Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΗ

sevoula

Recommended Posts

Κορίτσια, βαφτίζεται η μικρή μου στις 22 Αυγούστου και θα είναι καλεσμένα αρκετά παιδάκια, όλων των ηλικιών. δεν έχω καταλήξει ακόμα στα δωράκια. ένα είδος για όλα τα παιδιά; και τί θα κάλυπτε όλες τις ηλικίες;

δεν έχω το χαρτί μαζί μου να σας πω αριθμό παιδιών, αλλά να είναι κάτι οικονομικό, αλλά και κάτι που θα χαρούν. λογικά πλαίσια δηλαδή.

εκτός από ζαχαρωτά και κουβαδάκια, ομπρέλες, γιατί τα έχω δει πολλές φορές.

πείτε ιδέες, please!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, βαφτίζεται η μικρή μου στις 22 Αυγούστου και θα είναι καλεσμένα αρκετά παιδάκια, όλων των ηλικιών. δεν έχω καταλήξει ακόμα στα δωράκια. ένα είδος για όλα τα παιδιά; και τί θα κάλυπτε όλες τις ηλικίες;

δεν έχω το χαρτί μαζί μου να σας πω αριθμό παιδιών, αλλά να είναι κάτι οικονομικό, αλλά και κάτι που θα χαρούν. λογικά πλαίσια δηλαδή.

εκτός από ζαχαρωτά και κουβαδάκια, ομπρέλες, γιατί τα έχω δει πολλές φορές.

πείτε ιδέες, please!

Sevoula εκτός από τις παιδικές μπομπονιέρες εννοείς ? ή δεν θα έχετε παιδικές ??

οι μπομπονιέρες τελικά είναι ποδηλατάκια, διακοσμητικά θα καταλήξουν σε όσους αρέσουν.

στα παιδάκια θα πάρουμε δωράκια, άσχετα από μπομπονιέρες. έτσι συνηθίζεται. αλλά αυτά που σκέφτομαι, ίσως κολλάω, είναι ακριβά. σκεφτόμουν για παραμύθια.

η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα jumbo. έχω να πάω από τα Χριστούγεννα.

καλημερα κοριτσια εγω περσυ που βαφτισα τον δικο μου 22/8/09 εκτος απο μπομπονιερεςειχα καιενα τραπεζι με ζαχαρωτα , μυλους κια ειδη ζωγραφικης ετσι το καθενα επερνε οτι ηθελε

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Διαφημίσεις

Στα Jumbo Μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες.

Εγώ το έκαν για τη βάφτιση των ανιψιών μου και κάναμε το εξής:

Κοριτσάκια: Τσαντάκια λούτρινα ζωάκια, 1,99 ? το ένα

Αγοράκια: Αυτοκινητάκια, 1,99 ? - 2,99?

Είχε και ξύλινα παζλ με 1,5 ? και πάρα πολλά παιχνίδια σε αυτές τις τιμές.

Καλησπερα sevoula (δεν ξερω αν με θυμασαι απ οτις πεθεροπλκηκτες!!!)

Κ μενα με προβληματιζει τα δωρακια στα παιδακια ,ιας κ θα ειναι διαφορων ηλικιων!Οποτε σκεφτηκα κατι σε μπαλα μιας κ σχεδον ολα τα παιδακια παιζουν με αυτην κ δεν θα χρειαστει να κανω διαχωρισμο αγορι κοριτσι αλλο! Γτωρα βεβαια παιζει το μεγεθος της μπαλας αλλα κ απ την αλλη ποσα παιδακια θα ειναι πια???

Απ οτι θυμαμαι κ κατι αλλο ειχα σκεφτει για δωρακια λλα μου διαφευγει τωρα λογω οτι ειναι κ περασμενη ωρα κ υπολεοτουργω!!!

Θαεπανελθω δριμυτερη μολις θυμηθω / βρω κατι αλλο!

Παρεπιπτοντως πηγα σημερα να δω για βαφτιστικα (αν κ αργω εγω τον ερχομενο Απριλιο θα γινει μαλλομ!) κ οι τιμες ηταν αστρονομικες, καλα λεω να τα κανω ολα μοναχη μου !οχι μονο για την τιμη αλλα γιατι θελω ολα να γινουν οπως θελω εγω κ οχι δεν βγαινει ετσι κ δεν μπορει να ,μπεοι κορδελα να βγει τουλι κ πρασινα αλογα!

