Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΑΝΙ ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ

maraki1983

Recommended Posts

:lol:γεια σας κοριτσια.τις τελευταιες μερες το ζουζουνι μου εμαθε να κοιμαται μονο του...χωρις κουνηματα και αγκαλιτσες...εχεις ομως την πιπιλιτσα του...οταν παω να του την παρω(αφου εχει κοιμηθει)την ρουφαει και δεν την αφηνει με αποτελεσμα αν καταφερω και την παρω να ξυπνησει...φοβαμαι ομως να τον αφησω να κοιμηθει με πιπιλα....εσεις τι λετε να τον αφηνω?????

Διαφημίσεις

εννοειται βρε Μαρακι να τον αφηνεις....γιατι οχι;;;

κι εμενα με πιπιλα κοιμαται και καποια στιγμη οταν την παρει ο βαθυς ο υπνος την πεταει απο μονη της..........μην αγχωνεσαι χωρις λογο.......

ειναι ο καλυτερος τροπος για νανι...η δικια μου ακομη και τωρα ,ενος ετους, ετσι κοιμαται......εχει συνδυασει την πιπιλα με τον υπνο....μια χαρα!!!!!!!!!

γιατι βρε τι θα παθει?αφου την εμαθε τωρα αστο!ειναι κ μηνων ακομα.τι να πω κ γω που του γιου μου του εχει βεντουζωθει στο στομα μερα νυχτα.απλα μη του δινεις αν δεν ειναι να κοιμηθει γιατι οταν μεγαλωσει θα την κοψει πιο δυσκολα οπως εμεις καλη ωρα που την πατησαμε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...