Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χοντρή!

Recommended Posts

Εχθές πήγα σε ένα παιδικό πάρτυ. Κάποια στιγμή σηκώνομαι από την καρέκλα μου και πήγα μέσα. Ένα παιδάκι πήγε να κάτσει στην καρέκλα μου και τότε έγινε το εξής: Κάνει η μαμά του,

-μην κάθεσαι εκεί αγόρι μου κάθεται μια κυρία που είναι έγκυος.

-Ποια κυρία μαμά?

-Μπαμπας: Η Χ Ο Ν Τ Ρ Η!!

Δεν ξέρω τι να κάνω να γελάσω ή να κλάψω;; Πήρα 5,5 κιλά απο τότε που έμεινα έγκυος, και φυσικά όχι λόγω εγκυμοσύνης, αλλά λόγω του ότι εντάξει μωρέ είμαι έγκυος, ας φάω και το κατι παραπάνω που λαχτάρισα;)

Ημουν που ήμουν πάει τώρα παράγινα! Πρώτη φορά με λένε χοντρή!!!

Τώρα που τα γράφω χαμογελάω αλλά μου κακοφάνηκε!!! Όχι τιποτε άλλο αλλά μου το είπε και ο αντρούλης μου που ήταν μπροστά και το άκουσε. Και μου το είπε με πρόλογο:) Μωρό μου όταν γεννήσεις πρέπει να κάνεις σοβαρή δίαιτα! Και έχει και δίκιο...

Θα κάνω λοιπόν διατροφή! Λέτε να κάνω κακό αν τρώω λιγότερο; Σκέφτομαι να αφανίσω τηγανητά κλπ και να τρώω σαλάτες βραστά ψητά λαχανικά και φρούτα. Τι στο καλό, έτσι σκέφτομαι ότι θα χάσω και αυτά τα πέντε (ίσως και παραπάνω) και θα τρώει και το μικρούλι καλύτερα.

Εντάξει δεν θα με πιάσει και υστερία, υπάρχει χρόνος και μετά την γέννα, απλά σκέψεις εκφράζω...

Λέτε μια διατραφή - δίαιτα δίχως υπερβολές να φέρει αποτελέσματα δίχως να κάνει κακό;

ΑΧΧΧΧ και που είμαι ακόμα!!!!

Διαφημίσεις

ανεξαρτητα με το τι θα κανεις εσυ, ο καραγκιοζακος που σε σχολιασε σε δημοσιο χωρο, θελει χοντρα μπουνιδια...

στειλε μου σε πμ τα στοιχεια του :evil::evil::evil:

επρεπε να γυρισεις και να του πεις 'σε μενα αναφερεστε δεσποινις???' :twisted::twisted:

κι αμα σου ελεγε 'αντρας ειμαι', να απαντουσες 'οχι δα!!!!' :twisted::twisted::twisted:

γεια σου μην σε πιανει πανικος δεν χρειαζεται απλα τρωγε με μετρο για να βαλεις σε λογικα πλαισια δηλαδη τ κιλα της εγκυμοσυνης .

να φανταστεις εγω ειμουν 40 κιλα τωρα στον 5 μηνα ειμαι 50 αλλα φφυσικα δεν φαινοντε ολα ειναι στην κοιλια . εχω μικρη κοιλια π το πας κ ανησυχω κιολας για τ μωρο .και τρωο τρωο τρωο και δε ξερω εαν θ φτασει τ μωρο στα 3000. τρωγε οσο θελεις σκεψου ειστε 2 δεν εισαι μονη σου . εχεις και το μωρακι σου .

Εχθές πήγα σε ένα παιδικό πάρτυ. Κάποια στιγμή σηκώνομαι από την καρέκλα μου και πήγα μέσα. Ένα παιδάκι πήγε να κάτσει στην καρέκλα μου και τότε έγινε το εξής: Κάνει η μαμά του,

-μην κάθεσαι εκεί αγόρι μου κάθεται μια κυρία που είναι έγκυος.

-Ποια κυρία μαμά?

-Μπαμπας: Η Χ Ο Ν Τ Ρ Η!!