Καλημέρα κι απο μένα.Εγω μετά απο πολύ ψάξιμο και προβληματισμό κατέλιξα στο εξής.Στα jumbo έχει σε θήκη που μοίαζει με μολύβη,4 χρωματιστά μολυβάκια και το καπάκι της θήκης (η μύτη του μολυβιού υποτύθετε)είναι ξυστρούλα.0,99. Θα πάρω και αυτό που κάνει τις μπουρμπουλίθρες 0,50 και θα τα βάλω σε ένα πουγκί που βρήκα.(Εσύ μπορείς να τα βάλεις σε σακουλίτσα δώρου)Μαζί με λίγα σμάρτις 4Ε για όλα. και ένα γλυφιτζουράκι 0,30.

βγαίνουν γύρω στα 2,1Ε η μπομπονιέρα.Αν έχεις λίγα παιδάκια δεν είναι πολλά και θα το ευχαριστήθούν αγόρια-κορίτσια.

Ποιός δε παίζει με μπουρμπουλύθρες κ ποιό παιδάκι δε ζωγραφήζει?

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. όντως θέλει λίγο ψάξιμο και να σκεφτώ τι θα μου έδινε χαρά αν ήμουν παιδί.

τα τσαντάκια για τα κοριτσάκια, αν κρίνω από τη μικρή μου που μου έχει ρημάξει στο δάγκωμα τις δικές μου, θα είναι σούπερ!

τα είδη ζωγραφικής για τα αγοράκια, επίσης.και για τα κοριτσάκια, όπως και τα παζλ.

κοριτσίστικα αξεσουάρ; κοκαλάκια, στέκα, είναι πολύ προσωπικό; βραχιολάκια;

τα πουγκάκια επίσης μου άρεσαν ως ιδέα, ή οι δωροσακούλες ή οι μπουρμπουλήθρες!

siburaki μου δεν ξεχνιέσαι αγάπη μου! συναδέλφισσα!

την μπάλα την λατρεύουν όντως όλα τα παιδιά, από μηνών έως 100 χρόνων! αλλά το είχε ως δώρο ο ξάδερφός μου στη βάφτιση της κόρης του πρόσφατα, οπότε δεν θέλω να φανεί αντιγραφή, όσο διαφορετική κι αν είναι η μπάλα. καταλαβαίνεις.

κορίτσια, μέχρι να αξιωθώ να πάω jumbo ρίξτε ιδέες!

σας ευχαριστώ όλες!μου δώσατε χαρά, πάνω που είχα κατσουφιάσει τελευταία με διάφορα!

Διαφημίσεις

Η αδερφή μου βαφτίζει την Κυριακή και κάναμε το εξής:

Πήραμε ένα μεγάλο καλάθι και μία όαση (το σκληρό σφουγγαρένιο πράγμα από ανθοπωλείο που βάζεις μέσα λουλούδια για ανθοσυνθέσεις). Τυλίξαμε την όαση με ένα ωραίο χαρτί και την τοποθετήσαμε μέσα στο καλάθι.

Πήραμε ξυλάκια για σουβλάκια και περάσαμε πάνω διάφορες λιχουδιές (marshmallow, σοκολατάκια, κτλ). Στα μισά δέσαμε στην κορυφή φατσούλα κοριτσάκι και στα άλλα μισά ένα μπλε αυτοκινητάκι. Τα περιποιηθήκαμε πολύ με κορδελίτσες και τα σφηνώσαμε μέσα στην όαση μισά και μισά και στη μέση μια φιγούρα πρίγκιπα που είναι το θέμα της βάφτισης. Είναι πολύ εντυπωσίακό.

Καλημέρα κι απο μένα.Εγω μετά απο πολύ ψάξιμο και προβληματισμό κατέλιξα στο εξής.Στα jumbo έχει σε θήκη που μοίαζει με μολύβη,4 χρωματιστά μολυβάκια και το καπάκι της θήκης (η μύτη του μολυβιού υποτύθετε)είναι ξυστρούλα.0,99. Θα πάρω και αυτό που κάνει τις μπουρμπουλίθρες 0,50 και θα τα βάλω σε ένα πουγκί που βρήκα.(Εσύ μπορείς να τα βάλεις σε σακουλίτσα δώρου)Μαζί με λίγα σμάρτις 4Ε για όλα. και ένα γλυφιτζουράκι 0,30.

βγαίνουν γύρω στα 2,1Ε η μπομπονιέρα.Αν έχεις λίγα παιδάκια δεν είναι πολλά και θα το ευχαριστήθούν αγόρια-κορίτσια.

Ποιός δε παίζει με μπουρμπουλύθρες κ ποιό παιδάκι δε ζωγραφήζει?

