Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τη μια μέρα κλωτσάει συνέχεια, την άλλη ησυχία..

Recommended Posts

κορίτσια είμαι στην 31η εβδομάδα. γενικά αντιλαμβάνομαι το μωρό κάθε μέρα αρκετές φορές. χθές για παράδειγμα δε σταμάτησε να κλωτσάει όλη μέρα (μιλάμε για 12ωρο) κουνιόταν συνέχεια. σήμερα πολλή ησυχία. πως γίνεται αυτό? το κάνουν και τα δικά σας? σκέφτομαι να ρωτήσω τον γιατρό μου, αλλά λέω να πάρω πρώτα και τη δική σας γνώμη..

Διαφημίσεις

γεια σου lloullou,

δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας μιας και δεν ξερω,

απλα ηθελα να σου πω πως σε θυμαμαι απο την αρχη της εγκυμοσυνης σου, καπου τα εχουμε ξαναπει..

και ηθελα μονο να σου ευχηθω με το καλο το μωρακι σου..

παντως για αυτο που ρωτας, νομιζω πως μαλλον κατι φυσιολογικο ειναι, το εχω ξανακουσει απο φιλες μου..

φιλια πολλα!!

668bab1939.png

...κ το δικο μου απο χθες το βραδυ μαλλον βαριεται.....

Εγω παντως -ως συνηθως-ημουν ετοιμη να παω στο γιατρο....αλλα κρατηθηκα :)

Μαλλον φυσιολογικο ειναι ....κοιμαται κ αυτο κ αφου μεγαλωνει δεν εχει κ τον ιδιο χωρο....:)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

μην ανησυχεις ετσι ειναι καποιες φορες λυσσανε και καποιες τίποτα, ετσι κι εγω αγχωνομουνα. Αλλωστε αν διαβασεις στα βιβλια στο 95% της ημερας κοιμουνται! και αργοτερα δεν θα εχει και πολυ χωρο. Αν καποια μερα δεν πολυκουνιεται φαε κατι που αντιδραει. Σε μενα τρελαινοταν με το γιαουρτι... (δεν πιανει πάντα, μην ανησυχησεις)

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Μια απο τα ιδια κι εμενα!!!

Μπορει για 2-3 μερες να χτυπαει ακαταπαυστα και μετα πολυ χαλαρα και ηρεμα!!

Να πω την αληθεια εχω αρχισει και εχω συχνα ανησυχιες εαν ολα πανε καλα,οπως τωρα τις δυο τελευταιες μερες.

Για πειτε βρε κοριτσια........με χτυπαει αρκετα δυνατα και ποναω πλεον!

Εν το μεταξυ σαν να τεντωνεται και γινετε πετρα η κοιλια μου σε διαφορα σχηματα αναλογως πως καθεται........αυτο ειναι φυσιολογικο????

Ολο λεω να παρω τον γιατρο,αλλα εαν ειναι κατι φυσικο δεν θελω να τον ζαλιζω!!

Σε εσας συμβαινει κατι τετοιο???

Διαφημίσεις

μην ανησυχείς και εγώ ακριβώς στην εβδομάδα που είσαι και εσύ αισθανόμουν την μπέμπα ελάχιστες φορές μέσα στη μέρα, από εκεί που μας είχε συνηθίσει διαφορετικά.

αλλά δεν κράτησε για πολύ αυτο! 5-6 μέρες το πολύ!

μετά ξανάρχισε τα γλέντια και δεν σταματάει όλη την ημέρα!

xFibp3.png

Εν το μεταξυ σαν να τεντωνεται και γινετε πετρα η κοιλια μου σε διαφορα σχηματα αναλογως πως καθεται........αυτο ειναι φυσιολογικο????

είναι εντελώς φυσιολογικό! μόνο όταν πετρώνει όλη η κοιλιά είναι συσπάσεις, αλλά νομίζω ότι στο τελευταίο τρίμηνο και αυτές είναι φυσιολογικές γιατί μας προετοιμάζουν για την γέννα!

xFibp3.png

Μια απο τα ιδια κι εμενα!!!

Μπορει για 2-3 μερες να χτυπαει ακαταπαυστα και μετα πολυ χαλαρα και ηρεμα!!

Να πω την αληθεια εχω αρχισει και εχω συχνα ανησυχιες εαν ολα πανε καλα,οπως τωρα τις δυο τελευταιες μερες.

Για πειτε βρε κοριτσια........με χτυπαει αρκετα δυνατα και ποναω πλεον!

Αυτες είναι συσπάσεις τις μητρας και προετοιμασία για το μεγαλο γεγονος!!! Αν είναι συχνα καλό θα είναι να το συζητησεις με το γιατρό σου, γιατι κάποιες φορες βιαζονται πολύ!!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

είναι εντελώς φυσιολογικό! μόνο όταν πετρώνει όλη η κοιλιά είναι συσπάσεις, αλλά νομίζω ότι στο τελευταίο τρίμηνο και αυτές είναι φυσιολογικές γιατί μας προετοιμάζουν για την γέννα!

Σ ευχαριστω για την απαντηση!!!

Μωρε με εχει πιασει μια φοβια,μηπως συμβαινει κατι και δεν το καταλαβαινω!!Μηπως ειναι συσπασεις.....μηπως γεννησω προωρα.....και ολα αυτα τα ωραια!!!

