Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

που ειναι η φιλεναδα μου τωρα που τη χρειαζομαι????

Recommended Posts

θελω να μοιραστω για ακομα μια φορα μαζι σας αυτο που μου συμβαινει..

Εδω και καποιους μηνες περναω κατι πολυ σοβαρο οχι δυσαρεστο αλλα πολυ σοβαρο και η καλυτερη μου φιλη που ειναι και κουμπαρα μου εχει εξαφανιστει τελειως.Μαθαινω νεα της απο αλλους ,εκεινη ουτε εχει ενδιαφερθει καθολου για μενα παρα μονο με εχει παρει 1 φορα τηλ. και κανει την ανηξερη.Δεν συμβαινει κατι στη ζωη της ,ειναι ολα οπως πριν, οποτε δεν εχει λογο να μην νοιαστει.Σκεφτομενη το παρελθον θυμηθηκα και καποιες αλλες φορες που μου το εχει ξανακανει αυτο και μου εχει δημιουργηθει η εξης απορια: Τελεικα οι φιλοι ειναι μονο για να σε παρηρογουν οταν περνας κατι ασχημο γιατι αυτο ανεβαζει τον εγωισμο τους ισως...Αν σου συμβαινει κατι ευχαριστο και πολυ συμαντικο στη ζωη σου? που ειναι?? δεν θα επρεπε να χαιρονται μαζι σου???

τι να πω, ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτο το θεμα, και οχι δεν μπορω να της μιλησω γιατι ειμαι πολυ φορτισμενη συναισθηματικα και πολυ φοβαμαι οτι θα πω πραγματα που θα τα μετανιωσω.Ισως αργοτερα....

Διαφημίσεις

Εμ στη χαρά φαίνεται ο φίλος, όχι στη λύπη. Στα προβλήματα πολλοί, ακόμα και άγνωστοι θα βρεθούν να σε παρηγορήσουν... Στη χαρά σου όμως δύσκολα βρίσκεις κάποιον να χαίρεται ειλικρινά και αυθόρμητα για την επιτυχία σου.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

οι φίλοι πρέπει να είναι εκεί όταν τους χρειαζόμαστε....

άλλοι τους χρειάζοντε στη χαρά και άλλοι στη λύπη

ξέρει ότι την χρειάζεσαι ???

rQGhp3.png

Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ πέρασα τον πιο δύσκολο χειμώνα της ζωής μου, και η κολητή μου ( που τα ήξερε όλα), που μένει δύο βήματα δεν έμπαινε στον κόπο ούτε να τηλέφωνήσει. Είναι προδοσία και πρέπει να το συζητήσεις μαζί της. Εγώ θα το κάνω, όταν ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες.....

και βεβαια ξερει τι περναω και παλαιοτερα σε παρομοιες καταστασεις ηξερε τι περνουσα..αν ομως την παρω τηλ. και της πω οτι ο αντρας μου με βασανιζει η με κερατωνει η καμια αλλη τετεια βλακεια ειμαι σιγουρη οτι θα ανταποκριθει αμεσως.

Πολυ με πληγωνει ολο αυτο γιατι μπορει να εχω πολλα ελλατωματα η να εχω κανει βλακειες αλλα ειμαι παντα εκει για τις φιλες μου και ειδικα για εκεινη και περισυ που αγορασε σπιτι την επερνα καθε μερα τηλ. για να δω τι γινεται και μοιραζομουν την χαρα της πολυ εντονα. Πιρτευω και εγω οτι οι φιλοι πρεπει να φαινονται στη χαρα και στη λυπη αλλα ιδιαιτερα στη χαρα γιατι μονο ενας ειλικρινης και ακομπλεξαριστος ανθρωπος χαιρεται με την χαρα του αλλου ενω στην λυπη οκ ανεβαινει και η αυτοεκτημηση μας.Τι να πω ειμαι πολυ στεναχωρημενη αλλα αυτη τη φορα το εχω παρει και εγωηστικα και δεν της λεω τιποτα να δω που θα καταληξει αυτο

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ πέρασα τον πιο δύσκολο χειμώνα της ζωής μου, και η κολητή μου ( που τα ήξερε όλα), που μένει δύο βήματα δεν έμπαινε στον κόπο ούτε να τηλέφωνήσει. Είναι προδοσία και πρέπει να το συζητήσεις μαζί της. Εγώ θα το κάνω, όταν ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες.....

και να το συζητησεις μαζι της τι θα γινει? θα σου ζητησει συγνωμη? αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι τη στιγμη που χρειαζομαστε τη φιλη μας εκεινη ΔΕΝ ειναι εκει.

