Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ - ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΘΗΛΕΣ - ΧΑΜΗΛΟ ΖΑΧΑΡΟ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας!!

Τη Δευτέρα που μας πέρασε, γέννησα την μικρούλα μου!! Θα σας πω την ιστορία του θηλασμού, για να με βοηθήσετε:

Στο Έλενα όπου γέννησα τα παιδάκια τα έχουμε δίπλα, οπότε από τη Δευτέρα την έβαζα κανονικά και συνέχεια στο στήθος. Το ίδιο συνεχίστηκε και την Τρίτη, με τη μόνη διαφορά ότι είχε πληγώσει τις θηλές μου και υπέφερα. Μου είπανε να "χώνω" στο στόμα της μεγαλύτερο μέρος της θηλής, αλλά μου το έβγαζε και ξαναγύριζε στη θηλή.

Την Τετάρτη το απόγευμα εμφανίζει χαμηλό ζάχαρο και η παιδίατρος προτείνει συμπλήρωμα για μία φορά. Να είμαι ειλλικρινής :oops::oops: το δέχτηκα με ανακούφιση, γιατί πόναγα πλέον πάρα πολύ!! (Στο Έλενα είναι υπέρ του αποκλειστικου θηλασμού). Της δίνω, λοιπόν, ένα συμπλήρωμα και μετά στήθος.

Την Πέμπτη εμφανίζει ξανά χαμηλό ζάχαρο το πρωί και τρώει ξανά συμπλήρωμα. Συνεχίζουμε με στήθος, αλλά, επειδή, από τη μία οι θηλές μου ήτανε χάλια, :-(:sad: από την άλλη επειδή η παιδίατρος ήθελε να έχει σίγουρα καλό ζάχαρο για να φύγουμε, κι εγώ ήθελα να πάμε σπίτι και θα το συζητούσα με τη δική μας, ήπιε κι άλλο συμπλήρωμα.

Από την Παρασκευή ήμαστε στο σπίτι και πίνει μία στήθος, μία συμπλήρωμα. Συνήθως με το συμπλήρωμα να προσθέσω ότι θέλει και στήθος.

Εχθές το βράδυ ήθελε συνέχεια στήθος, αλλά μου φαίνεται ότι το ήθελε ως πιπίλα.

Επίσης, το στήθος μου δεν έχει φουσκώσει πολύ - μου φαίνεται. Εάν πιέσω τις θηλές βγάζω γάλα, αλλά δεν ξέρω ποσότητα. Το νιώθω πιο μεγάλο και με βαραίνει, αλλά είναι μαλακό.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να το γυρίσουμε σε αποκλειστικό θηλασμό ή έστω για να περιορίσουμε το συμπλήρωμα; Καμία συμβουλή; :confused::confused:

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά ήθελα να τα πω αναλυτικά για να μην παραλείψω τίποτα που θα το θεωρήσω ασήμαντο, αλλά θα είναι σημαντικό!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις