Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κακό γούστο στο ντύσιμο των παιδιών

Recommended Posts

Δεν είμαι σίγουρη ότι γράφω στη σωστή στήλη, αλλά δεν ταίριαζε πουθενά αλλού.

Βρε παιδιά, βλέπω κάτι πράγματα στο δρόμο και δεν μπορώ να μην τα σχολιάσω. Πως ντύνει ο κόσμος έτσι τα παιδιά του; Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να ντυθούν οι ίδιοι έτσι, γιατί να ντύνουν τα παιδιά τους; Ακόμα και τα ρούχα στις κούκλες είναι πιο ταιριαστά.

Παράδειγμα:

- Ιούλιο μήνα φοράει το παιδί καλτσάκι και κλειστό παπούτσι με λουράκι. Ούτε καν αθλητικό, το οποίο ταιριάζει με καλτσάκι.

- Το χειμώνα φοράνει πάλι καλό παπούτσι με λουράκι, με κάλτσα και παντελόνι, αντί για αθλητικό.

- Τα χρώματα δεν έχουν καμία λογική. Ότι έχει πάνω πάνω το συρτάρι βάζουν.

- Τους φοράνε κάτι πανέμορφα τιραντέ φορεματάκια, και από μέσα κοντομάνικη μπλούζα. Μην τυχόν και φανεί η πλάτη του παιδιού.

- Όταν το παιδί δεν περπατάει, το κυκλοφορούν ξιπόλιτο. Δηλαδή όταν εκείνοι είναι να πάνε κάπου με το αμάξι, δεν φοράνε παπούτσια; Ακόμα και άτομα που λόγω αναπηρίας, δεν περπατούν, παπούτσια φορούν στη βόλτα.

- Φορούν μονίμως σαλιάρα στο παιδί τους, μην τυχόν και βραχούν τα ρούχα τους.

- Αφού φάνε, τα σκουπίζουν στο περίπου, και τα κυκλοφορούν πασαλειμμένα.

- Όταν το παιδί αρχίζει να βγάζει λίγο μαλλάκι, του περνάνε ένα ξύρισμα στο κεφαλάκι, με αποτέλεσμα αν είναι κοριτσάκι, να αρχίσει να φαίνεται μετά τα 3.

Άδικο έχω ρε παιδιά; Τα παιδιά μας είναι μικροί άνθρωποι. Γιατί να μην έχουν, ότι εμείς, και αυτά;

Κοιτάζω φωτογραφίες μου στο παιδικό άλμπουμ, και βλέπω ότι υπήρξα κι εγώ ένα από τα παιδιά που περιγράφω παραπάνω.

Παρατηρείται κι εσείς το ντύσιμο των παιδιών στο δρόμο, ή μόνο εγώ έχω την παραξενιά;

Διαφημίσεις

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο χαλαροί όσον αφορά στο ντύσιμο των παιδιών.

αρκεί να είναι καθαρά και άνετα...

οι υπόλοιποι κανόνες ας μείνουν για αργότερα...

και αποθηλασε επιτελους!

από την άλλη αν έχει γουστο ο γονιός φαίνεται και στο παιδί...

αυτό όμως νομίζω ότι είναι δευτερεύον θέμα...

και αποθηλασε επιτελους!

Τα παιδιά είναι παιδιά και όχι κούκλες... Θα της φορέσω ότι κρίνω πως πρέπει. Γιατί ναι, είναι τιραντάκι το φόρεμα αλλά αν μέχρι να φτάσουμε στην εξώπορτα το χει κατεβάσει στη μέση, ναι εκείνη τη στιγμή που μαι στην πόρτα δεν έχω την υπομονή να αλλάξω ρούχα, θα βάλω εσωρουχάκι από μέσα.

Όταν το παιδί μου δεν περπάταγε το χα με καλτσάκια γιατί ήταν χειμώνας. Μια φίλη του έβαζε καλτσάκια και τα μάζευε απ το δρόμο ΑΝ τα έβλεπε...

Όταν ήταν μικρότερη της φορούσα σχεδόν συνέχεια σαλιάρα όχι μόνο για να μη λερώνεται αλλά και για να απορροφά τα σαλάκια. Έτσι δεν άλλαζα 1000 φορές φορμάκι, άλλαζα σαλιάρες.

