Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Βρε παιδιά, η κόρη μου (18 μηνών) τις τελευταίες μέρες εκεί που παίζει ή σουλατσάρει μέσα στο σπίτι, όταν με δει να κάθομαι, έρχεται και βάζει το κεφαλάκι της πάνω στο πόδι μου και το αφήνει λίγα δευτερόλεπτα. Εγώ νομίζω ότι νυστάζει και τη βάζω στην κούνια της, αλλά αμέσως σηκώνεται και δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει να κοιμηθεί. (Όταν το κάνει μπορεί να έχει ώρες να κοιμηθεί, αλλά μπορεί και όχι.)

Τι είναι αυτό που κάνει δηλαδή; Ένδειξη τρυφερότητας ή νυστάζει και όταν τη βάζω στην κούνια ξεσηκώνεται και ξεχνάει τον ύπνο;

Σας το κάνουν εσάς αυτό τα παιδάκια σας;

Διαφημίσεις

Μarcella ηρεμησε ειναι πολυ συνηθισμενο να το κανουν αυτα τα παιδια. Και ο γιος μου το κανει συνεχεια. Ερχεται και τριβεται οτι θελει νανι και αφου παρει τα χαδια του τρεχει ξανα να παιξει. Οσες φορες προσπαθησα και εγω να τον κοιμισω σε τετοια φαση ποτε δεν τα καταφερα.

εγω παλλι πιστευω οτι ειναι χαδια γιατι εμενα οταν το κανει και του χαιδεψω τα μαλακια κανει μμμμμμμ και μετα φευγει....

Αγαπούλες σου κάνει...Θέλει αγκαλίτσες και χαδάκια!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε τέτοιες στιγμές , είναι μια μεγάλη αγκαλιά . Δεν νομίζω να τίθεται θέμα ύπνου , γιατί αν όντως νύσταζε , κάποια απ'όλες τις φορές που τη βάζεις στο κρεβάτι της θα κοιμόταν

Κάθε μέρα μαζί σου είναι γιορτή κι ομορφότερη απο ότι η χτεσινή...Κάθε μέρα μαζί σου νιώθω πως δώρο είσαι που μου στειλε ο θεός

KUeyp3.png

Εκδηλώνει πια τρυφερότητα, μεγαλώνει και δείχνει συναισθήματα.Και εμένα έχει κάποιες μέρες που το κάνει, μία ξαπλώνει επάνω μου,άλλες φορές όταν κάθομαι, ξαπλώνει κάτω στο πάτωμα για λίγο, τον φιλάω και τον χαϊδεύω,και μετά συνεχίζει το τρέξιμο.Θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια.

Διαφημίσεις