Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μετακομιση και γατες

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα σας! Λοιπον εχω ενα θεματακι προς συζητηση το οποιο αφορα την μετακομιση που κανω το επομενο Σαββατο για Κερκυρα και με τις γατουλες μου!

Για να σας δωσω να καταλαβετε πριν ενα χρονο ειχα μαζεψει απο το δρομο οπου ειχαν πεταξει ενα θυληκο γατακι (την Τζινα μου), αυτη η τσαπερδονα μεσα σε 8 μηνες ειχε γκαστρωθει και εκανε 6 μικρα και ολα εν ζωη πριν εναμιση μηνα!

Τωρα εχουν και αυτα ξεπεταχτει και κανουνε ζημιουλες!

Η μανα μου δεν θελει να της τα αφησω εδω και τα 7 γι'αυτο κι εγω κανινισα να ερθει ο Γιωργος (ο συντροφος μου) να με παρει μαζι με τις κουτες και τα παιδια μου (γατακια).

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι το ταξιδι για αυτα αλλα και για εμας!

και που να τους βαλω την αμμο για να κανουν την αναγκη τους πανω στο ταξιδι? Που το φαγητο τους? Θα τα ταλαιπωρησω? Αλλα τουλαχιστον θα τα εχω εγω και δεν θα πανε σε ξενα χερια!

ΚΑι εκει που θα παμε θα εχουν απλετο χωρο στην εξοχη και οχι σε μια αυλη!

Περιμενω γνωμες σας!

Διαφημίσεις

το ταξίδι ειναι αθηνα κερκυρα?πως θα πατε οδικός κ μετα καραβι?

ποσες ωρεσ ειναι το ταξιδι?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Το ταξιδι ειναι Αθηνα-Κερκυρα! Με αμαξι, χωρις στασεις και στην αριστερη λωριδα ειναι περιπου 6-7 ωρες! Με στασεις και χαλαροι, φτανει το 10ωρο! Φτανουμε Ηγουμενιτσα και περνουμε το καραβι για απεναντι!

εχεις παρει το ιδικό κουτι για γατες?

αν οχι παρε 1 μεγάλο να χωράνε ολες μεσα,μην τισ χωρίσεις κ εχουν ενα ακομα πρόβλημα να αντιμετοπησουν.τα μικρα μαζι με την μαμα τους θα νιωθουν καλυτερα κ αντιστροφα.

οι γάτες αντέχουν χωρις να κανουν κακα κ τσισα για 10 ωρες.

υπαρχει βεβαια η περίπτωση να τα κανουν απο τον φοβο τους.

ΑΛΛΑ κιαν γινει ετσι μην τις βγαλεις εξω απο το κουτι για κανεναν λογο.

νερακι μην ξεχάσεις να τους δινεις τακτικά. κ λιγο φαγητό οχι πολυ γιατι μπορει να κανουν εμετο.

το ιδανικό ειναι να μαθεις μια γατα απο μικρη να ταξιδεύει

αλλα κιαν δεν γινει ετσι δεν πειράζει.θα νιαουρίζουν θα προσπαθουν ισω να βγουν αλλα ειπαμε μην τις βγαλεις εξω.10 ωρες ειναι θα περασουν..

οταν φτάσετε κ μπείτε στο σπιτι κλείσε τις πορτες κ βάλτους αμέσως φαι κ νερο .

επισης κατι που δεν το ξερουν πολλοί ειναι να βαλεις βούτυρο στα ποδια της γάτας οταν φτασετε.. γλύφουν τα ποδια τους κ ετσι ειναι απασχολημένες με αυτο κ επιπλέον γλύφουν την μυρωδιά του καινούριου τους σπιτιού κ ειναι δυσκολο να χαθουν.

κ κατι τελευταιο..αφου εισαι φιλόζωη, στείρωσε τις θηλυκές..αλλιως ετσι κ χασεις τον ελεγχο ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.

οτι αλλο θες εδω ειμαι ..καλη τυχη!!

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

εχεις παρει το ιδικό κουτι για γατες?

αν οχι παρε 1 μεγάλο να χωράνε ολες μεσα,μην τισ χωρίσεις κ εχουν ενα ακομα πρόβλημα να αντιμετοπησουν.τα μικρα μαζι με την μαμα τους θα νιωθουν καλυτερα κ αντιστροφα.

