Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια…

Είμαι πολύ καινούργια εδώ. Είμαι έγγειος 10 εβδομάδων και ρε κορίτσια έχω φοβερά φουσκώματα… Μόλις φάω ακόμα και σούπα αρχίζει το μαρτύριο. Γιατί γίνετε αυτό το έχω μόνο εγώ ή και κάποια άλλη από εσάς… Η γυναικολόγος μου λέει ότι δεν είναι νορμάλ!

Διαφημίσεις

Τα ίδια έχω κι εγώ..λίγες μέρες μετά την καθυστέρηση άρχισαν τα πρηξίματα.ότι και να φαω σκάω..η κοιλιά μου γίνεται τούμπανο...έχω αέρια και ρεψίματα λες και έχω φάει ένα αρνί!

Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου γιατί δεν το θεωρώ σοβαρό αλλά εσένα γιατί σου είπε ότι είναι αφύσικο?την ρώτησες?

Είμαι 9 εβδομάδψν

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Δεν ξέρω η γιατρός που με βλέπει εδώ έτσι μου είπε… όμως ο γιατρός μου στην Αθήνα μου λέει πως είναι λογικά… τα ίδια ακριβώς έχω και εγώ όταν όμως φάω λαχανικά είμαι καλά.

Κρέας , τηγανιτά, μπαχαρικά με κάνουν χάλια αυτό κατάλαβα σήμερα… εσένα σε πειράζουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές?

Με πειράζει πολύ to γάλα και τα δημητριακά,τα φρούτα,τα λαχανικά .Γενικά όλα με φουσκώνουν και έχω ανακατωσούρες και τάση για εμετό.Νομίζω κι εγώ ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά..αν συνεχιστούν βέβαια θα το πω του γιατρού κι εγω.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

κορίτσια το ειχα και εγω ιδιαίτερα στην αρχή είχα ρωτησει την γιατρό και μου είπε ειναι απόλυτα φυσιολογικό,εγω δεν μπορουσα να χωνεψω και μου επετρεψε να΄πίνω λίγο αναψυκτικό λεμονίτα- sprite και πραγματικά με βοηθησανε. Αμα τρώω κάποιε τροφές π.χ. σοκολάτα μετα είμαι χάλια απο ανακατωσούρες όλη μέρα, και να φανταστείς ότι πριν ήμουν γλυκατζου τρελή και μονο για σοκολάτα,παγωτά τωρα΄ούτε να τα αγγιξω...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΡΙΔΥΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙ ΣΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΦΑΓΑ 10!!!!!!!!!

Καλημέρα κι απο μένα επίσης καινουρια εδώ.

Και γω ειμαι στην 11 Εβδομάδα και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα οτι και να φαω αισθανομαι φουσκωμενη, αλλα δεν εχω ρωτησει το γιατρο μου το θεωρησα φυσιολογικο.

1SRHp2.png

GQRNp3.png

καλημερα και απο μενα κοριτσια! ειμαι 11,5 εβδομαδων και απο φουσκωμα και αερια μια χαρα...καλο ειναι ομως οπως μου εχει πει και ο γιατρος μου φαγητα που γνωριζουμε ή που παρατηρουμε οτι μας φουσκωνουν να μην τα τρωμε.

:);)

Καλημέρα σε όλες!!!

Πέρα από τα φουσκώματα που έχω και εγώ όταν φάω κάτι περίεργο, θέλω να σας ρωτήσω αν έχει πρηστεί λιγο η κοιλίτσα σας. Εγώ είμαι στην 9η εβδομάδα και ενώ στα κιλά είμαι ίδια (μέχρι και στα γραμμάρια), στο ύψος του αφαλού και κάτω έχω ένα πρήξιμο, σαν να έχω φάει πολύ. Αλλά μόνο εκει. Όχι σε όλη την κοιλιά.

Είναι λέτε γιατί μεγαλώνει η μήτρα απο τώρα? Να είναι το βεβε μου???

Qxemp2.png

Διαφημίσεις