Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποδήλατο στην πόλη

Recommended Posts

Κάπου παρακάτω διάβασα για μία-δύο μαμάδες που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν στα παιδιά τους ποδήλατο.

Ελπίζοντας ότι πολλοί ακόμα γονείς θα ενδιαφερθούν για μία πόλη φιλική προς τα ποδήλατα, θα ήθελα να ενημερώσω για την

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ που θα ξεκινήσει από το Πεδίο του Άρως (αλλά και σε πολλά άλλα σημεία που γίνονται προσυγκεντρώσεις) στις 6/4/08 12:00.

Η πορεία οργανώνεται από τους http://www.podilates.gr και προσκαλεί όλους εμάς που θέλουμε να μπορούμε, εμείς και τα παιδιά μας, να ποδηλατοδρομούμε με ασφάλεια στους δρόμους της πόλης μας.

Ξεσκονίστε τα ποδηλατά σας και ελάτε όλοι! :D [/b]

Διαφημίσεις

την έχω ακούσει την ποδηλατοπορία και θα πάμε με τον άντρα μου. Σκεφτόμουν να πάρω και το μωρό μαζί στο καρεκλάκι που του έχω βάλει στο ποδήλατό μου αλλά σκέφτομαι μήπως είναι ταλαιπωρία. Ξέρεις που καταλήγει η ποδηλατοπορία?

Δεν υπάρχει ακόμη προσχεδιασμένη διαδρομή, αλλά μάλλον γύρω από το κέντρο της Αθήνας. Η ταλαιπωρία θα είναι περισσότερο για εσάς, λόγω βάρους. Πάντως αν δεν είναι πολύ μωρό, θα το ευχαριστηθεί σίγουρα.

Από πού θα ξεκινήσετε;

Μικρός είναι νομίζω για να τον πάρεις.

Εγώ επειδή θα έχω την κόρη μου μαζί (10 ετών) θα πάω με τον ΗΣΑΠ από Καλλιθέα και εκεί θα συναντήσω κι άλλους ποδηλάτες στην πλ.Βικτωρίας. Μετά η απόσταση είναι μόνο 300μ.

Διαφημίσεις

Το σκέφτομαι κι εγώ, φυσικά παρέα με τον μικρό στο παιδικό κάθισμα, αλλά δεν ξέρω πόση ώρα θα είναι, πόσα χιλιόμετρα, πόσο δύσκολη διαδρομή (ανηφόρες) κ.λ.π. Λέω να ξεκινήσουμε και όπου φθάσουμε. Το μόνο θέμα είναι κάποια γενέθλια που έχουμε να πάμε την Κυριακή και δεν ξέρω τι ώρα είναι?

Ο μικρός μου θα γίνει σε λίγο 20 μηνών, από τότε που πρωτοανέβηκε στο ποδήλατο (12 μηνών), έχει ξετρελαθεί!

Με την ευκαιρία ψάχνω να του βρω ποδήλατο 10" γιατί τα 12" του είναι ακόμα λίγο μεγάλα. Όλα τα μεγάλα καταστήματα έχουν από 12" και πάνω. Ξέρει κανείς που μπορώ να του βρώ 10άρι?

aECcp2.png

3vQ5p2.png

michael είναι 12 το μεσημέρι στο Πεδίο του Άρεως. Οσον αφορά τη διαδρομή αυτό είναι ένα ερώτημα που και εμένα με απασχολεί γιατί δεν έχω δει κάπου συγκεκριμένα προς τα που θα κινηθεί η πορεία και για πόσα χιλιόμετρα.

Όσο για το ποδήλατο νομίζω ότι έχει ο ποδηλατάς που έχω αγοράσει το δικό μου και του άντρα μου αλλά είναι Πειραιά. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου μήνυμα να σου στείλω το τηλέφωνό του

Σ' ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σου. Τα πήρα τα στοιχεία από το π.μ. αλλά θα σου πρότεινα να τα βάλεις και στο συγκεκριμένο post προς όλους.

Εφόσον δεν έχεις συγγενική σχέση μαζί του, το να δώσεις τα στοιχεία του προς όλους δεν θεωρείται διαφήμιση , αλλά πρόταση προς τους συμφορουμίτες και τις συμφορουμίτισες.

Αν κάποιος επαγγελματίας πιστεύουμε ότι αξίζει καλό είναι να τον προωθούμε γενικώς.

aECcp2.png

3vQ5p2.png