Δεν ξέρω τι να κάνω να γελάσω ή να κλάψω;; Πήρα 5,5 κιλά απο τότε που έμεινα έγκυος, και φυσικά όχι λόγω εγκυμοσύνης, αλλά λόγω του ότι εντάξει μωρέ είμαι έγκυος, ας φάω και το κατι παραπάνω που λαχτάρισα;)

Τώρα που τα γράφω χαμογελάω αλλά μου κακοφάνηκε!!! Όχι τιποτε άλλο αλλά μου το είπε και ο αντρούλης μου που ήταν μπροστά και το άκουσε. Και μου το είπε με πρόλογο:) Μωρό μου όταν γεννήσεις πρέπει να κάνεις σοβαρή δίαιτα! Και έχει και δίκιο...

Θα κάνω λοιπόν διατροφή! Λέτε να κάνω κακό αν τρώω λιγότερο; Σκέφτομαι να αφανίσω τηγανητά κλπ και να τρώω σαλάτες βραστά ψητά λαχανικά και φρούτα. Τι στο καλό, έτσι σκέφτομαι ότι θα χάσω και αυτά τα πέντε (ίσως και παραπάνω) και θα τρώει και το μικρούλι καλύτερα.

Εντάξει δεν θα με πιάσει και υστερία, υπάρχει χρόνος και μετά την γέννα, απλά σκέψεις εκφράζω...

Λέτε μια διατραφή - δίαιτα δίχως υπερβολές να φέρει αποτελέσματα δίχως να κάνει κακό;

ΑΧΧΧΧ και που είμαι ακόμα!!!!

Βασικά δεν χρειάζεσαι εσύ εντατική δίαιτα ή διατροφή αλλά ο μπαμπάς του παιδιού εντατικά μαθήματα καλής συμπεριφοράς.

Μου τη δίνουν οι άνθρωποι που καλούν τους υπόλοιπους με επίθετα βασισμένα στην εξωτερική τους εμφάνιση: η χοντρή, η αδύνατη, η ψηλή, η κοντή, κ.λπ. :evil: Επίσης, εσύ μπορείς από τώρα και στο εξής να αναφέρεσαι για τον τύπο με τον χαρακτηρισμό Ο ΑΝΑΓΩΓΟΣ!;)

.....δε νομίζω τάκη....

Λίγο απ' όλα είναι η καλύτερη διατροφή... Μην καταπιέζεσαι, και μην ζορίζεσαι...

Εγώ αισίως έβαλα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη μου, αλλά ξεκίνησα με λίγα... Δεν έτρωγα βλακείες (πιτόγυρους, γλυκά κλπ) απλώς αύξησα τις ποσότητες που έτρωγα... Με λίγη καλή θέληση θα τα χάσεις τα κιλά. Προτεραιότητα τώρα έχει το μικρό σου!!! :-)

Διαφημίσεις

επρεπε να πεσει σε μενα ο κυριουλης να τον κραζω και να γελαω με τα μουτρα του ολη την ωρα .ειπαμε γλυκες γλυκες στην εγκυμοσυνη αλλα ειχα κατι στριμαδες .ουστ δεν κοιτανε την καμπουρα τους!!!!

Καταρχάς θεωρώ απαράδεκτο αυτό που είπε ο πατέρας στο παιδί του. Δηλαδή ενώ ήξερε ότι είσαι έγκυος σε αποκάλεσε χοντρή!!! Από τέτοιους γονείς μετά τι να περιμένεις από τα παιδιά!!!! Το προσπερνάω όμως ... και πάω στο κυρίως θέμα!

Βρε κοπελιά κι εσύ ... περίμενες να μείνεις έγκυος για να αποφασίσεις να κάνεις δίαιτα? Δε μας λες βέβαια σε ποιο μήνα είσαι και έχεις βάλει 5,5 κιλά ... αλλά έτσι κι αλλιώς η εγκυμοσύνη δεν είναι για δίαιτες. Δεν θα χάσεις κιλά στην εγκυμοσύνη ...

Αυτό βέβαια που επίσης δεν πρέπει να κάνεις είναι να πλακωθείς επειδή είσαι έγκυος. Μπορείς να τρως υγιεινά και με μέτρο. Δεν είναι κακό φυσικά να καταργήσεις τα γλυκά και τα τηγανητά ... (και τώρα και μετά) αλλά μη σε πιάσει και στερητικό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλό είναι να κάνεις μία διατροφή προσεχτική, που να περιέχει όμως ΟΛΑ τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να παίρνει μία έγκυος ... ώστε να πάρεις στην εγκυμοσύνη σου μόνο τα κιλά που είναι απαραίτητο να πάρεις και ώστε να είναι πιο εύκολο μετά να τα χάσεις! Μετά την εγκυμοσύνη και αφού θηλάσεις μπορείς να μπεις σε αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας. Ελπίζω να βοήθησα!

azHYp2.png

vwuep3.png

..........-Μπαμπας: Η Χ Ο Ν Τ Ρ Η!!