Τι να το κανω μετα? δεν ειμαστε 15 χρονων πια να καθοδιγουμε η μια την αλλη σε θεματα φιλιας.Μερικα πραγματα πρεπει να τα κανουμε απο μονες μας και εκεινες δεν τα κανουνε.Συγνωμη αλλα η συγνωμη ειναι μισο χεσ....... για μενα. (σορι δεν θελω να ειμαι αποτομη απλως ειμαι πολυ πληγωμενη)

Απλά, νομίζω ότι το οφείλω σε όλα όσα έχουμε ζήσει μαζί, να της πω ότι αυτό με πείραξε! Άλλωστε η ζωή δεν τελειώνει εδώ, θα ξανατύχουν ευκαιρίες να 'επανορθώσει'. Η συγνώμη είναι περιττή ανάμεσα σε φίλους.

Η αξία ενός φίλου φαίνεται όταν είναι "εκεί" χωρίς να το ζητήσεις... και στα εύκολα και στα δύσκολα...

Τί να πείς και τί να συζητήσεις ? Τα αυτονόητα ?

Εγώ δεν θα ξέκοβα και τελείως στην περίπτωσή σου. Απλά, θα άλλαζα ρότα που λέμε και θα επανεκτιμούσα την κατάσταση. Ισως να μην ήμουν τόσο δοτική -πλέον-..

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Αχ, αχ δεν είμαι η μόνη!

Κι εμένα η κολλητή μου με έχει παντρέψει και έχει βαφτίσει την κόρη μου!

Μένει σε άλλη πόλη (εγώ έφυγα από τον τόπο καταγωγής μου) και όταν πάω εκεί δεν βλέπω τελευταία από μέρους της κανένα τρομερό ενδιαφέρον!

Την προτελευταία φορά που κατέβηκα την συνάντησα τυχαία σε ένα μέρος που είχα πάει για φαγητό.Ήταν πολύ καλή βέβαια και ήρθε στην παρέα μας και όλα καλά.Αλλά τυχαία?

Την τελευταία φορά κατέβηκα για 1 εβδομάδα και συναντηθήκαμε 1 απόγευμα αφού πήγα και από το σπίτι της να την πάρω.Όλη την υπόλοιπη εβδομάδα δεν απαντούσε στα τηλέφωνα!

Ο άντρας με ρώτησε αν έχω καταλάβει να έχει γίνει κάτι αλλά ειλικρινά δεν βρίσκω απολύτως τίποτα όσο και να σκεφτώ!

Έτσι λοιπόν έχω τσαντιστεί ή μάλλον για να πω την αλήθεια έχω στεναχωρηθεί.Κάθε μέρα είμαι με τη σκέψη να την πάρω τηλέφωνο εγώ και κάθε μέρα αντιστέκομαι στον εαυτό μου!

Την αγαπάω τόσο πολύ, σαν αδερφή μου!

Και κλαίω και στεναχωριέμαι και δεν ξέρω γιατί!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Αχ τι μου θύμησες τώρα η καλύτερη μου φίλη σπούδαζε μέχρι τώρα μεταπτυχιακά κτλ πάντα εγώ την τηλ ήταν φοιτήτρια δεν είχε χρήματα ενώ εργαζόμουν από 15 χρονών

όταν είχε πρόβλημα ως διαμαγιας έβρισκε τα χρήματα και μου μιλούσε ώρες στο τηλ πρόσφατα πέρασε σε μια υπηρεσία εκτός την πόλης μας την συγχάρηκα της πήρα δώρο κτλ αγόρασε αυτοκίνητο της πήρα πάλι δώρ

ο δεν με πείραζε που αυτήν έπαιρνε πιο οικονομικά μέχρι που έγινε το εξής

πριν φυγή για την υπηρεσία της εκμυστηρευτικά ότι την επόμενη έχω γιατρό να δω αν είμαι έγκυος και ότι θα της τηλ να της πω τα νέα δεν το σήκωνε και δεν με πηρέ ποτέ πίσω

έμαθε ότι είμαι έγκυος από αλλού και έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην γιορτή μου προχθές ενα τυπικό μην για χρόνια πολλά

πριν λίγεσ μέρες άκουσα ότι παραπονέθηκε ότι δεν της τηλ συχνά και είναι μακριά και νιώθει μόνη και δεν θέλουμε να μάθουμε για την νέα της ζωή κτλ

μα γιατί αν της τηλ εγώ συνεχεία εχω και εγω ζωή εδώ ένα παιδί είμαι έγκυοσ μου συμβαίνουν χίλια πράγματα

κουλα τα έχει τα χεριά της τώρα έχει λεφτά γιατί δεν τηλ εκείνη όλα αυτά τα χρόνια αυτό ισχυριζόταν δεν χω λεφτά γιαυτο δεν παίρνω γιαυτο δεν έρχομαι συχνά εγω τι να κανω ? τη αγαπώ αλά αλά

έχω άδικο πιτε μου ?

.....

Διαφημίσεις

κοριτσια σας διαβασα ολες και απ τη μια χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη απ την αλλη λυπαμαι πολυ που περνατε και εσεις τα ιδια...