Μωρε με εχει πιασει μια φοβια,μηπως συμβαινει κατι και δεν το καταλαβαινω!!Μηπως ειναι συσπασεις.....μηπως γεννησω προωρα.....και ολα αυτα τα ωραια!!!

καταλαβαίνω! και εγώ μια από τα ίδια είμαι, αλλά αφού έφτασα στην 35η εβδομάδα το μωρό δεν θεωρείται πλέον πρόωρο και καθησυχάζω κάπως...

xFibp3.png

Διαφημίσεις

καταλαβαίνω! και εγώ μια από τα ίδια είμαι, αλλά αφού έφτασα στην 35η εβδομάδα το μωρό δεν θεωρείται πλέον πρόωρο και καθησυχάζω κάπως...

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας......εσυ κοντευεις!!!!

Τι να κανω....υπομονη .....θα τις ξεπερασω τις φοβιες μου!!!!

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας......εσυ κοντευεις!!!!

Τι να κανω....υπομονη .....θα τις ξεπερασω τις φοβιες μου!!!!

ναι δεν είναι τίποτα. εσύ απλά να το αναφέρεις την επόμενη φορά στο γιατρό σου για να τον ενημερώσεις.

xFibp3.png

lenaki βλεπω ειμαστε στην ιδια εβδομαδα και μαλιστα ειμαι κι εγω γεννημενη το 1982 :-P που θα γεννησεις?

lenaki βλεπω ειμαστε στην ιδια εβδομαδα και μαλιστα ειμαι κι εγω γεννημενη το 1982 :-P που θα γεννησεις?

Γιάννενα είμαι! στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

έχει γυρίσει το δικό σου μωρό? γιατι η δικιά μου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ισχυακή!

xFibp3.png

Γιάννενα είμαι! στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

έχει γυρίσει το δικό σου μωρό? γιατι η δικιά μου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ισχυακή!

A,στα ομορφα Γιαννενα εισαι κι ελεγα μηπως εισαι Αθηνα. εμενα ειναι αγορακι εχει γυρισει ο κακομοιρης απο την 31η αλλα δυστυχως θα μου τον βγαλουνε μαλλον νωριτερα με καισαρικη γιατι δεν τρεφεται καλα τις τελευταιες 3 εβδομαδες. αντε με το καλο το μπουμπουκακι σου. μπουσουλησες καθολου?εμενα δε ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα τη βδομαδα που μπουσουλουσα για λιγο καθε απογευμα και πηγαινα και για κανενα 40λεπτο περπατημα γυρισε ο μικρος. μπορει να ηταν και τυχαιο.

και για να μην ειμαι και εντελως off topic:roll: κι εμενα τα εκανε αυτα κυριως στον 7ο και με αγχωνε πολυ. τωρα πια κινειται συνεχεια σε σημειο να ανησυχω μηπως δεν κοιμαται:P

Διαφημίσεις

την Τετάρτη έχω ραντεβού για το πρώτο non-stress και θα δούμε αν γύρισε. θα ακολουθησω την συμβουλή σου αφού δεν μου έχει πει κανείς να κάνω κάτι.

και μετά βλέπουμε. ελπίζω να αποφύγω την καισαρική...

xFibp3.png

γεια lloullou.

μην αγχωνεσαι τα ιδια ειχα και εγω . το καθε παιδι κανει το δικο του ωραριο .μην ξεχνας 18 ωρες και παραπανω πρεπει να κοιμαται ειναι φυσιολογικο ., μπορει να κλωτσαει τι νυχτα που κοιμασαι και ν μην το πηρες χαμπαρι μην αγχωνεσαι . εγω 3 ημερες ειχα ν τ ακουσω αλλα τελικαολα οκ επανηλθε στα κλωτσηματα της ημερας ειχε αλαξει ωραριο ν φανταστεις

ετσι ειναι τα μωρουλινια.....

τη μια μερα σηκωνουν επανασταση μεσα στη κοιλια και την αλλοι καθονται στα μουλωχτα....

και στις δυο εγκυμοσυνες μου τα ιδια γινονται.....

αλλα δεν ανησυχω....

καλημερα κι απο μενα ...

και εγω ειναι μερεςπου την μικρη δνε την νιωθω και κανω αυτο που μου ειπε η γιατρος μου οταν σοκαριστηκα οταν μου διερηξαν το σπιτι .. ειχα 3 μερες να την νιωσω και μου ειπε ξυνε την κοιλια σου ενοχλει ο θορυβος αυτος το βρεφος και αρχιζει και κουνιεται ...

επιασε μεν τοτε .. τωρα ομως δεν πιανει και τα βραδυα με τρελαινει που μ'αφηνει και κοιμαμαι ανετα.. και σηκωνομαι και τρωω κανα γλυκο ..

επισης νιωθω κατι σπασμους κατω χαμηλα και ρωτησα την γιατρο μου και μου ειπε απλα οτι κανει χωρο η μικρη γι ανα χωρεσει και να μην ανησυχω...

Βρισκομουν στα jumbo με την νυφη μου οταν της ειπα πως νιωθω και μου ειπε να φυγουμε γρηγορα μην και τυχον γεννησω εκει μεσα .. η αληθεια ειναι οτι εκεινη την ημερα περπατησαμε πολυ... πηρα παλι την γιατρο μου και μου ειπα να ξαπλωσω και να μην κανω τετοιες δοκιμασιες.... οποτε ηρεμιααα