Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξετάσεις εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι καινούργια στο φόρουμ, με λένε Κατερίνα και είμαι έγκυος στο 6ο μήνα. Θα ήθελα ν αμάυω αν κάποια από σας γνωρίζει αν οι εξετάσεις Α, Β επιπέδου και Doppler καλύπτονται από το ΙΚΑ αν έχουν δηλαδή κάποια επιστροφή! Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα είμαι καινούργια στο φόρουμ, με λένε Κατερίνα και είμαι έγκυος στο 6ο μήνα. Θα ήθελα ν αμάυω αν κάποια από σας γνωρίζει αν οι εξετάσεις Α, Β επιπέδου και Doppler καλύπτονται από το ΙΚΑ αν έχουν δηλαδή κάποια επιστροφή! Ευχαριστώ πολύ!

δυστηχώς όχι, εφόσον έχουν γίνει σε ιδιωτική κλινική δεν καλύπτονται.

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

• 2 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ 2ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΟΥ?ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ..ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ?????

• 1 month later...

γεια σας ειμαι καινουργια στην σελιδα και καινουργια μαμα..αλλα πολυ απογοητευμενη και θα ηθελα πολυ την αποψη σας και την στηριξη σας..πηγα και εκανα την εξεταση β-επιπεδου και μου ειπαν οτι το μωρο μου ειναι πιο μικρο απο οσο θα επρεπε να ειναι κανονικα και αυτο λογω του πλακουντα..εγω που διαβασα το χαρτι μετα το παιδακι μου ειναι 430γρ στην 21 εβδομαδα...πρεπει να ανησυχω?????

γεια σας κοριτσια..ειμαι νεα στο site και μια νεα και απελπισμενη μαμα...πηγα και εκανα την β-επιπεδου και μου ειπαν οτι το μωρο μου δεν μεγαλωνει και ειναι μικροτερο απο οτι θα επρεπε να ειναι κανονικα..ειμαι 21 εβδομαδων και το παιδακι μου ειναι 430 γρ...θελω πολυ την γνωμη σας και την στηριξη σας...πρεπει να ανησυχω?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια..ειμαι νεα στο site και μια νεα και απελπισμενη μαμα...πηγα και εκανα την β-επιπεδου και μου ειπαν οτι το μωρο μου δεν μεγαλωνει και ειναι μικροτερο απο οτι θα επρεπε να ειναι κανονικα..ειμαι 21 εβδομαδων και το παιδακι μου ειναι 430 γρ...θελω πολυ την γνωμη σας και την στηριξη σας...πρεπει να ανησυχω?

Γειά σου κι εσενα νέα μαμά, καλωσορισες στο site!

Αν και είμαστε λιγο εκτος θέματος, σε καταλαβαινω απόλυτα. Τα ίδια περασα κι εγω στις αρχές της εβδομαδας όταν πηγα για υπερηχο και βρήκανε τη μικρή μου ''οριακά μικρή". Εγώ ειμαι στην 25η και το μωρουλι ειναι 600γρ.

Μου ανέλυσε κι ο γιατρός όλα τα ενδεχόμενα...Δε σου λεω πως έφυγα από το ιατρείο. Βαίβαια όπως μου είπε, το πιο πιθανό είναι να πρόκειται απλά για ένα μικρό μωρό κι ότι πρεπει να ξανακανουμε υπερηχο σε 15 μερες γα να δουμε ότι μεγαλώνει.

Και ο γυναικολόγος μου μου είπε να μην ανησυχώ κι ότι συμβαινει κάποιες φορες. Πάντως αν ψάξεις και σε άλλα θεματα του forum θα δεις ότι και άλλες μαμάδες αντιμετώπισαν την ίδια κατάσταση και τελικά γέννησαν υγιέστατα μωράκια!!

Σκέψου θετικά, νομίζω ότι επηρεάζει τα μωράκια μας!

εννοητε καληπτονται . και εγω εξω εκανα την β επιπεδου και μεταπηγα στο ικα εδηξα το χαρτυ στον γυναικολογο τα κατεθεσα και σημερα θα παω να δω τι εγινε και εαν θ παρω τα λεφτα μ πισω εαν ποχι θα κανω ενσταση οπως κανουν και οι πιο πολλες

γεια σας ειμαι καινουργια στην σελιδα και καινουργια μαμα..αλλα πολυ απογοητευμενη και θα ηθελα πολυ την αποψη σας και την στηριξη σας..πηγα και εκανα την εξεταση β-επιπεδου και μου ειπαν οτι το μωρο μου ειναι πιο μικρο απο οσο θα επρεπε να ειναι κανονικα και αυτο λογω του πλακουντα..εγω που διαβασα το χαρτι μετα το παιδακι μου ειναι 430γρ στην 21 εβδομαδα...πρεπει να ανησυχω?????

καλημερα :)παντως σε εμενα δεν ειπαν οτι ηταν μικρος,την εκανα 21 και 3 ημερων ηταν 440γρ και μου ειπαν οτι ειχε πολυ καλο βαρος και μην ανησυχεις στην 25 και 4 ημερων ηταν ηδη 880γρ :D

insekten-0042.gif

Εκανα β επιπεδου την προηγουμενη εβδομαδα.Ημουν 20 εβδομαδων + 6 μερες.Το μωρο ηταν 417 γραμμαρια.Κανεις δε μου ειπε οτι ειναι μικρο.Και ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει και ο γιατρος που μου εκανε το β επιπεδου μου ειπαν οτι ολα ειναι φυσιολογικοτατα και δε μου ανεφεραν τπτ για το βαρος του.

Και στο ιντερνετ που εψαξα πουθενα δε βρηκα οτι ειναι λιγο το βαρος για τη συγκεκριμενη εβδομαδα.

Διαφημίσεις

με το καλό το μωράκι σου :) μην ανυσηχείς πολλές φορές είναι ανάλογα το αν είναι μικρόσωμο το μωράκι και παίζει ρόλο και το πόσο ζύγιζες κι εσύ ως μωράκι. Όμως αν σου είπαν για τον πλακούντα και όντως οφείλεται σε αυτό να σε παρακολουθούν πιο στενά, μιλά με το γιατρό σου και ρώτα τον τι άλλο μπορεί να χρειάζεται, από που το βγάζουν το συμπέρασμα; πάντως θα σου πω ότι εγώ στην β΄ επιπέδου ήμουν 20 εβδομάδων και το νινί ήταν 330γρ. δεν μου είπε κανείς τίποτα μου είπαν όλα οκ και έτσι ήταν και ο πλακούντας λειτουργούσε μια χαρά απλώς κι εγώ γεννήθηκα μικρούλα ήμουν 2700γρ:mrgreen:

εγω θα κανω τελος σεπτεμβριου την β επιπεδου αλλα οπως εκανα και με την αυχενικη θα πληρωσω στο δημοσιο νοσοκομειο που εκλεισα ραντεβου θα παρω την αποδειξη μου και θα την καταθεσω στο ικα γιανα παρω καποια επιστροφη χρηματων

• 4 weeks later...