Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΠΡΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ... έχω ελπίδα?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!!!

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης. Απλά είχα ένα πάρα πολύ πρησμένο στήθος μέχρι εχτες!!! Από εχτές ξεπρήστηκε. Δεν έχω όμως κάποια πονάκια στην κοιλιά να δείχνουν ότι θα έρθει περίοδος! Περιμένω περίοδο 26-28 (είναι άστατος όμως ... οπότε δεν αποκλείω να έρθει και πιο νωρίς και πιο αργά!)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΗΣΜΈΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΠΡΗΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ?????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ Η ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ????

• Like 1

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

Βέρα μου τί αγχώνεσαι?? Και τον προηγούμενο μήνα περιμέναμε μαζί και τώρα είμαστε στην αναμονή!! Τον περασμένο μήνα είχαμε και πρήξιμο στο στήθοσ και πονάκια και απ'όλα και τελικά δν ήμασταν έγκυες! Τώρα αυτό τον μήνα δν έχω ούτε εγώ πόνους, ουε πρησμένο στήθος αλλά πάλι ελπίζω!!...!!

Ναι σωστό κι αυτό. Δε με πειράζει να μην πρηστεί το στήθος. Με πειράζει που πρήστηκε και ξεπρήστηκε!!!!! Αυτό με έκανε να πιστεύω ότι δεν είμαι. Σήμερα βέβαια νομίζω πρήστηκε λίγο πάλι.

azHYp2.png

vwuep3.png

Αχχχχ... αυτό το αιώνιο κυνήγι συμπτωμάτων....:P

Κι εγώ πριν από τρεις μήνες, λίγο πριν την ημερομηνίας της αναμενόμενης περιόδου σε αναμμένα κάρβουνα καθόμουν...

Χουφτωνόμουν να δω πρήστηκα-ξεπρήστηκα...

Όταν ένιωθα πρησμένο στήθος, έλεγα "λες;;;".....

Όταν ξεπρηζόταν, έλεγα "μπα. Τον άλλο μήνα τώρα..."

Τελικά

αύριο μπαίνω στον τέταρτο... :D:D:D

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!;)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Δηλαδή souzi αν κατάλαβα καλά κι εσένα πριν την αναμενόμενη περίοδο ξεπρηζόταν το στήθος και ήσουν τελικά?????

Γιατί εμένα ήταν τούμπανο, πριν 3-4 μέρες ξεπρήστηκε τελείως και σήμερα το νιώθω πάλι κάπως πρησμένο ... και νιώθω και πονάκια περιόδου!!

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

Ναι, το στήθος πρηζόταν και ξεπρηζόταν ανάλογα με τις ορέξεις του...

Μπορεί να ήταν 2 μέρες πρησμένο και την επομένη να ήταν εντελώς ξεφούσκωτο.

Αυτό που ήθελα βασικά να σου πω είναι ότι μάλλον δεν είναι πολύ ασφαλές μέσο πρόγνωσης εγκυμοσύνης το πρησμένο ή μη στήθος - τουλάχιστον δεν ήταν έτσι στη δική μου περίπτωση.

Ξέρω καλά πόσο μεγάλη υπομονή χρειάζεται για να πάρεις την απάντησή σου, αλλά φοβάμαι πως μόνο αυτό μπορείς να κάνεις... προς το παρόν. ;)

Όλα καλά να πάνε! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

ναι αλλά αν είχες επαφή 18 του μήνα τα τεστάκια δε θα έχουν δείξει ακόμα.

Ούτε εγώ έχω συμπτώματα. Μόνο λίγα περιόδου .... όπως το στήθος και χτες και σήμερα κάποια πονάκια που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έχω όταν αδιαθετώ. Τουλάχιστον να μου έρθει σήμερα να μην είμαι στις διακοπές μου που ξεκινάνε Παρασκευή!

Εγώ τεστάκι δεν έκανα ακόμα ... θα κάνω όμως αν δε μου έρθουν μέχρι αύριο - μεθαύριο γιατί φεύγω και για διακοπές και πρέπει να ξέρω!

Πάντως αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση και σκέφτομαι ότι δεν είμαι είναι ότι απο υπνηλία (που στην 1η μου εγκυμοσύνη κοιμόμουν όρθια) δεν έχω καθόλου ... ούτε συχνοουρία. Μα καθόλου!!!!!!!!!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

Λοιπόνν κορίτσια ... παρόλο που το στήθος ξεπρήστηκε και που δεν έχω κανένα σύμπτωμα σήμερα έκανα ένα τεστ και βγήκε θετικό!!!! Πήγα και για χοριακή και θα την πάρω το απόγευμα!

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,βερα μου! τα συμπτωματα μην τα εμπιστευεσαι και τοσο! δεν εχει να κανει το στηθος με το αν παει καλα η οχι μια εγκυμοσυνη.

Αλλες κοπελες εχουν δει πρισμενο στηθος,ακομα και μια εβδομαδα μετα την καθηστερηση!!! αλλες ,καθολου.....και με αυτα και μ'αυτα ,πηγαν καλα η εγκυμοσυνες τους!

........εγω στο λεω ,γιατι εχω μεινει πολλες φορες εγκυος και καθε φορα ειχα διαφορετικα συμπτωματα,και αλλες τοσες ξεγελαστηκα με διαφορα ψευτικα συμπτωματα,και ετσι ειπα μεσα μου "να μην ξαναδινω σημασια στα συμπτωματα".

....η απαντηση της "σουζι" ειναι πολυ ξεκαθαρη.Μου αρεσε αυτο το "λες??"....και το "μπααα!!!!"......μια απο τα ιδια και εγω!!!!(μονο που εγω δεν εχω ακομα μπεμπε.....θα ερθει ομως συντομα...πιστευω!)

μονο η χοριακη δειχνει την αληθεια!

Ελπιζω να ειναι θετικη και μεγαλη η χοριακη σου σημερα!Περιμενουμε νεα σου!φιλακιααααα.....

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

το αγχος δεν το γλυτωνεις...δυστυχως! λιγη υπομονη κανε!!!!!και.....μην σηκωνεις βαλιτσες....μονο το καπελακι σου,και τα γυαλια ηλιου ,και.....ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!

(ως τοσο,περιμενουμε να μας γραψεις το απογευμα το αποτελεσμα!)....και εσυ βρε παιδι μου δεν εβρισκες ενα μικροβιολογικο να σου τη βγαλει μεσα σε 2 ωρες........μεχρι το απογευμα......υπομονη,λοιπον! εχω ζησει τετοιες στιγμες και σε καταλαβαινω......

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!!

Συγχαρητήρια!

Όλα καλά θα είναι!

Άγχος, ε; Πόσο σε καταλαβαίνω...

Καμία σχέση η πρώτη με τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου από θέμα άγχους...

Στην πρώτη ήμουν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, τώρα τα ψάχνω όλα και για όλα ανησυχώ...

Μην πέσεις στο ίδιο τρυπάκι!

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και καλές διακοπές! :D

ΜΙΣΕΛ, με το καλό ένα μπεμπέ και για σένα!!! :-)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Λοιπόνν κορίτσια ... παρόλο που το στήθος ξεπρήστηκε και που δεν έχω κανένα σύμπτωμα σήμερα έκανα ένα τεστ και βγήκε θετικό!!!! Πήγα και για χοριακή και θα την πάρω το απόγευμα!

Μπράβο μπράβο μπράβο!!!! Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί παρακολουθώ την αγωνία σου αφού κι εγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά Βέρα μου και σε 9 μήνες να κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!

Διαφημίσεις

Και σε 2 ώρες να μου τις έβγαζε εγώ πριν το απόγευμα δε μπορώ να πάω να τα πάρω ...

Μου είπε και ο γιατρός τώρα ότι πρέπει να δούμε τη χοριακή για να καταλάβουμε μήπως είναι εξωμήτριος ... γιατί δε μπορεί να με στείλει διακοπές χωρςί να επιβεβαιώση ότι είναι ενδομήτρια!!!

Όσο για το βάρος ... το πρόβλημα δεν είναι οι βαλίτσες αλλά η μικρή μου ... που είναι 13κιλά και τις αρέσουν οι αγκαλίτσες!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

Με το καλο !! Ολα καλά να πάνε !!

Βέρα και γώ προσπαθώ αλλά ακόμα τίποτα

Πες μου είχες πολλές επαφές και έμεινες ή λιγες σε σωστές μέρες?

Να δω δηλαδη αν έχω και γώ ελπίδες αν και δεν το βλεπω... ΠΑΛΙ...

Με το καλο !! Ολα καλά να πάνε !!

Βέρα και γώ προσπαθώ αλλά ακόμα τίποτα

Πες μου είχες πολλές επαφές και έμεινες ή λιγες σε σωστές μέρες?

Να δω δηλαδη αν έχω και γώ ελπίδες αν και δεν το βλεπω... ΠΑΛΙ...

Δεν ξέρω αν θεωρούντα πολλές οι λίγες οι επαφές που είχα. Δεν είχα προγραμματισμένες επαφές. Είχα τις επαφές που έχω πάντα μέσα στο κύκλο απλά ελεύθερα. Το μόνο που κάποια μέρα ένιωσα ότι είχα ωορρηξία κι είχαμε κάνει 2 μέρες πριν και εκείνη τη μέρα ήταν κουρασμένος ο άντρας μου και δεν κάναμε και κάναμε την επόμενη!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

ΒΕΡΑ μου σ'ευχαριστώ για την απαντηση.Φαντασου ειρωνία ...εγραψα το μηνυμα και μετα πηγα τουαλετα και αδιαθέτησα

Πόσο απογοητέύομαι κάθε μήνα ....

Με το καλό το μωράκι σου και πάλι !!

Συστηματικά απο τον Φεβρουάριο που έκανα και υστεροσκόπηση και υποτιθεται οτι μετά θα ήταν πιο εύκολο αλλά τίποτα και ο άντρας μου έκανε σπερμοδιάγραμμα και ήταν σχετικά καλό

Κάθε μήνα νιώθω όλο και μεγαλύτερη απογοήτευση.

Εχουμε κάνει εξετάσεις και οι 2 (ο αντρας μου ηθελε να ειμαστε προνοητικοι) αλλά ακόμα τίποτα το θέμα είναι οτι εχω και άλλο προβλημα (εχουμε και οι 2 στίγμα) ο γιατρός είπε να το προσπαθήσουμε φυσιολογικα αλλά σκέφτομαι ότι δε τη γλυτώνω την εξωσωματική και μεγαλώνω .Το Σαββάτο κλείνω τα 34

Είναι όλα μαζί και με παίρνει απο κάτω ρε γαμώτο

Το στίγμα δεν επηρρεάζει τη γονιμότητα. Κι εγώ έχω στίγμα! Μόνο αφού μείνεις θα πρέπει να τσεκάρετε ότι το παιδί δε θα έχει μεσογειακή αναιμία (1 στις 4 πιθανότητες).

Η ηλικία σου μια χαρά είναι. Η αδερφή μου έμεινε με την πρώτη σε δίδυμα στα 34 ... και πολλές γνωστές μου μεγαλύτερες από 35 έμειναν μια χαρά!

azHYp2.png

vwuep3.png