............

Τώρα που τα γράφω χαμογελάω αλλά μου κακοφάνηκε!!! Όχι τιποτε άλλο αλλά μου το είπε και ο αντρούλης μου που ήταν μπροστά και το άκουσε!!!!

προφανώς ο συγκριμένος "μπαμπάς" δεν έβλεπε την δική του γυναίκα ότι ήταν χοντρή!!!!!!

όσο για τον σύζυγό σου - και στο λεω καλοπροέραιτα - αν σε ήθελε να παραμείνεις αδύνατη, να πρόσεχε που βάζει το .. :lol: .. άλλωστε δεν "πάχυνες" από μόνη σου!!!!!!!

συνήθως αυτος που αγαπάει την γυναίκα του και "ψευδή, κοντή, χοντρή, χαζή και άσχημη" να είναι αυτός την βλέπει σαν την Τζένιφερ Άνιστον - τουλάχιστον για την περίοδο της εγκυμοσύνης!!! Για να μην πω και σαν ιερή αγελάδα!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλη μου, ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι χαμηλου νοητικου επιπεδου. Μην πεφτεις λοιπον στο υψος του και ασχολεισαι με τετοιου ειδους σχολια. Αυτο που πρεπει να σε απασχολει ειναι η σωστη αναπτυξη του εμβρυου σου καθως και η δικη σου φυσικη υγεια.

Συμβουλεψου τον γιατρο σου και εναν διατροφολογο αν θελεις, για να σου δωσουν σωστες κατευθυνσεις και οταν με το καλο γεννησεις το βλασταρι σου, μπες σε ενα προγραμματακι για να επανελθεις σε νορμαλ κιλα και σωμα χωρις επιπτωσεις.

Συμβουλη μου :Μην αναβαλεις για αυριο αυτο που μπορεις να κανεις σημερα. Αυριο ισως να ειναι αργα.

Διαφημίσεις

Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα.Είμαι μόλις 6 εβδομάδων και η κοιλια μου φένεται..με αποτέλεσμα να ξεχωρίζω ότι είμαι εγκυος και να μου το λένε όλοι.Εγώ αισθάνομαι άσχημα που φένεται απο τώρα γιατί δεν είναι η εγκυμοσύνη που φένεται αλλά το πρήξιμο και τα φουσκώματα που έχω! Αν φένομαι απο τώρα 3 μηνών στον 3ο θα φαίνομαι 6!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Καλά και σε στεναχωρεί ο κάθε ανάγωγος????Εγώ τι να πώ που μετά από 2 χρόνια περίπου που έχω γεννήσει αν τύχει και μπώ σε λεωφορείο ή μετρό όλο και κάποιος θα σηκωθεί να μου δώσει τη θέση του????Με θεωρούν ακόμα έγκυο( έχει και τα καλά του βέβαια αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση 000203FB.gif)

Καλα τη συμπεριφορα του συγκεκριμενου αντρα...ειναι και μπαμπας....ας μην τη χαρακτηρισω καλυτερα.Μην ασχολησε με μακακες....και χαλας την ψυχολογια σου.

Αλλα αναφορικα με τη διατροφη σου...θα σου ελεγα να προσεχεις λιγο.Φυσικα δεν εννοω να κανεις διαιτα...αλλα και με τη λογικη του τρωγε οτι θες κανει καλο στο μωρο διαφωνω καθετα.Πρωτον γιατι τα μπακλαβαδακια και τα γαριδακια πχ κανενα καλο δεν κανουν στο μωρο και δευτερον γιατι το μωρο σε λιγους μηνες θα βγει...τα ατιμα τα κιλα ομως θα μεινουν!!!Τωρα τα λεω σε σενα για να τα ακουω κι εγω.Να τρως λιγο απ'ολα...φαε και τις λιχουδιες που θελεις αλλα οχι καθε μερα και οχι ποσοτητες.

Καλα εμενα ο αντρας μου μετραει τις μπουκιες μου στην κυριολεξια...και η κακομοιρα μονο 2 κιλακια εχω παρει.Και η μανα μου ομοιως οποτε μιλαμε στο τηλεφωνο...μη τρως γλυκα και μη τρως γλυκα με παει.

Μου σπανε τα νευρα μερικες φορες...αλλα απο την αλλη ετσι κρατιεμαι κιολας.

χμ εγω ειμαι 21 εβδομαδων και ειμαι 50 κιλα ολα στην κοιλια και η κοιλια δεν φαινεται ν φανταστεις κ πολυ . με εχουν ρπηξει φαε και φαε και φαε απολα ν τρως ανα μια ωρα στο τραπεζι

ο αντρας μ χοντρουλα με λεει επειδη ειμαι αδυνατη αμα παχηνω πως θ με λεει???

ω Χριστος και η Παναγια...Απαραδεκτο το γεγονος..Και ο μπαμπας λαλακας τελειως..

αυτα μαθαινει στο παιδι του?αναρωτιεμαι πως θα σχολιαζε ενα ατομο με ειδικες αναγκες...

η εγκυμοσυνη ειναι ιερη...και οποιος δεν την σεβεται δεν μπορει να λεγετε ανθρωπος.

ειμαι εξω φρενων δεν εχω λογια.......

Εχει 2 μηνες που γεννησα εχασα 12 κιλα και συνεχιζω επειδη ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ...ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ....και οχι για τον καθε λαλακα..

Διαφημίσεις

Για το μπαμπα:twisted::twisted::twisted::twisted:ασχολιαστος ο κυριος.Οσο για εσενα μπορεις να κανεις μια υγιεινη διατροφη με οσ ανφερες αλλα οχι διαιτα τωρα στην εγκυμοσυνη.αληθεια ποσο εισαι?οσο για τον αντρα σου ισως αισθανθηκε ασχημα ακουγωντας το σχολιο και σου ειπε ετσι μετα.κατα τη γνωμη μου βεβαια επρεπε να του απαντησει του συγκεκριμενου κυριου να κοιταει τη μουρη του και τα χαλια του και οχι να σχολιαζει εγκυες γυναικες ο @#$%*&^$.:mad::-x

ναι ρε παιδια καποιος επρεπε να παρει θεση..μα επιτρεπετε?μα τι γελοιος κοσμος κυκλοφορει...συγνωμη για την εκφραση πραγματικα ειμαι εξω φρενων..

μα εγκυο γυναικα τωρα ?αντι να υποκλινεται στο μεγαλειο της ζωης ?στο θαυμα που κρυβει μεσα της?αει σιχτηρ μωρε...

αλλα να μην παω μακρια ...δεν θα ξεχασω στην παρασταση στον παγο του πιτερ παν ζητησα να περασω στην αιθουσα γιατι δεν αντεχα αλλα την ορθοστασια και πεταγετε μια κυρια και λεει ...και εγω δεν μπορω να περιμενω που εχω και τα ιδια κιλα με την εγκυμονουσα...(ηταν πολυ αδυνατη και με ειρωνευτηκε κοινως και ηταν και γυναικα!!!!)

βεβαια ηταν η κουμπαρα μου μαζι που δεν καταλαβαινει Θεο και την στολισε κανονικα ..τοτε ηρθε ενα παλλικαρακι σεκιουριτι περιπου 20 χρονων και ειπε τα εξης..

υποκλινομαστε στο μεγαλειο της μανας...δεν χλευαζουμε..(μακαρι να μεγαλωσω ετσι τους γιους μου)...

ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ κοπελα μου..

Φίλη Little, για να νιώσεις καλύτερα θα σου πω ότι προ εγκυμοσύνης ήμουν αδύνατη. Στην εγκυμοσύνη κάποτε έτρωγα του σκασμού και κάποτε με μέτρο γιατί φοβόμουν και γω τα κιλά, ποτέ δεν πείνασα όμως. Τώρα απλά μετανιώνω γιατί δεν έτρωγα κάθε μέρα του σκασμού, αφού μετά τη γέννα έχασα πάρα πολλά κιλά, περισσότερα απ'όσα έβαλα στην εγκυμοσύνη χωρίς ιδιαίτερο κόπο. ΤΡΩΓΕ ΑΦΟΒΑ. Και εμένα με είπανε χοντρή κάποια στιγμή όταν είμουν 4ων μηνών και πλάνταξα στο κλάμα. Τόσα ξέρουν τόσα λένε. Αύριο εσύ θα έχεις στα χέρια σου το ωραιότερο δώρο, το μωράκι σου. Τρώε ότι θέλεις και ότι τραβήξει η όρεξη σου χωρίς μεγάλες υπερβολές για να είναι και το νινί καλά.

