κινηθηκαν τοσο γρηγορα που δεν προλαβα να χαιρετήσω ουτε τον αντρα μου. εχω στειλει ηδη 3φιλες μου σε εκείνον, η μια με προβληματα στο να συλλαβει και ηδη εχει πλεον μωράκι, η αλλη με προβληματα με αιμα μεχρι τον εκτο και ηδη εχει το μωράκι της τωρα και η αλλη με γυναικολογικό προβλημα και ολα καλα μεχρι στιγμής.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...