Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΖΩ!!

Recommended Posts

κουραστηκα απο την ζωη δεν μπορει να μου προσφερει τιποτα πια.δεν μπορω να συνεχισω μαλλον γιατι δεν θελω κατι αλλο.νομιζω οτι εωσ εδω ηταν.ολο τον καιρο εγω φροντιζα και τωρα κανεισ εμενα ολο υποδειξεισ .τελοσσπαντων ευχαριστω που με ακουσατε.

Διαφημίσεις

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Θελεις να τα παρεις λιγο απο την αρχη και να μας εξηγησεις λιγο τι σε εχει φερει σε αυτο το σημειο?Βοηθαει η κουβεντουλα....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΖΩ, ΜΕΤΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

Διαφημίσεις

Oλες λιγο πολυ εχουμε φτασει στα ορια μας ......

Ολες μας νοιωσαμε αυτα που νοιωθεις και εσυ αυτη την στιγμη..............

Ολες μας εχουμε πει φτανει εως εδω ηταν, τα παραταω ολα και οτι θελετε καντε..........

Μην απελπιζεσε ομως και κανεις πραγματα τα οποια μετα θα τα μετανοιωσεις .Η φυση μας εχει εξοπλισει με απιστευτες αντοχες και οσα και να μας τυχουν ειμαστε σε θεση με τα καταλληλα οπλα να ανταπεξελθουμε.Υγεια μονο να υπαρχει σε εμας και κυριως στα παιδακια μας και ολα τ¨αλλα βρισκονται.

Πες μας ομως ακριβως τι σου συμβαινει και ισως καποιες κοπελες εδω μεσα με τα λογια τους ή ακομα και με τις καλοπροερετες συμβουλες τους να σε βοηθησουν.

κουραστηκα απο την ζωη δεν μπορει να μου προσφερει τιποτα πια.δεν μπορω να συνεχισω μαλλον γιατι δεν θελω κατι αλλο.νομιζω οτι εωσ εδω ηταν.ολο τον καιρο εγω φροντιζα και τωρα κανεισ εμενα ολο υποδειξεισ .τελοσσπαντων ευχαριστω που με ακουσατε.

τι λες βρε κοπελιά (έτσι θα έλεγα στην φίλη μου αν την είχα μπροστά μου)

τι εννοείς ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις ??? Η ΖΩΗ σου ΧΑΡΙΣΕ δύο αγγελούδια, τι ακριβώς είναι αυτό που δεν έχει να σου προσφέρει?? να τα δείς να μεγαλώνουν και να γίνονται από ανθρωπάκια ενήλικες ? τα πρώτα σκιρτήματα της κόρης σου? τους πρώτους βαθμούς από το σχολείο ? (θες να συνεχίσω την λίστα για να δεις πόσα είναι αυτά που μπορείς να περιμένεις) δηλαδή τι ακριβώς θα περίμενες από την ζωή σου και δεν το έχεις που μπορεί να είναι πάνω από τα αγγελούδια σου ???

και ποιος νομίζεις ότι θα φροντίσει για σένα εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό??

MARELE νομίζεις ότι τα 2 παιδάκια σου δεν είναι αρκετός λόγος για να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να συνεχίσεις? Πες μας κοπέλα μου να σε βοηθήσουμε. Ξέρεις τι καλό που κάνει να μοιράζεσαι με τους άλλους τη στεναχώρια σου? Πες και θα σε βοηθήσουμε.

Διαφημίσεις

Όλοι φτάνουμε να πούμε αυτό το πράγμα, ακόμα και όταν έχουμε παιδιά. Μια μάνα όμως πρέπει να είναι πάντα εκεί, βράχος και να βρίσκει τρόπους να συνεχίζει. Τόσο ακραία είναι η περίπτωσή σου?

Εγω πάλι νομίζω οτι οταν φτάνεις σε αυτο το σημείο...σταματας....κανεις ενα διαλειμμα....παιρνεις μια βαθια ανασα...και αλλαζεις κατι από αυτα που σε στεναχωρουν.Και μετα συνεχιζεις...πιο δυνατος.

δεν θελω να πω ότι δεν έχεις τα όποια προβλήματα μικρα η μεγάλα...

Μικρά που στο μυαλό όμως του καθένα γίνονται "γίγαντες" ετοιμα να μας "ρουφίξουν" στο πελώριο στομάχι τους...

Μεγάλα που δεν αντέχοντε και νομίζουμε οτι ο γόρδιος δεσμος είχε ποιο εύκολη λύση.

Οποια και εαν λοιπόν πάρε δύναμη κάνοντας μια βόλτα σε ένα νοσοκομείο βρες έναν καρκινοπαθή και πες του δυνατα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΖΩ!! φώναξε το, βαλε ηχεία και πες του ξανα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΖΩ!!