Σε κάποια άλλα συμφωνώ, δεν τα κάνω γιατί δεν μου αρέσει αισθητικά αλλά σκέψου πως πρόκειται για μωρά και για γονείς με πολλές έγνοιες παράλληλα... Επίσης σκέψου πως εκείνος που φοράει στο παιδί καλτσάκι και ανοιχτό παπουτσάκι ίσως δεν έχει πληρωθεί ακόμα ώστε να αγοράσει στο παιδί του κλειστό παπούτσι μιας και τα περισινά δεν του κάνουν...

Καλό είναι να είμαστε καλόγουστοι αλλά ακόμα καλύτερο να μην ορίζουν τη ζωή μας τα ρούχα...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δεν είμαι σίγουρη ότι γράφω στη σωστή στήλη, αλλά δεν ταίριαζε πουθενά αλλού.

Άδικο έχω ρε παιδιά; Τα παιδιά μας είναι μικροί άνθρωποι. Γιατί να μην έχουν, ότι εμείς, και αυτά;

Κοιτάζω φωτογραφίες μου στο παιδικό άλμπουμ, και βλέπω ότι υπήρξα κι εγώ ένα από τα παιδιά που περιγράφω παραπάνω.

Παρατηρείται κι εσείς το ντύσιμο των παιδιών στο δρόμο, ή μόνο εγώ έχω την παραξενιά;

Μάλλον είμαι κ εγώ παράξενη!!!!

Αρχικά να πω ότι δεν είμαι από τις μανούλες που μου περισσεύουν τα χρήματα, τα καταστήματα που κινούμαι είναι κυρίως zara κ' dpam, εχω κ γουστόζικα κομματάκια από τα jumbo, παρόλα αυτά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να βλέπω τα παιδάκια να τα ντύνουν ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!! Το ότι είναι παιδάκια δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους βάζουμε ότι πιάνει το χέρι μας όταν ανόιγουμε το συρτάρι, το να τους μάθουμε από μικρά να κάνουν σωστούς συνδυασμούς με τα ρούχα δεν το θεωρώ κακό. Ο γιός μου ειναι 7χρ. κ με ρωτά με τί κάλτσες πάνε τα ρούχα του ή με ποιες μπλούζες πάνε τα παντελόνια του, κ χαίρομαι γι'αυτό

Περισσότερο ακόμα με εκνευρίζει να τις βλεπω στην τρίχα κ τα παιδιά σαν λετσάκια

Διαφημίσεις

Ομολογώ ότι ποτέ δεν έχω προσέξει το ντύσιμο των μωρών....

Ομολογώ επίσης ότι και εγώ έχω φορέσει φορεματάκι στην κόρη μου με μπλουζάκι από κάτω γιατί θα κρύωνε μόνο με το τιραντάκι....

Ομολογώ ότι και εγώ μικρή της φορούσα σαλιάρα γιατί βρεχόταν συνέχεια και αφενός δεν μπορούσα να αλλάζω 10 μπλούζες, αφετέρου δεν θα άφηνα το μωρό να κρυώσει....

Ομολογώ επίσης ότι πέρσι το καλοκαίρι που δεν περπατούσε την έβγαζα βόλτα ξυπόλυτη

Ομολογώ τέλος ότι επειδή ξεμένουμε συνέχεια από ρούχα (δε λερώνεται καθόλου βλέπετε) οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορεί να εκπλήξουν!!

Ειλικρινά θέλω το παιδί μου να είναι καθαρό και να αισθάνεται άνετα με αυτά που φοράει....

Αν αυτό με κάνει κακόγουστη....τότε ναι είμαι!!! :) :) :)

Ομολογώ ότι και εγώ μικρή της φορούσα σαλιάρα γιατί βρεχόταν συνέχεια και εφενός δεν μπορούσα να αλλάζω 10 μπλούζες, αφετέρου δεν θα άφηνα το μωρό να κρυώσει....

