Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κοριτσια μου καλησπερα,χρειαζομαι για ακομα μια φορα τα φωτα σας.κατ αρχην ειμαι στην 39η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου οποτε καταλαβαινετε πως οπου να ναι γενναω.το προβλημα μου ειναι πως βιωνω υπερβολικα εντονες τις προπαρασκευαστικες συσπασεις εδω και 4 περιπου μερες.σε σημειο που διπλωνομαι νοιωθω τη μεση μου να ανοιγει και την κοιλια μου να πετρωνει και να ποναει σαν περιοδος και κολικος εντερου μαζι.πεθαινω κοριτσια,καθε φορα νομιζω πως γενναω αλλα μολις ξαπλωσω λιγο μετα περναει.ο γιατρος μου με ειδε και επιμενει πως ολα ειναι φυσιολογικα ομως αυτο που νοιωθω δεν εχει καμια σχεση με τα ψιλοπονακια που περιγραφουν οι περισοτερες..επισης εχω μερικα καφε κιτρινα υγρα.αν καποια ειχε αναλογη εμπειρια θα με βοηθουσε πραγματικα:-(

Διαφημίσεις

χριστινακι μ μην αγχωνεσαι . απο οτι ξερω αν σ ερθει λιγο αιμα πρεπει ν πας στο νοσοκομειο σε προειδοποιει οτι γεννας . και νομιζω οτι ειναι κανονικο . για καφε και κιτρινο δεν ξερω ., σ λεω απο οτι εχω ακουσει . το αιμα το εχεις πολλες μερες η σημερα σ αρχησε?

αν σ αρχησε σημερα π[ανε στο νοσοκομειο

ποπη μου το αιμα το εχω εδω και 4 μερες οπως και τους πονους.ο γιατρος που με ειδε μου ειπε πως δεν εχω διαστολη ακομη και ολα οκ.πιστευει πως τα παραλεω λιγο για τον πονο ομως δεν ειναι καθολου ετσι.

christiana, εγω λεω να επιμεινεις, ενοχλησε τον ξανα.. για τα υγρα τι σου λεει? ειναι φυσιολογικο?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

το αμνιακο υγρο ειναι οκ;;;;;;το ειδατε αυτες τις τελευταιες 4 μερες;;;;;οι παλμοι του μωρου;;;;;

Κ μενα γνωμη μου ειναι να μη το αφησεις ...ας μπεις για παρακολουθηση....καθε τοκετος ειναι διαφορετικος.....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

αυτο με το αιμα να το εχεις 4 μερες πρωτη φορα το ακουω χριστινακι . εχω ακουσει πριν πας ν γενησεις σε προετοιμαζει μ λιγο αιματακι εκει ξερεις οτι πας για γεννα . τωρα για 4 μερες πρωτη φορα ακουω αν κανω λαθως ασ με διορθωσει καποια .πανε ξανα στο νοσοκομειο κ μην φυγεις αμα δεν σε εξετασουν .

το αμνιακο υγρο ειναι οκ;;;;;;το ειδατε αυτες τις τελευταιες 4 μερες;;;;;οι παλμοι του μωρου;;;;;

αυτος μου ειπε πως ολα ειναι οκ και οι παλμοι και το αμνιακο.απλα μπορει να τις νοιωθω εντονοτερες γιατι ειχα αρκετα σκληρο τραχηλο και τωρα μαλακωνει και επειδη ειμαι δυσκοιλια μαλλον παιζει λεει ρολο.αυριο θα παω για καρδιοτοκογραφιμα παντως

ποπη μου το αιμα το εχω εδω και 4 μερες οπως και τους πονους.ο γιατρος που με ειδε μου ειπε πως δεν εχω διαστολη ακομη και ολα οκ.πιστευει πως τα παραλεω λιγο για τον πονο ομως δεν ειναι καθολου ετσι.

Καλή μου με το καλό :-P:-P:-P:-P

διάβασα ότι μόλις ξαπλώνεις ανακουφίζεσαι είναι μάλλον μυϊκός σπασμός από την μέση

να ρωτήσω

ο πόνος που νιώθεις είναι κάτω από τα πλευρά?

προς τα πίσω και χαμηλά προ τα μπρος στην κοιλία σαν να σε σφάζουν ?

είχα τρομερό πρόβλημα με την μέση μου στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και ο πόνος ήταν αβάσταχτος

.....

γτ δεν πας μια βολτα σε ενα νοσοκ.θα φας μια ψιλοταλαιπωρια αν και λογο καλοκαιριου μπορει να μην εχει πολυ κοσμο αλλα θα παρεις μια 2η γνωμη.και θα εισαι ποιο σιγουρη ετσι.παντος εγω ξεκινησα ετσι στο 1ο μου με αιματακι καφε κοκκινο και γεννησα μετα απο 3 μερες με πονους μερα νυχτα καθε μιση ωρα 20 λεπτα 15 λεπτα ακανονιστους και στο δωματιο των ωδινων 5 ωρες αφου δεν ανοιγε ο τραχυλος,δηλ. ειναι κατι το φυσιολογικο νομιζω αφου το περασα κι εγω και μιλαμε για πονους που με ξυπνουσαν και για να τους παλεψω επρεπε να κανω τις αναπνοες,και την ιδια ιστορια και στο 2ο αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.και επειδη στο 3ο ειχα δυσκολη κατασταση απο αδιαφορια γιατρου θα σου ελεγα απλα να αφιερωσεις αυριο το πρωινο σου στο εφημερευων νοσοκ. για μια 2η γνωμη,αλλα θα σου ευχηθω και γρηγορα να εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα και να εισαι σιγουρη οτι ολα θα τα αφησεις πισω μολις παρεις το ζουζουνακι σου αγκαλια

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

σας ευχαριστω κοριτσια για το ενδιαφερον ειλικρινα.μαμαλευτερακη αυτο ακριβως νοιωθω και η αληθεια ειναι πως ειχα και απο πριν προβλημα με τη μεση λογω της δουλειας μου(σερβιτορα)

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!Ήθελα να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί εδω και λίγο καιρό. Είμαι 30 εβδομάδων και όταν κοιμάμαι το βράδυ υποφέρω απο έντονους πόνους ανάμεσα στο πόδια.Είναι όπως οταν κάνουμε γυμναστική μετά απο πολύ καιρό και πονάνε τα κόκκαλά μας,κάπως ετσι το νιωθω. Ο πόνος αυτός είναι τόσο εντονος που με ξυπνάει το βράδυ καθώς στριφογυρίζω στον ύπνο μου. Εχει τύχει σε καμία;Α ξέχασα να σας πω πως την Τρίτη που πήγα στον γιατρό μου για υπέρηχο του το είπα και δεν μου έδωσε και πολύ σημασία,γενικά βέβαια είναι ζαμανφουτίστας αλλά anyway.

Φιλιά σε όλες :D

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

Χρυσα μην αγχωνεσαι! Το ειχα κ εγω σε πολυ έντονο βαθμο, γιατι ειχα κ διδυμα. Ειναι οτι μεγαλώνει η μητρα κ πιεζονται τα κοκαλα κ προετοιμαζονται για την ώρα της γεννας!

Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης!:D

αλήθεια συμβαίνει αυτό;Πρώτη φορα τ'ακουω!Οι φίλες μου συνηθως διαμαρτύρονταν για την μέση τους και έλεγαν ανοίγει η λεκάνη.....αυτό πρωτη φορά το ακούω!!!Ερε ολόκληρο εργοστάσιο είμαστε.

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ και χαίρεσαι τις ζουζούνες σου!

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

christiana000

ειμαι 26 εβδομαδων . και πριν 2 ςβδομαδες ειχα συσπασεις χαμηλα κατω . κα κοιλια ν πετρωνιε μολις ξαπλωνα ηρεμουσα . καθε μια ωρα ετσι μ πηγαινει . σε πληρφορω πηγα στο νοσοκομειο μ εκανενα εξετασεις μ ειδαν και το τραχηλο και ειχα διαστολη 2.7

θα σου ελεγα ν πας στο νοσοκομειο ν τ κοιταξεις οσο για το αιμα δεν ξερω .....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...