Καλα αυτος ο κυριος σε εισαγωγικα τοσο μυαλο εχει τοσα λεει .Οσο για την διατροφη πρεπει να τρως ποιοτητα και οχι ποσοτητα και η εγκυμοσυνη δεν ειναι καταλληλη περιοδος για διαιτα. πρεπει να τρως για το καλο των δυων και οχι για δυο. Ααα ειμασταν στο ΙΚΕΑ και ενα παιδακι λεει στην μαμα του - μαμα αυτη η κυρια ειναι χοντρη? και η μαμα λεει - οχι παιδι μου δεν ειναι χοντρη, εχει μωρακι στην κοιλιτσα της.. Γελασα πολυ με αυτο πιο πολυ με την αθωοτητα και τις αποριες που εχουν τα μικρα παιδακια..Εγω εχω υψος 1.65 και ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 67 κιλα (ξερω πολλα απλα ηταν και το Πασχα και ειχα βαλει 5 κιλα και δεν προλαβα να τα χασω)τωρα ειμαι στην 14 εβδ σε διδυμα και εχω βαλει ενα κιλο

ναι ρε παιδια καποιος επρεπε να παρει θεση..μα επιτρεπετε?μα τι γελοιος κοσμος κυκλοφορει...συγνωμη για την εκφραση πραγματικα ειμαι εξω φρενων..

μα εγκυο γυναικα τωρα ?αντι να υποκλινεται στο μεγαλειο της ζωης ?στο θαυμα που κρυβει μεσα της?αει σιχτηρ μωρε...

αλλα να μην παω μακρια ...δεν θα ξεχασω στην παρασταση στον παγο του πιτερ παν ζητησα να περασω στην αιθουσα γιατι δεν αντεχα αλλα την ορθοστασια και πεταγετε μια κυρια και λεει ...και εγω δεν μπορω να περιμενω που εχω και τα ιδια κιλα με την εγκυμονουσα...(ηταν πολυ αδυνατη και με ειρωνευτηκε κοινως και ηταν και γυναικα!!!!)

βεβαια ηταν η κουμπαρα μου μαζι που δεν καταλαβαινει Θεο και την στολισε κανονικα ..τοτε ηρθε ενα παλλικαρακι σεκιουριτι περιπου 20 χρονων και ειπε τα εξης..

υποκλινομαστε στο μεγαλειο της μανας...δεν χλευαζουμε..(μακαρι να μεγαλωσω ετσι τους γιους μου)...

ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ κοπελα μου..

Καλά κι εμένα μου είπε ο άντρας μου ένα σκηνικό στο μετρό/ λεωφορείο (δε θυμάμαι) που ήταν μία έγκυος και ζήτησε να κάτσει και ήταν ένας παππούς που είπε κάτι του στυλ: "Όλες οι γκαστρωμένες εδώ βρέθηκαν" ... κάτι τέτοιο προσβλητικό .... δε θυμάμαι ακριβώς. Ευτυχώς όμως είχε τον άντρα μου (που είναι πολύ ευαίσθητος σε τέτοια ζητήματα) και 2-3 άλλους νεαρούς που τον στολίσανε κανονικά!

azHYp2.png

vwuep3.png

Μη στεναχωριέσαι και τρώγε ότι σου κάνει κέφι. Εγώ πήρα στην εγκυμοσύνη μου 41 κιλά. Από 60 έφτασα 101. Τώρα 18 μήνες μετά μου έχουν μείνει μόνο δύο κιλά και τα έχασα χωρίς δίατα και χωρίς γυμναστική. Είχα γίνει μεγιστοτεράστια. Έτρωγα πατατάκια και άπειρα γλυκά που στη φυσιολογική μου ζωή ρο εγκυμοσύνης έβλεπα γλυκό και άλλαζα πορεία γιατί δεν έτρωγα κανένα. Βέβαια στο δεύτερο λέω ότι θα προσέξω και δεν θα πάρω κιλά μόνο και μόνο γιατί μου ήταν δύσκολες οι μετακινήσεις στο τέλος της εγκυμοσύνης. Δεν μπορούσα να οδηγήσω διότι έβρισκε η κοιλιά στο τιμόνι και αν τραβούσα πίσω το κάθισμα δεν έφτανα, κι επίσης κουραζόμουν στο περπάτημα γιατί σκέψου να κουβαλάς ένα ανθρωπάκι στην κοιλιά, "κι έναν άνθρωπο στην πλάτη"......χαχαχα.

