mama-lia Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Τι στρώμα και τι μαξιλάρι χρησιμοποιείτε για τα παιδιά σας (σχολικής ηλικίας); Το μαξιλάρι πλένεται; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mama-lia Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 Κάποιος να μου δώσει μια απαντησούλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsolan Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 γεια σου! εμενα το παιδακι μου ειναι πολυ μικρουλι ακομη αλλα σχετικα με το μαξιλαρι τουλαχιστον καλο δεν ειναι να πλενεται???οποιασδηποτε ηλικιας και να ειναι το παιδι. εγω τουλαχιστον πλενω και τα δικα μας! οσο για το στρωμα,στην μπεμπα πηρα με κρυο αφρο που ειναι αντιαλλεργικος,και δικο μας τετοιο θα παρω οταν αλλαξω στρωμα,οποτε γιατι οχι και για ενα παιδακι σχολικης ηλικιας??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mama-lia Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 marsolan, ευχαριστώ για την απάντηση. Η Rosie πρότεινε κάτι ενδιαφέρον στο θέμα για τα βιολογικά, και θα το ερευνήσω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirma Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Τι στρώμα και τι μαξιλάρι χρησιμοποιείτε για τα παιδιά σας (σχολικής ηλικίας); Το μαξιλάρι πλένεται; Γεια σας κορίτσια.... κι εγώ έχω ερώτηση για τα μαξιλάρια που πρέπει να χρησιμοποιούμε. Μέχρι τώρα δεν τους είχα βάλει μαξιλάρια αλλά παρατηρώ ότι έχουν αρχίσει και χρησιμοποιούν οτιδήποτε ...κουκλάκι λούτρινο, μαξιλαράκια και άλλα για να χουζουρέψουν... Ξέρει καμία τι πρεπει να έχει το πρώτο μαξιλάρι? Τί πρέπει να προσέξω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mama-lia Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 Nirma, αύριο σκέφτομαι να κάνω μια βολτούλα στην αγορά για παιδικό μαξιλάρι. Στο γιο μου πήρα πουπουλένιο και το μετάνιωσα. Θέλω κάτι πιο σκληρό, χωρίς το φόβο αλλεργιών και πλενόμενο. Θα τηλεφωνήσω και στην εταιρία onlygreen που ανέφεραν κάποιες φίλες σε άλλο θέμα, επειδή στην ιστοσελίδα τους είδα μαξιλάρι με βιολογικό βαμβάκι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts