Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η εξέταση που γίνεται στα μωρά μετά από διακοπή για ιατρικούς λόγους

Recommended Posts

Γεια σας! Είμαι καινούρια στο φορουμ και ίσως να μην με ξέρετε οι περισσότερες όμως αν γνωρίζετε κάτι θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Πριν 19 μέρες διέκοψα την κύηση μου στην 23 εβδομάδα για ιατρικό λόγο. Σήμερα μου είχαν πει να πάρω να ρωτήσω αν έχουμε αποτελέσματα απο την εξέταση που έγινε στο μωρό και μου είπαν οτι χρειάζονται 6-8 εβδομάδες συνολικά για να έχω αποτελέσματα και μαζί με αυτά κάποιες πρώτες απαντήσεις.

Γνωρίζει κάποια κοπέλα να μου πει αν όντως χρειαζεται τόσο χρόνο και τι δείχνει αυτή η εξέταση??? Επειδή το πρόβλημα φαινόταν να είναι μαλλον μη συνηθισμένο ο γενετιστής κος Πάγκαλος είχε προτείνει να στειλουμε δείγμα στην Αμερική κάτι που και θα κοστίσει αρκετά αλλά και θα κάνουμε γύρω στους 2 μήνες να πάρουμε αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι να κάνω... Να περιμένω την εξέταση του μωρού μήπως δείξει οτι ήταν τυχαίο ή να στείλω το δείγμα για να κυλάει ο χρόνος παράλληλα...???

Μπορείς απλά να κάνεις μια ευχή και αυτή θα ρθει μια μέρα ξαφνικά, απλά θα ρθεί στο δρόμο σου μπροστά!!!:-P

Διαφημίσεις

Ο Παγκαλος ειναι πολυ εμπειρος γεννετιστης και εγω θα ακολουθουσα την συμβουλη του.

Ευχομαι συντομα ενα μωρακι να φωλιασει στην αγκαλια σου και ολα να σου ερθουν τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαζι θα περνουμε τηλεφεφωνω σημερα...εμενα περασαν 14 ημερες απο την ημερα που πηγα να τους δωσω την αμνιο...ελπιζω να εχουν βγει.

εσενα τη εξεταση καναν?

Πριν ενα χρονο ακριβως, στις 23 Ιουλη εκανα κι εγω διακοπη κυησεως στην 23η εβδομαδα λογω σοβαρου καρδιολογικου προβληματος του εμβρυου.. Μετα την επεμβαση ο γιατρος μου ειπε να κανουμε εξεταση και στο εμβρυο (καρυοτυπο) για να αποκλεισουμε κι αλλες πιθανες χρωμοσωμικες ανωμαλιες... Θυμαμαι οτι αποτελεσματα βγηκαν καπου τελη Σεπτεμβρη, οποτε σωστη ειναι αυτη η χρονικη διορια που σου εδωσαν....

Ευχομαι να το αφησεις συντομα πισω σου και να μας ανακοινωσεις γρηγορα τα ευχαριστα για μια νεα εγκυμοσυνη που θα παει τελεια...

μαζι θα περνουμε τηλεφεφωνω σημερα...εμενα περασαν 14 ημερες απο την ημερα που πηγα να τους δωσω την αμνιο...ελπιζω να εχουν βγει.

εσενα τη εξεταση καναν?

Αν και ήμουν σε μια κατάσταση περίεργη τη μέρα που έφευγα απο το μαιευτήριο ( με άδεια χέρια) θυμάμαι που μας είπε ο γιατρός οτι θαγίνει βιοψία στο μωρό ή ιστολογική δεν ξέρω αν είναι ίδιο.

Ο Πάγκαλος έχει κρατήσει στο εργαστήριό του το δείγμα απο την αμνιοπαρακέντηση και αυτό θα στείλουμε έξω για περαιτέρω ανάλυση. Εσύ που έδωσες την αμνιο που λες στο μνμ σου?

Έχετε κάνει εξέταση DNA το ζευγάρι ? Πρέπει να το δω και αυτό....ΔΕν ξέρω με τη σειρά να τα κάνω...Και ο Πάγκαλος δεν μιλάει στο τηλέφωνο πρέπει να κλείσεισ ραντεβού και να δώσεις 200ευρω για κάτι που θα μπορούσε να γίνει και τηλεφωνικά. Τουλάχιστον να έδινε κατευθύνσεις. Να περιμένω την εξέταση του μωρού ή να τα κάνω όλα μαζί???

Μπορείς απλά να κάνεις μια ευχή και αυτή θα ρθει μια μέρα ξαφνικά, απλά θα ρθεί στο δρόμο σου μπροστά!!!:-P

Διαφημίσεις

Αν και ήμουν σε μια κατάσταση περίεργη τη μέρα που έφευγα απο το μαιευτήριο ( με άδεια χέρια) θυμάμαι που μας είπε ο γιατρός οτι θαγίνει βιοψία στο μωρό ή ιστολογική δεν ξέρω αν είναι ίδιο.

Ο Πάγκαλος έχει κρατήσει στο εργαστήριό του το δείγμα απο την αμνιοπαρακέντηση και αυτό θα στείλουμε έξω για περαιτέρω ανάλυση. Εσύ που έδωσες την αμνιο που λες στο μνμ σου?

Έχετε κάνει εξέταση DNA το ζευγάρι ? Πρέπει να το δω και αυτό....ΔΕν ξέρω με τη σειρά να τα κάνω...Και ο Πάγκαλος δεν μιλάει στο τηλέφωνο πρέπει να κλείσεισ ραντεβού και να δώσεις 200ευρω για κάτι που θα μπορούσε να γίνει και τηλεφωνικά. Τουλάχιστον να έδινε κατευθύνσεις. Να περιμένω την εξέταση του μωρού ή να τα κάνω όλα μαζί???

εδωσα την αμνιο στον παγκαλο..εκανα καρυοτυπο στο εμβρυο κ αμνιοκαλλιεργεια...η γιατρος μου, μου ειπε αν θα δειξει κατι ο καρυοτυπος του μωρου τοτε θα κανουμε κ εμεις...θα δειξει...

την ιστολογικη την κανει η κωνσταντινιδου...θα σου στειλω το απογευμα να δουμε τη βγαλαμε εμεις

Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε οτι πρέπει να περιμένω τα αποτελέσματα της εξέτασης του μωρού και οτι προσ το παρόν να μην κανουμε καρυοτυπο γιατί του μωρού ο καρυότυπος ήταν φυσιολογικός.