κΥρα σε καταλαβαινω που θελεις να της μιλησεις και αν σε κανει αυτο να αισθανθεις καλυτερα τοτε καντο απλα συμφωνω απολυτα με την μεταχακι οτι η αξια ενως φιλου φαινεται οταν ειναι εκει χωρις να το ζητησεις....με την κουμπαρα μου δεν θα ξεκοψω μαχαιρι που λενε αλλα εχω κρυωσει παρα πολυ και δεν νομιζω να ξαναγινω οπως ημουν ...καθε λεπτο μου ερχονται κ αλλα στο μυαλο που ισως εθελοτυφλουσα και δεν εδινα σημασια και τωρα βλεπω οτι δεν ειναι πρωτη φορα που δεν ειναι εκει..(αν και σε αλλεσ φασεις ηταν εκει για μενα αλλιως θα ειχα ξεκοψει προπολου...)

αυτο που με εκνευριζει πιο πολυ ειναι οτι αν με παρει τηλ. (που δεν με περνει), κανει σαν να μην τρεχει τιποτα. μα καλα δεν με ξερει??? μα ειμαστε φιλες τωρα εμεισ????????? ετσι ειναι οι φιλεσ???????

Kαμια φορα οι φιλοι δεν ξερουν πως να αντιδρασουν στα προβληματα μας και επιλεγουν να χαθουν.....

δεν συμφωνω με αυτο γιατι αν πραγματικα αγαπας καποιον αρκει ενα χτυπιμα στην πλατη,ενα τι κανεις εισαι καλα? κτλ. οι φιλοι δεν ειναι για να βρισκουν λυση στα προβληματα μας αλλα για να μας θυμιζουν οτι δεν ειμαστε μονοι στη ζωη...

εξαλου εγω δεν εχω προβλημα αυτη τη στιγμη μου συμβαινει κατι πολυ σημαντικο και ομορφο και δεν ειναι εκει να μοιραστει τη χαρα μου..αυτο μου την εχει δωσει πιο πολυ απ το αν ημουν χαλια και δεν ηταν εκει:(:(:(

Εγώ συμφωνώ με όλες σας...

Θα προσπαθήσω πολύ για να κρατήσω επαφή με τις φίλες μου αλλά αν καταλάβω ότι δεν αισθάνονται- κάνουν το ίδιο, τότε αραιώνω...

Και έχει δίκιο η Ζωή. Πολλές φορές αποφεύγω κάποια γιατί δεν ξέρω πως να διαχειριστώ την κατάσταση. Παράδειγμα....

Μια γνωστή μου έχει χάσει τον άντρα της και την κόρη της 10 χρονών. Προχτές έχασε και τον 20χρονο γιο της (που πάλευε σχεδόν όλη του τη ζωή...)

Πήγα στην κηδεία, κλαίω καθε μέρα πιο πολύ για αυτή τη μάνα, ειδικά σήμερα που το παιδί θα γιορταζε αλλά δεν της έχω μιλήσει, ούτε πήγα να την επισκεφτώ....

Τι μπορώ να της προσφέρω; Παρηγοριά δε νομίζω.... Τι να της πω; να συζητάω περί ανέμων και υδάτων;

πριν απο χρονια, μια φιλη μου ειχε χαθει..εγω ειχα μολις περασει στις πανελληνιες και ειχα φυγει για σπουδες..δεν σηκωνε τηλεφωνα, δεν απαντουσε στα μυνηματα..

ειχα θυμωσει..ελεγα τωρα που συμβαινει κατι τοσο διαφορετικο στη ζωη μου αυτη γιατι χαθηκε..μηπως δεν ειναι καλη φιλη? δεν την ξαναπηρα..περασε πανω απο χρονος, και εντελως τυχαια, μια κληση καταλαθος απο το κινητο μου μεσα στην τσαντα, μας εφερε σε επικοινωνια..η κοπελα ειχε χασει τον μπαμπα της ξαφνικα, και ειχε χασει η γη κατω απο τα ποδια της..και γω που ημουν? κρατουσα μουτρα γιατι δεν μου απαντησε στα τηλεφωνα..

απο τοτε, το θυμαμαι παντα, και δεν θυμωνω με τις φιλες μου..η ζωη τα φερνει ετσι που χανομαστε..ας ριξουμε τα μουτρα μας, ποτε δεν ξερεις τι συμβαινει στον αλλον..

Διαφημίσεις

ενταξι αν χαθεις τελειως δεν ξερεις τι μπορει να συμβαινει στον αλλον αλλα εγω μαθαινω νεα της απο αλλους και κυριως απο το facebook ..ολα ειναι νορμαλ στη ζωη της..απλως δεν την νοιαζει για μενα ..εκει εχω καταληξει ..εχει και καινουργια κουμπαρα τωρα και ασχολειται με εκεινη τι να πω...