Ομολογώ κι εγώ! Είχε - μέχρι πολύ πρόσφατα - το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σάλιο! :mrgreen:

Ομολογώ επίσης ότι πέρσι το καλοκαίρι που δεν περπατούσε την έβγαζα βόλτα ξυπόλυτη

Φυσικά και τον έβγαζα (στο καρότσι) ξυπόλητο. Να είναι άνετος και να παίρνει τον αέρα του. Γιατί να του 'βαζα παπουτσάκια;

Εκτός απ' αυτά τα "εγκλήματα", κατά τ' άλλα μ' αρέσει κι εμένα - όσο μπορώ - να τον έχω μοντέλο, γιατί τον κοιτάζω και γουστάρω εγώ, δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

. Επίσης σκέψου πως εκείνος που φοράει στο παιδί καλτσάκι και ανοιχτό παπουτσάκι ίσως δεν έχει πληρωθεί ακόμα ώστε να αγοράσει στο παιδί του κλειστό παπούτσι μιας και τα περισινά δεν του κάνουν...

Καλό είναι να είμαστε καλόγουστοι αλλά ακόμα καλύτερο να μην ορίζουν τη ζωή μας τα ρούχα...

συμφωνω μαζ ι σου

και

Ας μην κρίνουμε για να μην μας κρίνουν

πριν λίγες μέρες χτένιζα νύφη στο σπίτι μου

ο άντρας μου κατέβηκε στο γκαράζ με τον μικρό να κάνουν καθαριότητα και να τον κρατά απασχολημένο ώσπου να τελεύσω

ο μικρός φορούσε ένα φανελάκι και ένα μποξεράκι (χωρίς παντελόνι είχε απίστευτη ζεστή ) και τα παντοφλακια του

ο μικρός γκρίνιαζε ήθελα βόλτα

ο σύζυγος που δεν ήθελαν ενοχλείση

τον πήγε στο πάρκο με το ποδήλατο:D:D:D:D

και την περιβολή που ανέφερα ;););)

δηλ θα κουτσομπόλευες

το παιδι μου αν το έβλεπες?:mrgreen::mrgreen:

έτυχε και τον πήγε έτσι

.....

.

- Όταν το παιδί δεν περπατάει, το κυκλοφορούν ξιπόλιτο. Δηλαδή όταν εκείνοι είναι να πάνε κάπου με το αμάξι, δεν φοράνε παπούτσια; Ακόμα και άτομα που λόγω αναπηρίας, δεν περπατούν, παπούτσια φορούν στη βόλτα.

- Φορούν μονίμως σαλιάρα στο παιδί τους, μην τυχόν και βραχούν τα ρούχα τους.

Το πρώτο από αυτά το κάνω εγώ (ένοχος κύριε πρόεδρε :-D) και το δεύτερο μια φίλη μου.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :-D

Να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν πολυπροσέχω ττι φοράνε τα παιδάκια στο δρόμο, εκτός αν μου αρέσει πολύ.

Αλλά αντίστοιχα όταν ψωνίζω, πχ εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα ρούχα στυλ lapin, frattina, κτλ, προτιμώ αυτά του dpam. Και πάλι, περί ορέξεως...

Μην σου πω ότι έχω ζηλέψει πολλά από τα φορεματάκια της κόρης μου. Πότε θα βγάλει το dpam ρούχα για μαμάδες;;:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εαν ζουσες στην Αμερικη αυτα που λες τωρα μαλλον θα σου φαινονταν πταισματα.

Αλλα ξερεις κατι? Μου αρεσε πολυ οπως κυκλοφορουσαν τα μικρα εκει. Φορουσαν την καλτσα με το πεδιλο, το φορεματακι και την κορωνα στο κεφαλι και ηταν ευτυχισμενα!!!!

Οι μαμαδες δεν ετρεχαν απο πισω μην τυχον και λερωθουν. Δεν θα ξεχασω ενα περιστατικο οπου Ελληνιδα μαμα ειχε ντυσει στα καταλευκα το παιδακι της και δεν το αφηνε να κουνηθει απο την καρεκλα του μην τυχον και λερωθει!!!!

Αφηστε τα τα παιδια να εκφραστουν. Και τι εγινε?

