Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

25ημέρες πριν (ηταν Σαββατο ξημερωματα) ο πατερας μου με οξυ εμφραγμα μεσω του ΕΚΑΒ τον εστειλαν στο ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ της Βούλας...

Λόγω διαφόρων προβλημάτων π.χ. απουσια αιμοδυναμικου στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ, έλλειψη αναλώσιμων στα Δημόσια που εφημέρευαν αναγκαστήκαμε - προκειμενου να σωσουμε τη ζωη του πατερα μου - να τον μεταφέρουμε στο Νοσοκομείο Metropolitan. Σημειωτέον ότι προκειται για ατομο παραπληγικό, με ένα νεφρό αλλα κατα τ'αλλα υγιεστατος ανθρωπος: δεν καπνίζει, κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το είχα σε υπόληψη αυτό το Νοσοκομείο - μη με ρωτησετε το γιατί...!!

Ο ιατρός - καρδιολογος που τον παρελαβε μας ανακοινωσε οτι ο πατερας μου μαλλον δε θα σωθεί! Δεν ηταν ενα απλο εμφραγμα, αλλα βαρυ προσθιο εμφραγμα που προκαλεσε μεγαλη νεκρωση στο μυοκαρδιο και ιδιαιτερο βαρος στην καρδια του πατέρα μου...με πιθανοτητες διασωσης λιγώτερες του 15%

Το τί έχει μεσολαβήσει όλες αυτές τις 25-30 ημέρες δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να σας αναφέρω, μιας και περισσότερο θα σας κουρασω με τεχνικες λεπτομερειες..

Το μόνο που θα θελα όμως, μέσα απο αυτο το forum, που λόγω επαγγελματος γνωρίζω ότι χρησιμοποιουν αρκετοι επαγγελματίες για να προβληθουν αμεσα ή εμμεσα είναι να πώ ένα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτο τον καρδιολογο - Διευθυντης του Καρδιολογικού Τμήματος του Metropolitan και σε όλη του την ιατρική ομάδα, για ότι έχει προσφερει μεχρι στιγμης. Δε με απασχολει η διαφημιση του εν λογω νοσοκομειου..και μη παρεξηγηθει η αναφορά του, απλά δε νομιζω ότι ειναι ηθικο να δώσω το ονομα του ιατρου!

Ο πατέρας μου ακομη δεν γνωριζουμε αν θα σωθεί...

Ο ιατρος αυτος ομως, χωρίς να δεχεται επιπροσθετη αμοιβη πλεον αυτής που έχει υπολογησει η ασφαλιστικη εταιρεια (και δεν ειναι και τοσο μεγαλη), φερεται παραπανω απο ανθρωπινα (αν και εχει ενα θεμα με την επικοινωνία και ενημερωση των ασθενων), απασχολείται νυχθημερον με το ζητημα - αποδεδειγμενα βασει των στοιχειων που μας μεταφερουν οι νοσηλευτες - και καταβαλλει καθε δυνατη - απ'ότι τουλαχιστον μπορω να γνωριζω - προσπαθεια για τη βελτιστη περιθαλψη του πατερα μου.

Σας ευχαριστω πολύ και ελπιζω η πλειοψηφια των συναδελφων σας να εργαζονται με τον ίδιο ζήλο και ενδιαφερον (επιστημονικο ή ανθρωπινο δε με ενδιαφερει) για όλους τους ασθενεις!

Διαφημίσεις

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και το επομενο μηνυμα να ειναι μηνυμα χαρας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

• 2 months later...

princess_mp λυπάμαι πολύ..

η αλήθεια είναι ότι για το εν λόγω νοσοκομείο δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια, τουλαχιστον για τον τροπο διαχειρισης των ασθενών τους και κυρίως της νοσηλείας..

αυτό που ήθελα να σου επιστησω την προσοχη και οπως και σε όλους οσους/ες ενδεχομενως μας διαβαζουν είναι ο τροπος πληρωμης και η οποιαδηποτε συναλλαγη με το εν λογω νοσοκομειο!

Διαφημίσεις