Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεξιωση βαφτισης στο σελεπιτσαρι

kornilia

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους. σκεφτομαι για τη βαφτιση της μικρης να κανω τραπεζι μετα στο Σελεπιτσαρι ή αλλιως παρκο Ανδρεα Παπανδρεου. Μηπως καποιος απο το forum εχει κανει κατι αναλογο εκει για να παρω οριμενες πληροφοριες; Ευχαριστω.

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ, αλλά μία φίλη που το κοίταζε τελικά το απέριψε. Ο λόγος ήταν ότι ο χώρος που δίνεται για το κέτερινγκ δεν είναι περιφραγμένος. ΦΟβόταν λοιπόν ότι τα πιστσιρίκια θα ξαμολιόντουσαν σε όλο το πάρκο και οι μανάδες θα τα κυνήγαγαν συνεχώς.

Κατά τα άλλα, το φαγητό είναι καλό (το κέτερινγκ είναι της Ροξανίτας), αλλά αρκετά τσιμπιμένο.

Δεν θυμάμαι κάτι παραπάνω. Μάλλον θα πρέπει να πας η ίδια να το δεις.

το παρκο το γνωριζω. παμε πολυ συχνα για να κανει ποδηλατο ο γιος μου. ειναι οντως αχανες, αλλα τα περισσοτερα παιδακια που θα εχω θα ειναι μεγαλα. εμενα με απασχολει μηπως δεν χωρανε τα ατομα. μιλαμε γυρω στα 150. για τις τιμες που ειπες, μηπως μπορεις να μαθεις ποσο της ειπανε της φιλης σου. ευχαριστω

XI64p2.pngtk60p2.png

Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να την βρω. Θα προσπαθήσω, αλλά μάλλον θα μου πάρει αρκετές ημέρες. Αλλωστε, οι τιμές θα είναι περσινές.

Ειναι για μικρή βαπτιση...Ο περιφραγμενος χωρος ειναι για 6-7 ροτοντες...

Εμενα δεν μαρεσει η καλαμωτή που εχουν βαλει γυρω γυρω και το γεγονος οτι αν η βαπτιση γινει κάποια μερα με μεγάλη κινηση σου μετράνε τις μπουκιές οι περαστικοί

και κοιτάνε μέσα εσενα με το λαμέ και αυτοί με τα σνίκερς

και νιωθεις λίγο σα να εχεις λοφίο με φρούτα στο κεφάλι...:D

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

χα χα χα χα !!!!!!!! καλο αυτο με τα φρουτα στο κεφαλι. η καλαμωτη, ομως που ειναι; προσπαθω να τη φερω στο μυαλο μου και δεν μπορω. ξερω μονο οτι για τις εκδηλωσεις κλεινουν το πισω μερος του καφε.

XI64p2.pngtk60p2.png

Όντως οι εκδηλώσεις κλείνονται στο πίσω μέρος και ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος!

Είχαμε πάει να κοιτάξουμε… αλλά η τιμή ήταν αρκετά τσουχτερή 25 ευρώ το άτομο! Νομίζω ότι είναι αρκετά για αυτό το μέρος .

Φαινεται τα βαζουν οταν κανουν δεξιωση...Μου φανηκε αρκετά μικρό και αγχωτικό...Δεν ξερω αλλά θεωρω πως υπάρχουν πολλά καλυτερα...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

marag με τη τιμη που μου λες εχω κουφαθει! μα 25 ευρω το ατομο στο σελεπιτσαρι; εγω το φανταζομουν σαν κατι το πιο οικονομικο.

aggeloudia σιγουρα τωρα υπαρχουν παρα πολλα καλυτερα!

κοριτσια σας ευχαριστω.

XI64p2.pngtk60p2.png

Αυτό σκέφτηκα και εγώ όταν άκουσα τη τιμή!

Πηγαίνουμε συχνά εκεί και βλέπω πολλές βαπτίσεις και γόμους …

Έτσι υπέθεσα και εγώ ότι θα ήταν κάτι οικονομικό, αλλά όταν άκουσα τη τιμή είπα ότι σίγουρα είναι τρελοί!

Διαφημίσεις

τρελλοι για δεσιμο! τελοσπαντων το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανω τη δεξιωση της βαφτισης εκει. στο μεταξυ αναρωτιεμαι ποσες φορες μπορει να εχουμε συναντηθει στο παρκο, χωρις να το ξερουμε βρε κοριτσια;

XI64p2.pngtk60p2.png

στο μεταξυ αναρωτιεμαι ποσες φορες μπορει να εχουμε συναντηθει στο παρκο, χωρις να το ξερουμε βρε κοριτσια;

Το ίδιο έχω σκεφτεί και εγώ!

Μήπως να φοράμε καμιά κονκάρδα parents?

Αν και ήδη έχεις απορρίψει το Σελεπίτσαρι για τη δεξίωσή σου, θέλω να πω ότι και εγώ πέτυχα δεξίωση γάμου εκεί. Φαντάσου να θες να φας με την ησυχία σου και οι μανούλες να φωνάζουν στα παιδιά τους που τρέχουν απο 'δω και απο 'κει. Εγώ κυνηγούσα την κόρη μου που ήθελε να πιάσει κάτι νούφαρα μέσα απο τις γυάλες του στολισμού της δεξίωσης. Χαχαχαχα!!!!

Αν προσεξα καλά είσαι απο Δραπετσώνα. Νομίζω ότι μια κοπέλα είχε βρει αίθουσα, τύπου μεζεδοπωλείο κάπου εκεί. Αν το βρώ θα σου πω!

Με το καλό η βάπτισή σας!!

εγω απορω πως αποφασιζουν να κανουν δεξιωση γαμου εκει. δεν ειναι λιγο καπως το μερος για τετοια περισταση; περιμενω να μου πεις για το μεζεδοπωλειο, αν μας χωραει βεβαια κι αυτο, αφου υπολογιζω περιπου τα 150 ατομα. ευχαριστω!

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Επειδή αυτή την εποχή έχουμε κατι τρεξίματα με τη γιαγιά μου και δεν πολυμπαίνω στο πάρεντς, ψάξε στην ενότητα βάπτιση, νομίζω εκεί ήταν το ποστ. Αν βρώ χρόνο το βράδυ και τα καταφέρω να ψάξω θα σου πω!

σ' ευχαριστω πολυ. μην αγχωνεσαι για μενα.οι δουλειες σου προηγουνται. αλλωστε η βαφτιση μας αργει ακομα. ευχομαι ολα καλα με τη γιαγια.

XI64p2.pngtk60p2.png