οι γάτες αντέχουν χωρις να κανουν κακα κ τσισα για 10 ωρες.

υπαρχει βεβαια η περίπτωση να τα κανουν απο τον φοβο τους.

ΑΛΛΑ κιαν γινει ετσι μην τις βγαλεις εξω απο το κουτι για κανεναν λογο.

νερακι μην ξεχάσεις να τους δινεις τακτικά. κ λιγο φαγητό οχι πολυ γιατι μπορει να κανουν εμετο.

το ιδανικό ειναι να μαθεις μια γατα απο μικρη να ταξιδεύει

αλλα κιαν δεν γινει ετσι δεν πειράζει.θα νιαουρίζουν θα προσπαθουν ισω να βγουν αλλα ειπαμε μην τις βγαλεις εξω.10 ωρες ειναι θα περασουν..

οταν φτάσετε κ μπείτε στο σπιτι κλείσε τις πορτες κ βάλτους αμέσως φαι κ νερο .

επισης κατι που δεν το ξερουν πολλοί ειναι να βαλεις βούτυρο στα ποδια της γάτας οταν φτασετε.. γλύφουν τα ποδια τους κ ετσι ειναι απασχολημένες με αυτο κ επιπλέον γλύφουν την μυρωδιά του καινούριου τους σπιτιού κ ειναι δυσκολο να χαθουν.

κ κατι τελευταιο..αφου εισαι φιλόζωη, στείρωσε τις θηλυκές..αλλιως ετσι κ χασεις τον ελεγχο ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.

οτι αλλο θες εδω ειμαι ..καλη τυχη!!

Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου! Ειναι παρα πολυ χρησιμες!

Εχω 4 θυληκα! Αντε να τα στηρωσεις ολα! Ειχαμε ρωτησει εναν κτηνιατρο για την Τζινα και μας ειχε πει οτι πρεπει πρωτα γεννησει μια φορα και μετα να την στηρωσουμε! Αλλα τωρα εχουμε και τρια μικρα κοριτσακια! Πρεπει να τα αφησουμε να γεννησουν και αυτα? Παναγια μου, ετσι θα γεμισει ο τοπος γατια!!!

Διαφημίσεις

οχι δεν ειναι απαραίτητο να της αφήσεις να γεννήσουν..εγω κ τις 2 δικες μου τις ετσι τις στείρωσα.

υπαρχουν κεντρα που το κανουν δωρεάν.θες να μαθω αν υπάρχουν στην κερκυρα?

Albert Einstein

ναι δεν χρειαζται να γεννησουν εγω στειρωσα τα δικα μου θυληκα σε ηλικια 6 μηνων μονο μια εχω αφησει αστειρωτη κ αυτο γιατι τωρα δεν εχω λεφτα αλλα την εχω σε ξεχωριστο δωματιο απο τα αλλα γατια

οχι δεν ειναι απαραίτητο να της αφήσεις να γεννήσουν..εγω κ τις 2 δικες μου τις ετσι τις στείρωσα.

υπαρχουν κεντρα που το κανουν δωρεάν.θες να μαθω αν υπάρχουν στην κερκυρα?

Αν δεν σε βαζω σε κοπο ναι θα ηθελα! Γιατι οντως δεν υπαρχουν χρηματα για να στηρωσω 4 γατες!

Μύθοι και προφάσεις ενάντια στη στείρωση:

• Είναι καλύτερα να γεννήσει μια φορά πριν στειρωθεί.

Η κτηνιατρική επιστήμη λέει ακριβώς το αντίθετο. Οι κίνδυνοι που συνεπάγεται η εγκυμοσύνη και η γέννα είναι πολύ σοβαρότεροι

Αυτο το βρηκα μολις τωρα στο site της οργανωσης "Φροντιδα Ζωων"

Επισης και αυτο:

Μέσα σε εφτά χρόνια μια θηλυκή γάτα και τα γατάκια της μπορούν να γεννήσουν 420.000 γάτες.

Το link ειναι εδω

Διαφημίσεις

πες μας τα νεα σας οταν φτασετε ε?

Albert Einstein

• 2 months later...