εχεις δικιο.και εγω που πηγα jumbo ειδα ατην την θηκη και θα την παρω για τα παιδακια γιατι και εγω βαφτιζω τον γιο μου τωρα τον σεπτεμβριο.και μπομπονιερες ομως για τους μεγαλους απο εκει πηρα.θα βαλω κουφετα απλως εγω...ε δεν γινοταν να τις κανω σε μαγαζι.οπου εψαξα μου ελεγαν απο 1.5 ευρω και πανω και εχω 400 καλεσμενους!!!!!!!!!ποσα θα εδινα???????ουτε στο γαμο δεν εδωσα τοσα λεφτα...οποτε πηρα αυτες τις ωραιοτατες μπομπονιερες και για τα παιδακια αυτες τις θηκες γιατι και τα παιδακια θα ειναι κοντα στα 70....τλκ μια βαφτιση σου βγαινει πολυ ακριβη......:?

εχεις δικιο.και εγω που πηγα jumbo ειδα ατην την θηκη και θα την παρω για τα παιδακια γιατι και εγω βαφτιζω τον γιο μου τωρα τον σεπτεμβριο.και μπομπονιερες ομως για τους μεγαλους απο εκει πηρα.θα βαλω κουφετα απλως εγω...ε δεν γινοταν να τις κανω σε μαγαζι.οπου εψαξα μου ελεγαν απο 1.5 ευρω και πανω και εχω 400 καλεσμενους!!!!!!!!!ποσα θα εδινα???????ουτε στο γαμο δεν εδωσα τοσα λεφτα...οποτε πηρα αυτες τις ωραιοτατες μπομπονιερες και για τα παιδακια αυτες τις θηκες γιατι και τα παιδακια θα ειναι κοντα στα 70....τλκ μια βαφτιση σου βγαινει πολυ ακριβη......:?

εγώ από Jumbo είχα αγοράσει αυτές τις ξύλινες μολύβοθήκες για τα παιδάκια (έχει και σε λιονταράκι για αγοράκια)

http://i137.photobucket.com/albums/q210/Access_photos/P4240177.jpg

Θα μπορούσες να κάνεις δώρο τετράδια ή διάφορα σχολικά είδη. Μια άλλη πολύ καλή ιδέα και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες είναι τα παγουρίνο. Έτσι νομίζω λέγονται. Είναι και χρήσιμα και πρωτότυπα.

4ITZp3.png

kRczp3.png

εμεις βαφτισαμε τη μικρη περσυ το μαϊο και για τα παιδακια ειχαμε μια σακουλιτσα με 5 πραγματα μεσα : 1.μαρκαδορους 1ευρω, 2.αυτα που κανουν σαπουνοφουσκες σε διαφορα σχεδια (κινητο, νεμο, ντορα κ.α.) 0,50ευρω, 3.μπομπονιερα (σοκολατιτσα, σμαρτις, μπρελοκ), 4.γλυφιτζουρι απο μασμελοους 0.5 ευρω, 5.εκτυπωσαμε εικονες με διαφορα θεματα ουδετερα σε σκληρο χαρτι (ντορα, γουινι, μικυ κ.α ) για να τα βαψουν με μαρκαδορους. Τα βαλαμε σε μια χαρτινη ομορφη σακουλιτσα και γιναν αναρπαστα, πηραν και καποιοι αλλοι που δεν ειχαν παιδια :o Α, σχεδον ολα ηταν απο τζαμπο και πιστευω οτι καλυπτει ολες τις ηλικιες

Διαφημίσεις

Η αδερφή μου βαφτίζει την Κυριακή και κάναμε το εξής:

Πήραμε ένα μεγάλο καλάθι και μία όαση (το σκληρό σφουγγαρένιο πράγμα από ανθοπωλείο που βάζεις μέσα λουλούδια για ανθοσυνθέσεις). Τυλίξαμε την όαση με ένα ωραίο χαρτί και την τοποθετήσαμε μέσα στο καλάθι.

Πήραμε ξυλάκια για σουβλάκια και περάσαμε πάνω διάφορες λιχουδιές (marshmallow, σοκολατάκια, κτλ). Στα μισά δέσαμε στην κορυφή φατσούλα κοριτσάκι και στα άλλα μισά ένα μπλε αυτοκινητάκι. Τα περιποιηθήκαμε πολύ με κορδελίτσες και τα σφηνώσαμε μέσα στην όαση μισά και μισά και στη μέση μια φιγούρα πρίγκιπα που είναι το θέμα της βάφτισης. Είναι πολύ εντυπωσίακό.

Aπιθανη ιδεα.Μηπως εχεις καμια φωτογραφι να δουμε πως το κανατε?ενθουσιαστηκα.:)