εμενα κοριτσια με νοιαζει το παιδι να ειναι καθαρο και περιποιημενο,δηλαδη φροντισμενο.Αυτο σημαινει για μενα απλα,καθαρα,ταιριαστα ρουχα, καθαρα εσωρουχα,αλλαγμενη πανα,χτενισμενα μαλλακια οσο γινεται,μπανιαρισμενο..

Το φανελακι μεσα απο ραντακι δεν με χαλαει..εδω οι εφηβοι και μαλιστα πολυ προχω,στα ντυσιματα τους ετσι ντυνονται,και στα περιοδικα ακομη και σε ενηλικους το βλεπουμε κι ασχημο δεν το λες.

Το καλοκαιρι γιατι να μην το αφησω και ξυπολητο στο καροτσι,ιδιως οταν μιλαμε για βρεφακι??Η μονο με το καλτσακι??Χτες ας πουμε τα ποδια της δικιας μου ηταν παγωμενα κι ας εσκαγε ο τζιτζικας,εε..της εβαλα καλτσακια.

Απο εκει και περα εμενα με χαλαει αυτο που πρωτοειπα,να βλεπω παιδακια αφροντιστα...και δεν εννοω να εχει παει το παιδι παιδικη χαρα η να εχει μολις φαει και να λερωθηκε...αλλα να καταλαβαινεις οτι η μαμα δεν εχει δωσει καμια σημασια.

εμενα με τρελαινει που τα ντυνουν πολυ βαρια χειμωνα καλοκαιρι. Ειδικα τωρα και κυριως τα πιο μικρα τα βλεπω με φορμακια, ζακετακια και κουβερτουλα απο πανω και η μητερα να ειναι με το τιραντακι :( Πιστευω οτι αυτα ζεσταινονται πιο πολυ απο εμας επειδη ο οργανισμος τους εκτελει περισσοτερες λειτουργιες. Τωρα όσο για τα ρουχαλακια, δεν κοιταζω τοσο τους συνδιασμους στα αλλα παιδακια οσο αν ειναι τα ρουχα αυτα καταλληλα για την εποχη

Και τωρα τι μου ηρθε στο μυαλο: μου τη δινουν τα βαπτιστικα για τα κοριτσακια που ειναι όλα συνθετικα με απειρα στρωματα (φραμπαλα) και τα καμαρωνουν απο πανω! Το καημενο το μωρο εχει βρασει εκει μεσα αλλα ειναι ομορφο :twisted:

θα συμφωνήσω marcella....

δεν είναι ότι δεν έχουν χρήμματα...κι εμείς δεν έχουμε,αλλά μαζεύω χρήμματα στον κουμπαρά της κάθε σεζόν και πάω zara και dpam και με 200Ε παίρνουμε για όλη την εποχή ρούχα....έχω δει και παιδάκια με μάρκες ,χάλια ντυμένα...

φυσικά τα παρατηρώ τα άλλα παιδάκια...σπάνια βλέπω ντυμένο παιδάκι σωστά για κάθε περίσταση...

δεν μπορώ να βλέπω στο δρόμο παιδάκια πασαλειμένα με σοκολάτες,νύχια μαύρα...

στο σπίτι ας κάνει ότι θέλει...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

εμενα με τρελαινει που τα ντυνουν πολυ βαρια χειμωνα καλοκαιρι. Ειδικα τωρα και κυριως τα πιο μικρα τα βλεπω με φορμακια, ζακετακια και κουβερτουλα απο πανω και η μητερα να ειναι με το τιραντακι :( Πιστευω οτι αυτα ζεσταινονται πιο πολυ απο εμας επειδη ο οργανισμος τους εκτελει περισσοτερες λειτουργιες. Τωρα όσο για τα ρουχαλακια, δεν κοιταζω τοσο τους συνδιασμους στα αλλα παιδακια οσο αν ειναι τα ρουχα αυτα καταλληλα για την εποχη

Και τωρα τι μου ηρθε στο μυαλο: μου τη δινουν τα βαπτιστικα για τα κοριτσακια που ειναι όλα συνθετικα με απειρα στρωματα (φραμπαλα) και τα καμαρωνουν απο πανω! Το καημενο το μωρο εχει βρασει εκει μεσα αλλα ειναι ομορφο :twisted:

ΧαΧα δίκιο έχεις!!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

πάντα υπερβολικοί οι έλληνες...με τον καιρό...που να ζούσαμε και στην αλάσκα...