Μην με φατε αλλα λεω μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικες???????

κ εγω την κολλητη μου οταν ηταν εγκυος χοντρη την φωναζα,κ εκεινη ειχε παρει 4κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη της ,κ εγω 14κιλα.

Δηλαδη ανετα αποκαλεις μια εγκυος χοντρη για πλακα εννοειται,μπορει κ αυτος ο μπαμπας να το ειπε με τετοιο υφος,δεν μπορω να φανταστω να το ειπε με διαφορετικο υφος κ στο παιδι του

Μη στεναχωριέσαι και τρώγε ότι σου κάνει κέφι. Εγώ πήρα στην εγκυμοσύνη μου 41 κιλά. Από 60 έφτασα 101. Τώρα 18 μήνες μετά μου έχουν μείνει μόνο δύο κιλά και τα έχασα χωρίς δίατα και χωρίς γυμναστική. Είχα γίνει μεγιστοτεράστια. Έτρωγα πατατάκια και άπειρα γλυκά που στη φυσιολογική μου ζωή ρο εγκυμοσύνης έβλεπα γλυκό και άλλαζα πορεία γιατί δεν έτρωγα κανένα. Βέβαια στο δεύτερο λέω ότι θα προσέξω και δεν θα πάρω κιλά μόνο και μόνο γιατί μου ήταν δύσκολες οι μετακινήσεις στο τέλος της εγκυμοσύνης. Δεν μπορούσα να οδηγήσω διότι έβρισκε η κοιλιά στο τιμόνι και αν τραβούσα πίσω το κάθισμα δεν έφτανα, κι επίσης κουραζόμουν στο περπάτημα γιατί σκέψου να κουβαλάς ένα ανθρωπάκι στην κοιλιά, "κι έναν άνθρωπο στην πλάτη"......χαχαχα.

41 κιλά???? Και σου έμειναν μόνο 2?

Μα πώς τα χάνετε βρε κορίτσια? Εγώ έβαλα 14 και μου έμειναν 4 με τα οποία ακόμα παλεύω με δίαιτες και δε μπορώ να τα χάσω!

azHYp2.png

vwuep3.png

βρε κοριτσια τα κιλα ειναι το τελευταιο που πρεπει να σκεφτεστε τωρα. πρωτα παει το μωρο σας και εσεις κ μετα τα κιλα μετα την εγκυμοσυνη θα τα χασουμε ολες μην βασανηζεστε αδικα. σκεφτειτε μεχρι ν μπει το μωρο σε προγραμμα θα τα εχετε χασει πιστεψτε με , μην ακουτε τον καθε γελοιο

Καταρχας συγχαρητηρια και για το οτι εχασες τοσο ευκολα τα κιλα και για το οτι 41 κιλα δε σου δημιουργησαν καποιο προβλημα.

Αλλα...τις θεωρω λιγο αφελεις τετοιου ειδους συμβουλες.τα προβληματα τα οποια δημιουργουνται λογω διαβητη κυησης νομιζω λιγο πολυ ολες τα γνωριζουμε.Επισης υπαρχουν ερευνες οι οποιες δειχνουν οτι η παχυσαρκια στην εγκυμοσυνη μπορει να δημιουργησει καρδιακα προβληματα και στη μαμα αλλα κυριως στο εμβρυο.Αν ηταν τοσο αθωα τα πραγματα...δε νομιζω οτι θα ασχολουνταν οι γυναικολογοι να μας πριζουν με το τι διατροφη οφειλουμε να ακολουθουμε ουτε θα καθοντας να μας ζυγιζουν καθε μηνα και να μας υποβαλλουν σε εξετασεις αιματος.Δε νομιζω οτι ο γιατρος ενδιαφερονται για τη δικη μου εμφανιση...υπαρχουν λογοι υγειας για τους οποιους συνισταται οσο το δυνατον υγειινη διατροφη και προσοχη στα κιλα.

Και προς Θεου μη φαναστεις οτι κανω καμια τελεια διατροφη..και παγωτακι θα φαω και κανα πατατακι μια φορα την εβδομαδα...και τα παντα αλλα με μετρο.