Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

στενσιλ

Recommended Posts

μηπως ξερετε που θα βρω στενσιλ για τοιχο? Εβαψα το σπιτι κι εχουν περισσεψει επιτηδες χρωματα. Στο χωλ εχω κανει διχρωμια κ στων κοριτσιων. Θελω να βαλω στενσιλ στο χωλ με γεωμετρικα σχηματα περιπου κ στων κοριτσιων πεταλουδες η λουλουδια στο αντιθετο χρωμα. Ξερετε να μου προτεινετε κανενα μαγαζι αθηνα,πειραια και γυρω?

Βοηθηστε τους γιατρους να βοηθησουν οπου υπαρχει αναγκη. Γιατροι της καρδιας, 2103317288. Γιατροι του κοσμου,2103213150Στελνουμε φαρμακα,ειδη πρωτης αναγκης και κουβερτες,στελνουμε αγαπη...

Ενα μηλο την ημερα...

Διαφημίσεις

καλημερα σας κανοντας μια βολτα για να αγορασω μπογιες για να βαψω την ντουλαπα της μικρης στο leroy merlin (νομιζω ετσι γραφεται) ειδα να εχει. Και μαλιστα και ειδικα χρωματα για τα στενσιλ... Εγω ομως μενω θεσσαλονικη δεν ξερω αν εχει Αθηνα leroy merlin

Κορίτσια καλημέρα. Εγώ έχω δει στένσιλ και στα χρωματοπωλεία. Επίσης αν δεν κάνω λάθος έχει και το βιβλιοπωλείο Μax το οποίο υπάρχει σε πολλές περιοχές. Βέβαια στη Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω αν έχει υποκατάστημα.

Εφόσον βρήκατε και στα Leroy Merlin τότε υποθέτω ότι θα έχει και το Praktiker. Ρίξτε όμως και μια ματιά στο Carrefour. Καλή επιτυχία σε ό,τι φτιάχνετε.

1457745k8p286od3g.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ. Πηρα τηλ το πολυχρωμο,μουπαν δεν εχουν στενσιλ αλλα μεγαλη γκαμα σε αυτοκολλητα. Θα συνεχισω την ερευνα στα αλλα μαγαζια που μου ειπατε απο βδομαδα.

Βοηθηστε τους γιατρους να βοηθησουν οπου υπαρχει αναγκη. Γιατροι της καρδιας, 2103317288. Γιατροι του κοσμου,2103213150Στελνουμε φαρμακα,ειδη πρωτης αναγκης και κουβερτες,στελνουμε αγαπη...

Ενα μηλο την ημερα...

και στο πρακτικερ πάρε τηλέφωνο νομίζω ότι παλιά είχα δει κάποια κομμάτια :)

Αν κ καθυστερημενα σε ευχαριστω πολυ,εχει τελικα στο πρακτικερ :)

Ενα μηλο την ημερα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...