και όπως είπες jesgk πολλές μαμάδες καλοντυμένες και τα παιδιά...άστα...

εγώ κάνω το αντίθετο μάλλον,στο παιδί ψωνίζω πιο συχνά από ότι για μένα...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

- Τα χρώματα δεν έχουν καμία λογική. Ότι έχει πάνω πάνω το συρτάρι βάζουν.

- Τους φοράνε κάτι πανέμορφα τιραντέ φορεματάκια, και από μέσα κοντομάνικη μπλούζα. Μην τυχόν και φανεί η πλάτη του παιδιού.

α!!! που μας πετυχες????? :D:D:D

γιεπ... εμεις ημασταν!! :mrgreen:

κουκουρουκου χρωματα στα ρουχα, και φορμακι μεσα απο το φορεματακι... :mrgreen::mrgreen:

Θα πω μια ατάκα

και πες τε με βρομιάρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παιδί που δεν λερώθηκε δεν μεγάλωσε

και νύχια μαύρα θα έχει....;)

και μουτζουρωμένο θα είναι...;)

φτάνει πίσω

από άλλο αυτό να κρύβετε ένα ευτυχισμένο ανθρωπάκι:D:D:D:D

και όχι ένα καταπιεσμένο θλιμενο :(:(:(

που δεν το άφησαν να ευχαριστηθεί

μια σοκολάτα και να παίξει με τα χώματα

παιδια είναι αν δεν λερωθούν τώρα πότε θα λερωθούν ?

.....

μου αρέσει το προσεγμένο ντύσιμο των παιδιών, όχι απόλυτα το ακριβό.

ομολογώ όμως ότι το μικρό μου έχει βάλει μετρημένες φορές παπούτσι γιατί τα μισά τα χουμε χάσει στο δρόμο!

όταν τα παιδιά είναι στις κούνιες πάνε και μ ένα φανελάκι οκ. σε επισκέψεις όμως το βάζουν το πουκάμισο. κάθε περίσταση έχει και το κατάλληλο outfit!

δεν αντέχω όμως να ντύνουν τα παιδιά σα μικρομέγαλα! λεοπαρ και ζεμπρε σε κοριτσάκια 2 ετών;;;; ΕΛΕΟΣ!!!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

δεν καταλαβαινω γιατι να φοραει παππουτσακια ενα βρεφος, ειδικα το καλοκαιρι.. εμενα με ενοχλει να βλεπω μαμαδες στην τριχα, με ολοφρεσκο μανικιουρ και μαλλι κομμωτηριου και τα μωρα αφροντιστα..

αλλα θα σας πω το κορυφαιο.. παμε σε μεγαλη παιδικη χαρα μακρια απο το σπιτι.. ο μικρος λογω αμυγδαλιτιδας και καιρου ειχε να βγει 2 βδομαδες.. ΜΟΛΙΣ πατησαμε στην παιδικη χαρα, παραπαταει και καθεται πανω σε ενα μισοαδειο ποτηρακι με φραπε... περιττο να το περιγραψω, ηταν σαν χε#$^%$#νος... δεν μου πηγε καρδια βρε παιδια να τον γυρισω σπιτι.. τον λυπηθηκα.. και δεν με αφορα καθολου αν οι αλλες μαμαδες με κοροιδευαν.. το ευχαριστηθηκε ο καλος μου το παιχνιδι μετα απο15μερες καραντινας..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

δεν μου πηγε καρδια βρε παιδια να τον γυρισω σπιτι.. τον λυπηθηκα.. και δεν με αφορα καθολου αν οι αλλες μαμαδες με κοροιδευαν.. το ευχαριστηθηκε ο καλος μου το παιχνιδι μετα απο15μερες καραντινας..

μαζι σου και εγω το ιδιο θα εκανα

.....

