Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απασχόληση παιδιών σε βάφτιση

B MAR

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια...

Μήπως έχει κάποια καμιά καλή ιδέα για το πως θα κρατήσω απασχολημένα τα πιτσιρίκια στη βάφτιση του δικού μου????

Θα έχω κλοουν αλλά θα είναι για δυο ώρες....

Μετά?????

περιμένω τις ιδέες σας

1wSpp3.png?cfSsMX9n

Διαφημίσεις

Είχα το ίδιο "άγχος" με εσένα.

Αλλά τελικά οι δύο ώρες του κλόουν ήταν υπεραρκετές.

Τα μικρά έφαγαν, έτρεξαν, χόρεψαν, είχε χώρο με γκαζόν κ κυλίστηκαν και απασχολήθηκαν και μεταξύ τους.

Μπορείς να βάλεις κάπου ένα-δύο τραπεζάκια με παιδικές καρεκλίτσες και διάφορες δραστηριότητες πάνω. Εμείς είχαμε βάλει κουβαδάκια με χοντρές ξυλομπογιές, μπλοκ, αυτοκόλλητα, και απασχολήθηκαν μια χαρά! Ό,τι μας ζωγράφισαν τα παιδιά, τα κόλλησα στο βιβλίο ευχών του μικρού μου! ;)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Mariaeva και Souzy ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Souzy η ιδέα για ζωγραφική είναι πολύ ωραία. Σκέφτηκα να εκτυπώσω από το ιντερνετ κάποια σκίτσα και να τα βάλω στο τραπέζι τους με ξυλομπογιές....

1wSpp3.png?cfSsMX9n

Εμείς είχαμε στην βάπτιση περίπου 40 πιτσιρίκια:shock: έχουμε γόνιμα σόγια:D ο κλόουν έκατσε 3 ώρες και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Φτηνότερα θα σου στοιχίσει μιά ώρα παραπάνω ο κλόουν παρά να αγοράσεις ένα σωρό πράγματα για να κρατήσεις τα παιδάκια απασχολημένα.

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε στην βάπτιση περίπου 40 πιτσιρίκια:shock: έχουμε γόνιμα σόγια:D ο κλόουν έκατσε 3 ώρες και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Φτηνότερα θα σου στοιχίσει μιά ώρα παραπάνω ο κλόουν παρά να αγοράσεις ένα σωρό πράγματα για να κρατήσεις τα παιδάκια απασχολημένα.

40!!!!!!!!!!!:o πιτσιρίκια???? Εμένα θα'ναι γύρω στα 17..... Πάντως θα ρωτήσω τον κλόουν αν μπορεί να κάτσει μια ώρα παραπάνω.. Θα είναι όντως φτηνότερος...

1wSpp3.png?cfSsMX9n

Επισης μπορείς αν έχεις χρόνο να φτιάξεις μόνη σου πινιάτα η οποία έχει μηδαμινό κόστος και θα απασχοληθούν τα πιτσιρίκια αρκετή ώρα μέχρι να την σπάσουν ;)

Επισης μπορείς αν έχεις χρόνο να φτιάξεις μόνη σου πινιάτα η οποία έχει μηδαμινό κόστος και θα απασχοληθούν τα πιτσιρίκια αρκετή ώρα μέχρι να την σπάσουν ;)

Καλή ιδέα κι'αυτή αλλά το τραπέζι θα είναι σε εσωτερικό χώρο (μικρό σχετικά...) χαρές που θα κάνει ο εστιάτορας... φαντάζεσαι???

Πάντως θα την εφαρμόσω την ιδέα σου στα γεν του ανθρωπάκου...

Ευχαριστώ

1wSpp3.png?cfSsMX9n

Διαφημίσεις

Τι είναι η πινιάτα?:rolleyes:

Η πινιάτα είναι ένα 'δέμα' που μέσα έχει καλούδια για τα πιτσιρίκια (καραμέλες, γλυκάκια, δωράκια κλπ) το οποίο κρέμεται κάπου και τα παιδάκια προσπαθούν να το ανοίξουν χτυπώντας το με ένα κοντάρι/ρόπαλο/σκουπόξυλο/ότι σου βρίσκεται τέλος πάντων... έχοντας δεμένα τα μάτια τους..΄..

1wSpp3.png?cfSsMX9n

Εμείς στη βάφτιση των παιδιών μας που έγινε 26.06 σε ανοικτό χώρο αποφασίσαμε να μην έχουμε εναλλακτικά κάναμε τα εξής:

1. Αγοράσαμε διάφορα παιχνίδια π.χ. ποδοσφαιράκι, ντόμινο, πίστα με αυτοκινητάκια κ.α

2. Αγοράσαμε μολύβια διαφόρων ειδών και διάφορα σκίτσα για να ζωγραφίσουν

3. Αγοράσαμε ένα μεγάλο σκίτσο σε μουσαμα μήκους 2 μέτρων όπου όλα τα παιδάκια χρωμάτισαν τα ασπρόμαυρα σχέδια

Τα βάλαμε όλα αυτά σε ένα μεγάλο τραπέζι και βρήκαμε μια κοπέλα που βοήθησε πάρα πολυ να περάσει ομαλά η βραδιά.

Παιδιά και γονείς το κατευχαριστήθηκαν. Μας βγήκε όσο 2 ωρες με τον κλόουν, αλλά ήταν κάπως διαφορτετικά.

Καλή επιτυχία.

παντα ενθουσιαζομαι οταν παω σε γενεθλια και υπαρχει ενας κλοουν ή ενα καρτουν κι ας ειμαι σχεδον 30 χρονων...και στα ανιψια μου και στη βαφτιστηρα μου τωρα που θα γινω νονα,διαλεξαμε/θα διαλεψουμε εναν ηρωα...οχι τοσο πολυ οσο για να μεινουν ησυχες οι μανουλες,οσο για να περασουν καλα οι μικροι προσκεκλημενοι...και ειμαι σιγουρη οτι με ενα extra tip δεν θα ελεγε ο κλοουν οχι στο να μεινει μια ωριτσα ακομη...στην ανιψια μου ειχε μεινει σχεδον μια ωρα επιπλεον και απλα απο τοτε την προτιμησαμε την κοπελα σε ολα μας τα παρτι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...