Μην περιμένεις απάντηση απλώς κοίτα το βλέμα του, θα είναι ο καθρέπτης της ψυχή σου.

εαν δεις μια περηφάνια μια εξωπραγματική δύναμη μια αξιοπρέπεια, κάνε ενα κλικ και καντην αποθύκευση στην μνήμη σου, (ξέρει αυτή που θα αποθευκευτεί) θα είναι εκεί για κάνεις copy και μετά paste σε κάθε στιγμή που θα σου εμφανίσετε ο γιγαντας και ο γορδιος δεσμός σου...

Εαν όμως δεις ένα σκοτάδι,μια κατήφεια και διακρίνεις μια λύπηση μην τρομάξεις...

μπορεί αυτό να βλέπουν σε εσένα ολοι τους... μην τους αφήνεις λοιπόν να το βλέπουν, Πάλεψε Αγωνίσου, βάλε την στολή του πολεμιστή.. τύφλωσε τον γίγαντα κόψε με το σπαθή σου τον δεσμό και τότε θα δεις ότι ο ο τυφλωμένος γίγαντας θα αργήσει να σε βρεί, τότε θα δείς ότι θα πάρει πολύς καιρός ώσπου να δέθει ξανά το άρμα του Γόδριου.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Γιατί δεν μας γραφεις λιγα παραπάνω....εμεις ειμαστε εδω να σε ακουσουμε και να σε καταλάβουμε.......γραψε μας πως νιωθεις και τι είναι αυτό που σε εφτασε στα όρια σου....πιστεψέ μας....κάπου εκει κοντά είμαστε και εμεις.......ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

...ολο τον καιρο εγω φροντιζα και τωρα κανεισ εμενα ολο υποδειξεισ ....

Σκέψου ότι έρχεται ένας πολύ αγαπημένος άνθρωπος για λίγο καιρό στο σπίτι σου, να τον φιλοξενήσεις..

Είσαι χαρούμενη για την επίσκεψη και θα κάνεις τα πάντα να τον φροντίσεις για να νιώσει άνετα και να περάσει καλά.

Τώρα στη θέση του αγαπημένου ανθρώπου, βάλε τον εαυτό σου και φρόντισέ τον ΕΣΥ με τον τρόπο που θα φρόντιζες τον αγαπημένο σου.

Μην αφήνεις τη φροντίδα της ψυχής σου σε άλλον ,εσύ πρέπει να είσαι πρώτα καλή μαζί σου ;)

Αυτό μου είπε πρίν χρόνια ένας δικός μου αγαπημένος άνθρωπος και το εφαρμόζω και πιάνει :):):)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

MARELE κοπέλα μου, μετά που έγινα μαμά κατάλαβα πως ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στα όρια του!

Και όχι απαραίτητα από το παιδί αλλά, από τις υποχρεώσεις που μεγαλώνουν και γίνονται τόσο ασφυκτικές που μπορεί να σου φταίνε τα πάντα (ο σύζηγος, το σπίτι, η δουλειά, εσύ, η πεθερά σου, ΟΛΑ!)

αλλά επίσης έμαθα ότι τα ίδια τα παιδιά μπορεί να σου δώσουν και την υπέρτατη χαρά και να σε αποφορτήσουν από ΚΑΘΕ σου πρόβλημα! Ένα χαμόγελο καιμία αγκαλιά μπορεί να είναι αρκετή.

Παρε δύναμη από τα παιδιά σου (όταν δεν γκρινιάζουν) και αν δεν μπορεις

ασ' τους όλους και πήγαινε μία βόλτα στη θάλασσα...

μόνη σου, εσύ και η σκέψη σου, η πήγαινε έναν μεγάλο περίπατο, χωρίς κινητά τηλέφωνα.

Μείνε όσο χρειαστεί για να ηρεμήσεις και όταν ηρεμήσεις, πες μας κι εμάς, μπας και σκαρφιστούμε τίποτα και λύσουμε κανένα πρόβλημα.

Τα προβλήματα λύνονται ΕΝΑ ΕΝΑ και με ψυχραιμία..

y9qxp2.pngGgOLp3.png

εγω θα σου πω οτι θα σου πουνε κ οι υπολοιπες κοπελες. ο θεος οταν κανεις υπομονη σου κανει ενα τεραστιο δωρο...κ αλλη υπομονη! μονο που βλεπω τα 2 σου παιδακια στη φωτο βλεπω εναν καλο λογο για να αξιζει να ζεις. ειναι τοσο ομορφη εικονα.καλως η κακως οταν κανουμε παιδια συνηθως ζουμε μεσα απο αυτα. οπως σου ειπαν και οι προλαλησαντες επικοινωνησετο...θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα

M6bap3.png

cik1p3.png

γινε λιγο εσυ, το τριτο σου παιδι... το πιο μικρο, το νεογεννητο... αυτο που σε εχει περισσοτερη αναγκη... τα αλλα μπορουν να περιμενουν...