Πάντως αν δεις ένα εξαμηνάκι με μπεμπιλίνο απαπούτσωτο και ένα δίχρονο που στην καλύτερη είναι μέσα στην μπίχλα ξυπόλιτο γιατί έχει κυλιστεί παντού και έχει πετάξει τα παπούτσια και στην χειρότερη φοράει παπούτσια αλλά έχει πετάξει όλα τα υπόλοιπα ρούχα είναι τα παιδιά μου... πολύ πολύ χαρούμενα και ακαλέστιτα :mrgreen:

Επίσης με τα χρώματα τα χιουχου και το ακόμα πιο χιουχου ντύσιμο που βλέπουμε μην ξεχνάμε ότι μπορεί να είναι επιλογή των παιδιών που πιο σημαντικό είναι να αποφασίζει το παιδί τι του αρέσει να φορέσει παρά να είναι απλά χαριτωμένο και καταπιεσμένο... Όπως είπε μια φίλη πιο πάνω είναι παιδάκια και όχι κουκλάκια.;)

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Emena moy aresei πολυ να ναι καλοντυμενο το παιδι μου και προσεχω τα ρουχα του (χωρις να αγοραζω μαρκες ομως), τρελλαινομαι να τον ντυνω κομψα κι ομορφα, αλλα δεν μπορω να πω οτι ενοχλουμαι απο το πως ντυνουν τα αλλα παιδακια......

Επισης οταν ηταν μικρο, οπως ειναι τωρα το δευτερο μωρο μου τωρα, δεν σκαω να ναι καλοντυμενο με ενδιαφερει η δικη του ανεση και δεν θεωρω λογικο να ταλαιπωρω βαλε-βγαλε ρουχα το μωρο για να φορα τα καλα του για μια βολτα που θα βγουμε.....ετσι μεχρι να περασει τουλαχιστον το εξαμηνο δεν φορανε κατι περα απο φορμακια βολικα.....

Επισης τα ειχα και τα εχω ξυπολυτα σε τετοια ηλικια........δεν βλεπω γιατι να ταλαιπωρησω το μωρακι να φοραει παπουτσια, που πιστευω ειναι αβολο και καταπιεστικο για τα ποδαρακια του, για να ναι σενιαρισμενο και κομψο αφου δεν τα χρειαζεται..........

Ο μεγαλος μου γιος αργησε πολυ να περπατησει, ξεκινησα να του φοραω παπουτσια οταν μεγαλωσε αρκετα κι αυτος και τα ποδαρακια του και εβλεπα οτι οφειλα να του βαλω πλεον παπουτσακια κι ας ηταν διακοσμητικα......

Τωρα καλτσα με πεδιλο, δηλωνουμε ενοχοι........σπιτι δεν φοραει παντοφλες κι επειδη δεν αντεχω να περπαταει ξυπολητος και μετα να σκαλιζει τα ποδια του, ουτε μπορω να του τα πλενω καθε 10 λεπτα, φοραμε καλτσακια κι ας εχει ζεστη.....τα χει συνηθισει και τα ζηταει.........

Τελευταια τα φοραμε μαζι με τα πεδιλα μας γιατι μια φορα τον εβγαλε ο παππους ξεκαλτσωτο λογω ζεστης και τον χτυπησαν πολυ ασχημα, περασε πονο και ακομα να συνελθει........οποτε αφου το προτιμα ετσι, τον αφηνω κι ας ειναι ακομψο.....ειμαι σιγουρη οτι μας κουβεντιαζουν καποιοι που μας βλεπουν εξω στο δρομο, αλλα δεν θα κατσω να σκασω...το θεμα ειναι να βολευεται το παιδι......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εμείς φοράμε πάντα φορμάκια και μέσα από φορεματάκια!! Παρά να ξαπλώνει εδώ και εκεί με την κοιλιά κάτω ή να βλέπει κάθε ανώμαλος το παιδί μου να του φαίνονται οι κοιλίτσες και τα μπουτάκια καλύτερα φορμακι και φόρεμα.

Άμα έχι μπογιατιστεί στον παιδικό με μαρκαδόρους παντου και στο πρόσωπο και έχω να πάω καπάκι σούπερμάρκετ γιατί δεν έχω άλλη ώρα τι να κάνω δλδ?

Και άμα παίξει με χώμα στης αδερφής μου το σπίτι και πάω να την πάρω και γυρίσουμε με τα πόδια στο σπίτι και φαίνεται σαν να βγήκε από χοιροστάσιο και πάλι τι να κάνω?