Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ Η ΟΧΙ;

athanasia_k

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα, να σας πω και εγω τα δικα μου!Πηγα χθες στον γιατρο μου για αυχενικη διαφανεια 12 εβδομαδα.Ηταν εκει αλλος γιατρος που κανει την αυχενικη και συνεργαζονται. Μου ειπε οτι η καρδουλα σταματησε αυτες τις μερες και οτι εχει εγκεφαλοκηλη. Εγω απο χθες αρνουμαι να πιστεψω οτι εχει συμβει κατι τετοιο αφου τιποτα δε δειχνει πως δεν πηγαμε καλα.Η απαντηση που πηρα απο τον υπερηχο ειναι εμβρυικη απωλεια, ημερολ. κυηση 11+6 ημερων ,υπεριχ. κυηση 11+6 ημερων.Ειμαι σε διλλημα και θελω να παω και σε αλλον γιατρο για επιβεβαιωση(τουλαχιστον δε θελω να σκοτωσω το παιδακι μου αν ειναι ζωντανο. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας γιατι εχω το Σαββατο να παω για αποξεση!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

καλημερα,λυπαμαι για οτι εγινε...ομως απο οτι ξερω γιατι και εγω ειχα παλλινδρομη στις 13 εβδομαδες,πριν την αποξεση κανουν παλι υπερηχο για να ειναι σιγουροι,εμενα στο ιασω ετσι ειχε γινει τουλαχιστον.μιλα με τον γιατρο σου για να του το ζητησεις.κουραγιο!

Το θεμα μου ειναι οτι μου εχει δωει 2 χαπια να τα βαλω στον κολπο 3 ωρες πριν για να ανοιξει ο τραχηλος οποτε φανταζομαι οτι ολα μετα θα τελειωσουν.

:cry:

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα, να σας πω και εγω τα δικα μου!Πηγα χθες στον γιατρο μου για αυχενικη διαφανεια 12 εβδομαδα.Ηταν εκει αλλος γιατρος που κανει την αυχενικη και συνεργαζονται. Μου ειπε οτι η καρδουλα σταματησε αυτες τις μερες και οτι εχει εγκεφαλοκηλη. Εγω απο χθες αρνουμαι να πιστεψω οτι εχει συμβει κατι τετοιο αφου τιποτα δε δειχνει πως δεν πηγαμε καλα.Η απαντηση που πηρα απο τον υπερηχο ειναι εμβρυικη απωλεια, ημερολ. κυηση 11+6 ημερων ,υπεριχ. κυηση 11+6 ημερων.Ειμαι σε διλλημα και θελω να παω και σε αλλον γιατρο για επιβεβαιωση(τουλαχιστον δε θελω να σκοτωσω το παιδακι μου αν ειναι ζωντανο. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας γιατι εχω το Σαββατο να παω για αποξεση!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Δυστυχώς καταλαβαίνω ότι βρίσκεσαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση!!!Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον γυναικολόγο σου ή χρειάζεσαι μία δεύτερη γνώμη για να μην το σκέφτεσαι αργότερα αν έπραξες το σωστό να πας και σε έναν άλλο γιατρό σήμερα ή αύριο το πολύ, προλαβαίνεις μέχρι το Σάββατο, μην το καθυστερείς!!!Όσο για τα συμπτώματα δεν είναι απαραίτητο να νοιώσεις κάτι, κι εγώ είχα μια παρόμοια εμπειρία και δεν είχα καταλάβει τίποτα ότι το εμβρυάκι μου είχε σταματήσει η καρδούλα του!Μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά!!Πιστεύω όμως ότι ο γιατρός δεν μπορεί να κάνει ένα τόσο τρομερό λάθος!!!

ego tha protina na pas kai se allo giatro...einai duskoli apofasi na tin pareiw me mia mono gnomi...alloste i elpida pethainei teleutaia.euxomai ola na sou pane kala alla kai mia atuxia na uparksei na min to valeis kato.proxorame panta mprosta kai ta kalutera erxontai! perimenoume nea sou!

dev101pr___.png

Εγω που ειχα παλλινδρομη στην 13 εβδομαδα πριν 2 χρονια, οταν μου ειπε η γυναικολογος οτι δεν το ακουει, πηγα και πηρα δευτερη γνωμη και μαλιστα σε ενα ιατρικο κεντρο εδω στην Θεσσαλονικη, που ειδικευεται στους υπερηχους.Κανε κουραγιο.Ξερω πως οτι και να σου πουμε , παρηγορια δεν υπαρχει αλλα να δεις , αν σκεφτεσαι λιγακι θετικα, ολα καλα θα πανε και θα ξαναμεινεις εγκυουλα συντομα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Αθανασία μου γλυκιά,

Καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί κι εγώ έχασα το μωράκι μου πριν λίγο καιρό στην 9η βδομάδα της κύησης. Άκουσες καρδούλα; αν όχι τότε το μωράκι σου δεν ζει..

Όταν έκανα εγώ τον υπέρηχο (ο οποίος ήταν απρογραμμάτιστος, είχα κάποιο προαίσθημα), το πρώτο πράγμα που άκουσα από το γιατρό ήταν "εκφυλισμένος σάκος". Μόλις το άκουσα αυτό ήξερα ότι όλα είχαν τελειώσει αλλά παρ' όλα αυτά ζήτησα να μου βάλει να ακούσω την καρδούλα του. Δυστυχώς δεν άκουσα τίποτε..

Νομίζω πως θα ήταν πολύ άσχετος ο γιατρός αυτός αν δεν έκανε έλεγχο στην καρδούλα του.. Αν νιώσεις εσύ πιο ήρεμη σίγουρα να πας και κάπου αλλού να κάνεις υπέρηχο..

Κουράγιο κορίτσι μου..

μολις γυρισα απο το γιατρο το χασαμε στη 10βδομαδα και 6μερα ειμαι αλλα αυτο μικρο ηταν ειπε δε αναπτυχθηκε ,το καταλαβα αμεσως απο το υφος του γιατρου και ουτε καρδια ακουγοταν το τριτο που χανω πριν ενα χρονο εκανα καισαρικη στο 7μηνα διδυμα,τωρα αυριο μπαινω στη κλινικη για αποξυση ,ειμαι πολυ απογοητευμενη ..με ποναει και η κοιλια μου σημερα δε ξερω αν ειναι απο τη στεναχωρια...παντως μου ειπε πρεπει γρηγορα αποξυση για να μη μολυνθω...σκεφτηκα και εγω να παω και αλλου αλλα αφου δε ακουγοταν καρδια ...

Διαφημίσεις

με τα διδυμα εχω γραψει σ αλλη ενοτητα λαθος θεση οι ομφαλιοι και οσα μεγαλωναν δε τα αντεξε ο πλακουντας δημιουργηθηκαν μικροεφρακτα και μικρο θρομβωσεις εκανα εξετασεις για θρομβοφιλια αρνητικες αλλα τωρα απο το 1μηνα εκανα ηπαρινη ενεσεις καθε μερα προληπτικα ...αυτο ηταν σπανιο και τυχαιο λενε τυχαμε το τζοκερ στη αναποδη του τωρα αυτο το σημερινο δε ξερω λεει συμβαινει συχνα καρυοτυπο θα κανουμε αυριο και αναλογα μετα ειπε θα δει αν πρεπει να κανουμε και εμεις..ιδιο μηνα τα εχασα και ιδιο μηνα μπαινω στη κλινικη...αρχιζω να σκεφτομαι μηπως φταιμε εμεις καμια μεταλλαξη ...και το ρωτουσε αν εχουμε κατι τετοιο πως αντιμετωπιζεται κατι ελεγε για προεμφυτ εξωσωματικη δε ειπε πολλα να δουμε πρωτα τα αποτελεσματα και συζηταμε μετα...αποξυση ποναει,καταλαβαινεις εκεινη τη ωρα μου ειπε για ναρκωση κατι σαν ολικη αλλα σε μιση ωρα μετα φευγεις ...ακομα δε μπορω να το συνειδητοποιησω τι μαςξαναετυχε δε θελω να το πιστεψω.ποσο δυνατη μπορω να ειμαι 3 εχασα ,το μονο παρηγορο οτι καλυτερα τωρα παρα αργοτερα που αρχιζεις να το νοιωθεις ...

η αποξεση αρια δεν ποναει...εκανα πριν ενα μηνα....αφου γεννησα την μπεμπα που ηταν νεκρη μερες μου εκανε κ αποξεση.κ μετα δεν πονας μην φοβασαι καλο μου...

ευχαριστω κοριτσια ,μετα ποσο καιρο κανει να ξαναπροσπαθησετε 2μηνες;αν και η περιπτωση μου δε θα ειναι απλη κατι θα φταιει μακαρι να ειναι τυχαια για να ξαναπροσπαθησουμε γρηγορα απλα αν υπαρχειπροβλημα να βρεθει μηπως μπορουμε να βρουμε λυση.

Διαφημίσεις

Εμας μας ειχε πει ο γιατρος μετα απο 2 μηνες ξεκινηστε παλι τις προσπαθειες.Ξερω πως ειναι λιγακι τετριμμενο αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις και ολα θα πανε καλα.Κι εγω ενα μηνα ηρεμησα και δεν το σκεφτομουν ολη την ωρα και χαλαρωσα μετα απο 2 χρονια απο την αποβολη μου και εκεινο το μηνα εμεινα εγκυος!! Καλο κουραγιο και γρηγορα μανουλα με το καλο!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Κοριτσια καλημερα, τελικα εκανα αποξεση το Σαββατο.Οπως ειπε και η kineta ή χτυπα η καρδουλα του η οχι.Δεν πονεσα καθολου, ουτε και πολυ αιμα ειχα σχεδον απο χθες το βραδυ εχω καθαρισει.Προσπαθεια μου ειπε ο γιατρος μετα τον 1ο κυκλο.Σας ευχριστω για τη βοηθεια σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...