Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καισαρικη και γενεσις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι μια χαρα ολα ο χωρος, το προσωπικο αψογο, απο καθαριοτητα κανενα προβλημα εμεινα 3 βδομαδες εκει πριν γεννησω με καισαρικη και η διαμονη μου ηταν ευχαριστη εμπειρια γνωρισα και καποιες κοπελες στο τετρακλινο που ημουν που ακομα επικοινωνουμε

γεννησα κ γω εκει με καισαρικη πριν 8μηνες κ το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ηταν ολα αψογα,οτι χρειαζοσουν το εχεις αμεσως,το κλιμα υπεροχο κ γενικα ολα φανταστικα!!!με το καλο το μωρακι!

Μια χαρά.Ξενοδοχείο! Πέρσυ γέννησα και εγώ με καισαρική εκεί. Ζήτα οπωσδήποτε 4κλινο. Είναι πολύ ευρύχωρο και θα είσαι πιο άνετα. Πίστεψε με πέρασα και από 3κλινο και εγώ τουλάχιστον ένιωθα κλειστοφοβικά. Το προσωπικό άψογο.Μέχρι να χτυπήσεις το κουδούνι έτρεχαν. Το φαγητό με χάλασε λίγο αλλά δεν με λες και ευκολο άνθρωπο άρα δεν λαμβάνομαι υπόψιν σε αυτό.:) Με το καλό και ένα υγιές μωράκι.

Διαφημίσεις

panoula, κατ αρχασ καλη λευτερια. και εγω εκει γεννησα το μαιο με καισαρικη. ανμου το ζητουσαν τωρα θα το ξανακανα.!!! ενω στην αρχη δεν ηθελα να παω, κυριως λογω οικονομικων, τελικα η εντυπωση που μου εμεινε ηταν η καλυτερη. εγω εμεινα σε τρικλινο, και ενω εγω περασα ευκολη καισαρικη - δηλαδη δεν ειχα πονους μετα- τα κοριτσια διπλα μου χρειαζονταν φαρμακα συνεχεια, γιατι πονουσαν. Ε, τρεχαν η μια νοσοκομα μετα την αλλη να τις εξυπηρετησουν!!!Πραγματικα ξενοδοχειο!!! Ασε που τα βραδια ειχα αυπνια και μια ελαφρια καταθλιψη και παλι και οι βραδινες ερχονταν για να μου απαντουν ολα τα απιθανα που τους ρωτουσα!!!

rYWUp3.png?PFNMbDcb

panoula εγω γεννησα με καισαρικη πριν 15 μερες στο γενεσις!!!ημουν σε δικλινο!!!πραγματικα ηταν σαν ξενοδοχειο!!!οι κοπελες ολη την ωρα ηταν κοντα σου να σε ρωτησουν αν ηθελες κατι!!!δεν προλαβαινες να χτυπησεις κουδουνι και ηταν ηδη εκει!!!την πρωτη μερα που εισαι ξαπλα ολη την ωρα ειναι εκει να σε καθαρισουν!!!

επισης ολη την ωρα ερχοντουσαν οι καθαριστηριες και καθαριζαν το δωματιο!!!

το φαγητο για μενα ηταν απολαυση!!!βλεπεις στην εγκυμοσυνη δεν μπορουσα να φαω οτι ηθελα!!!γενικα αξιζει τα λεφτα του!!!

καλη λευτερια!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!

κι εγω καισαρικη στο γενεσις!! κι εγω ευχαριστημενη, εκτος απο το θεμα του θηλασμου, πολυ βιαστικες οι μαιες, απροθυμες να βοηθησουν..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Εγω δεν εμεινα ιδιαιτερα ικανοποιημενη απο το γενεσις..Αλλα θελω να ευχαριστησω πολυ 4 απο τις τοσες νοσοκομες που αν δεν ειχα αυτες δεν ξερω τι θα εκανα..κριμα που δεν ηταν οι ιδιες συνεχεια εκει..δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτες..εξαιρετικες και με το θηλασμο και με τα παντα..ελπιζω να σου τυχουν κι εσενα αυτες..με το καλο να ερθει το νινακι σας..

26/7 γενναμε και εμεις με καισαρικη στο γενεσις! εχει γεννησει καμια εκει????πως ηταν???

ενα θα σου πω κ τις 2 γεννες μου εκει τις εκανα,με καισαρικη φυσικα.εχε υποψη σου οτι εχουν και 5κλινο δωματιο για τις κοπελες που ειναι στο ικα ασφαλισμενες αλλα δεν το λενε κιολας γιατι δεν βγαζουν κερδος απο αυτο το δωματιο.εχεις υπηρεσιες κλινικης και δεν χρεωνεσαι καθολου τα καλυπτει ολα το ικα απλα πρεπει να επιμεινεις λιγο αν θε να πας εκει.εγω γεννησα Μ.Πεμπτη και λεγανε στις κοπελες οτι ειναι κλειστο λογω καθαριοτητας.θα σου συνιστουσα επισης τον παιδιατρο που θα παρακολουθει το μωρο να τον τρελανεις στις ερωτησεις οπως π.χ. 1)αν εκανε ικτερο το μωρο ποσο εκανε εχουν κανει μετρηση?2)αν εχασε καποια γραμμαρια ποσα εχασε 3)ποσα ml το ταϊζουν 30-40-60? το ιδιο και τις μαιες φερνουν τα μωρα μην τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι γιατι εχουν μια ταση να μιλανε με μισολογα.και ολα αυτα τα ανακαλυψα στον δευτερο τοκετο.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις