Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αφαλος μετα απο φτ

Recommended Posts

κοριτσια εχω μολις 2 εβδομαδες που γεννησα με φυσιολογικο τοκετο και στεναχωριεμαι που βλεπω τον αφαλο μου να εχει μπει μεσα σαν πηγαδι:?. θα "στρωσει" αυτο η ετσι θα μεινει? φταινε απλα τα κιλα αραγε(μου εχουν μεινει 7) η' και να χασω τα κιλα ετσι μεσα θα ειναι ο αφαλος?? επισης μηπως ξερετε απο ποτε θα επιτρεπεται να κανω κανενα κοιλιακο???

Διαφημίσεις

Κοιλιακους οταν σε δει ο γιατρος νομιζω. Οσο για τον αφαλο ειναι απο την χαλαρωση. Τι ομως ενωεις "εχει μπει μεσα". Πως ηταν πριν μεινεις εγκυος?

κοριτσια εχω μολις 2 εβδομαδες που γεννησα με φυσιολογικο τοκετο και στεναχωριεμαι που βλεπω τον αφαλο μου να εχει μπει μεσα σαν πηγαδι:?. θα "στρωσει" αυτο η ετσι θα μεινει? φταινε απλα τα κιλα αραγε(μου εχουν μεινει 7) η' και να χασω τα κιλα ετσι μεσα θα ειναι ο αφαλος?? επισης μηπως ξερετε απο ποτε θα επιτρεπεται να κανω κανενα κοιλιακο???

μη στεναχωριεσαι θα στρωσει.και σε εμενα ετσι ηταν και στις 2 γεννες και μετα απο κανενα 2μηνο ηρθε στα ισα του :P απλα τωρα η κοιλια σου ειναι χαλαρη επειδη ξεφουσκωσε γιαυτο ειναι ετσι.μη κανεις γυμναστικη αν δε σε δει πρωτα ο γιατρος σου.

Κοιλιακους οταν σε δει ο γιατρος νομιζω. Οσο για τον αφαλο ειναι απο την χαλαρωση. Τι ομως ενωεις "εχει μπει μεσα". Πως ηταν πριν μεινεις εγκυος?

πριν μεινω εγκυος ηταν επιπεδος τωρα εκει που βλεπεις κοιλια γλουπ βλεπεις μια λακουβα μεγαλη και μεσα τον αφαλο. χαλια μαυρα δηλαδη:-(:cry:

dimitra 2 μηνες???πολυ μου φαινεται αλλα ας στρωσει κι ας ειναι και σε 2 μηνες. ο γιατρος σε ποσο καιρο μας βλεπει?γιατι θυμαμαι οτι τον ρωτησα στο μαιευτηριο αλλα δε θυμαμαι την απαντηση:roll:

Διαφημίσεις

πριν μεινω εγκυος ηταν επιπεδος τωρα εκει που βλεπεις κοιλια γλουπ βλεπεις μια λακουβα μεγαλη και μεσα τον αφαλο.

:

κ εμενα λακουβα ειναι..δε νομιζω να αλλαξει

κ τα 7! απλα αλλαξε το σημα.αφου ανακαλυψα οτι ειχα μια ελιτσα μεσα κ δεν το ηξερα!

μονο 7 ειχες παρει???μπραβο!!!εγω 14 αλλα μου χουν μεινει τα 7 αφοτου βγηκα απ το μαιευτηριο. απλα επειδη παλια εκανα πρωταθλητισμο και η κοιλια μου ηταν επιπεδη τωρα μονο που τη βλεπω με εχει πιασει καταθλιψη καταλαβαινεις!!! δε με απασχολουν τα κιλα ξερω οτι θα τα χασω,μονο μη μεινει ετσι ο αφαλος φοβαμαι γιατι ειναι αντιαισθητικος!

Διαφημίσεις

εμενα ρε κοριτσια εγινε οπως πριν παντως μετα απο 2 γεννες.μηπως εξαρταται και απο το σωμα του καθενος?δε ξερω!μολις 40ντισεις πας στο γιατρο

na na na έκανες φυσιολογικό?????

τέλεια.......

μήπως έχεις πάθει διάσταση κοιλιακών? (αποχωρίζονται οι κοιλιακοί μεταξύ τους)

το έχω πάθει και εγώ (δεν έχει σχέση με τον τρόπο γέννας)

τέλεια.......

για πες γιαυτο..μου φαινεται οτι εγω το εχω

οταν με ειχε δει η γιατρος κατι ανεφερε αλλα επειδη ηταν νωρις το θεωρησα λογικο.τωρα νομιζω οτι μετα απο τοσο καιρο θα μπορουσε να ναι κ καλυτερα.δεν ειναι κ ασχημα κ επειδη παντα ειχα κοιλιτσα το θεωρω λογικο.αλλα φαινεται οτι οι κοιλιακοι θελουν πολυ δλουλεια!

τέλεια.......

ναι μαριαλ βιαστηκε ο μικρουλης και μας εκανε την εκλπηξη και βγηκε με φυσιολογικο τοκετο:lol::wink:

ρωτησα το γιατρο για γυμναστικη και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα με μετρο βεβαια. ουτως η αλλως δεν ειμαι για πολλα τωρα τα χω παιξει:roll::).η αληθεια ειναι οτι τους νιωθω ακομα τους κοιλιακους μου απλα ειναι κρυμμενοι κατω απο ενα στρωμα λιπους χαχα!!!

ξερετε αν μετα τα λοχεια βεβαια επιτρεπεται να μπω σε θαλασσα? η΄ειναι επικινδυνο για καμια μολυνση...??? φανταζομαι το 2ο θα ισχυει αλλα λεμε τωρα...οσο ζεις ελπιζεις:-P