ολοι μπορουν να περιμενουν...

εκτος απο το πιο μικρακι σου... το παιδακι που σε εχει περισσοτερη αναγκη... τον εαυτο σου!!!!

να μπαινεις να γραφεις!!! συνεχεια!!! να μας μιλας!!! και μεις εχουμε αναγκη να σε ακουμε, και εμεις ειμαστε λιγο πολυ στην θεση σου!!! ολες μαζι να τα βγαλουμε περα!!!

μιλα μας κοριτσακι!!!

Είμαστε όλες δίπλα σου... να σε ακούσουμε...να σε στηρίξουμε....

Απλά να σου πω πως όλες λίγο πολύ ερχόμαστε σε αυτή τη θέση.

Φτάνουμε στα όρια μας, "πιάνουμε" πάτο, ΑΛΛΑ τα παιδάκια μας μας έχουν ανάγκη....

Και εσένα σε έχουν ανάγκη τα 2 σου αγγελούδια!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω ολεσ αλλα νομιζω δεν καταφερνω τιποτα.εχετε δικιο οταν μου γελανε νοιωθω καλυτερα αλλα παλι οταν αυτο τελειωσει παλι χανομαι στο κοσμο μου ολα τα κανω μηχανικα η μεγαλη μου κορη νωριτερα μου ειπε πωσ με αγαπαει και η μικρη μου ολο με φιλαει κουραστηκα να προσπαθω να ειμαι καλα.δεν μπορω να δωσω κατι στο εαυτο μου.

Και τι σκέφτεσαι να κάνεις?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

σασ ευχαριστω ολεσ αλλα νομιζω δεν καταφερνω τιποτα.εχετε δικιο οταν μου γελανε νοιωθω καλυτερα αλλα παλι οταν αυτο τελειωσει παλι χανομαι στο κοσμο μου ολα τα κανω μηχανικα η μεγαλη μου κορη νωριτερα μου ειπε πωσ με αγαπαει και η μικρη μου ολο με φιλαει κουραστηκα να προσπαθω να ειμαι καλα.δεν μπορω να δωσω κατι στο εαυτο μου.

Απ'οτι κατάλαβα δεν εργάζεσαι..

Βγαίνεις καθόλου έξω?

Πιέσου να βγαίνεις έξω..

Πάρε τα παιδιά σου κάθε πρωί και πήγαινε για καφέ..

Πιέσου να πάρεις τις φίλες σου τηλέφωνο να βγείτε..

Σήκω το πρωί και ετοιμάσου για να βγεις..

Ντύσου, βάψου, φτιάξε μαλλί και ας μη βγεις τις πρώτες μέρες..

Κάτσε μέσα στο σπίτι έτοιμη όμως για να βγεις..

Nothing you would take... Everything you gave...

Τι λες βρε κορίτσι μου, που θα τα αφήσεις τα παιδάκια σου? Ξέρεις τι σημαίνει ΜΑΝΑ για κάθε παιδί. Σου χάρισε η φύση το μεγαλείο της μητρότητας και θελεις να το παρατήσεις? Άσε όλα τα υπόλοιπα (πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις) τα μωράκια σου όμως? Τι σκέφτεσαι να κάνεις δηλαδη?

συγνωμη αν ακουστει ασχημο αυτο που θα σου πω αλλα σε πλησιαζει καταθλιψη. εχεις εντοπισει τι φταιει? παντως το οτι μιλας και βλεπεις προβλημα ειναι ο μισος δρομος για να νιωσεις καλυτερα

M6bap3.png

cik1p3.png

Βρε κορίτσι μου να μην σε πέρνει από κατω.....γιατί δεν μπορείς να δωσεις κατι στο ευτό σου??????μπορείς και πολλά μάλιστα......πάρε το απόγευματάκι τα παιδάκια σου και βγες μια βόλτα....παρτε να φατε παγωτο ή πίτσα(για να φάνε τα παιδια..και τσιμπάς λιγο και εσυ!!!!!!!)....βρες μια φίλη και πιες ένα καφε......κάνε κατι και μην κάθεσαι κλεισμένη στο σπίτι....δεν μενουμε και στην ιδια πολή να σε έπερνα και να κάναμε ατελειωτες βολτες στα πιο hot στεκια που υπάρχουν (πάρκα και παιδικες χαρες...!!!!!;);))ξερεις τι γνωριμιες κανεις σε αυτά τα μερη??????

Χαμογέλα κοπέλα μου και μην ανχώνεσαι για τίποτα......τα παιδάκια σου να κοιτάς και τίποτα άλλο.......