Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζηλεύει και γίνεται επιθετικός

Recommended Posts

Τώρα τελευταία ο μικρός μου έχει αρχίσει και γίνεται ζηλιαρόγατος :lol: δεν τολμάω να φιλήσω ή να πάρω αγκαλιά τπν μπαμπά του και έρχεται και με σπρώχνει και πέρνει εκείνος τον μπαμπά του αγκαλιά, προχθές είχε ξαπλώσει ο άντρας μου στο χαλί και επειδή έκατσα δίπλα του και του χάιδευα το μαγουλο έρχεται ο μικρός και στρογγυλοκάθεται πάνω στη μούρη του για να μην μπορώ να τον ακουμπήσω , από τη μια ειναι να γελάς αλλά από την άλλη είναι και ψιλοενοχλητικό να μην μπορείς να φερθεις σαν ζευγάρι μπροστά του γιατί ή έρχεται και σε σπρώχνει ή αρχίζει και φωνάζει.

Το ίδιο κάνει και με την γιαγιά του, με την μαμά μου δηλαδή.Δεν τολμάει ή να με φιλήσει ή να με πάρει αγκαλιά και έρχεται και μπαίνει ανάμεσα μας για να μας χωρίσει ή αρχίζει και κλαίει ή χτυπιέται κάτω και αφού τα καταφέρει να φύγω από κοντά της πάει και την αγκαλιάζει και της κάνει γλύκες.Αυτό που με πειράζει είναι ότι δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, δεν μπορώ να πω πως δεν του δείχνουμε όλοι μας την αγάπη μας, ειλικρινά τον έχουμε τρελάνει στα χάδια και στα φιλιά όλοι αλλά και τι είναι πιο σωστό να κάνω?σε ένα βιβλίο που έχω διαβάσει λέει πως οι γονείς δεν κάνει να κρύβουν την αγάπη τους και την στοργή τους μπροστά στο παιδί και πρέπει να του΄εξηγήσουν πως και οι δύο αγαπάνε το παιδί αλλά και ο ένας αγαπάει τον άλλο αλλά αυτό πως το εξηγείς σε 15 μηνών μωρό?

Διαφημίσεις

Δεν το εξηγεις . Ειναι μια φαση και περναει μονη της.

Παλια το παιχνιδι μας ηταν να με παρει ο αντρας μου αγκαλια και ο Βασιλης να τρεξει να χωθει και αυτος αμεσως :lol::lol: Παρατουσε οτι και αν εκανε.

Ολα τα παιδια την περνανε υτη την φαση. :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!