Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι αμάξι?

taskot

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Με τι αμάξι μεταφέρετε τα παιδάκια σας? Βολεύει το τρίπορτο?

Εμενα προσωπικα ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΤΟ ΜΙΣΩ, ΤΟ ΜΙΣΩ, ΤΟ ΜΙΣΩ...

Εχω το καρεκλακι να βλεπει προς τα πισω, εχω μπεμπουλη 9,5 κιλα ο οποιος αντιστεκεται καθε φορα που πας να τον σηκωσεις απο εκει που καθεται..

και εχω και να τον κρατησω σαν βομβα εξω απο την πορτα και να σπρωχνω, να τραβαω, για να βγω εξω..

Το τριπορτο βολευει οταν ειναι και καποιος αλλος και στεκεται για να παρει το παιδι.. Αλλιως γκρρρρρρρρρ

Νομίζω ότι δεν βολεύει. Εγώ αγόρασα πέρυσι αυτοκίνητο λίγο μετά την γέννηση του μωρού και πήρα 5πορτο για να βάζω με άνεση το παιδί στο καθισματάκι του.

Κάτι άλλο που με νευριάζει στα 3πορτα είναι ότι η ζώνη ασφαλείας σε τραβάει πολύ στο ύψος του λαιμού και είναι σε κακή θέση λόγω της διάμόρφωσης της καμπίνας:confused:

εγω δεν οδηγω,αλλα ειμαι κατα των 3πορτων!!πιστευω κινδυνευουν πολυ οι πισω επιβατες σε περιπτωση ατυχηματος...ετσι κ σφηνωσει ο μπροστινος η' παθει κατι,ο πισω δεν μπορει να κανει τιποτα,ειδικα αν ειναι κ μικρο παιδι!!τα φοβαμαι πολυ τα 3πορτα κ ο φοβος μου εγινε μεγαλυτερος οταν πριν 2 χρονια εμαθα για ενα τετοιο ατυχημα..........δεν θα το διαλεγα με τιποτα...

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

3πορτο εχουμε και λογω οικονομικων με αυτο θα μεινουμε. Δεν αγοραζουμε δανεικα.....οποτε βολευει δεν βολευει το ΚΑΝΕΙΣ να βολεψει. Παντως μια χαρα την πηγαινοφερνουμε και εχει χωρεσει και αρκετα μεγαλο οπισθιο καρεκλακι με ειδικα ποδια μεσα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...