Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γνωριζει καμια αυτο το γαλα αν εχει τιποτα παρενεργειες ή τελος παντων δεν ειναι καλο?Δεν εχει εμφανισει προβλημα η μπουμπου μεχρι τωρα αλλα μια γνωστη μου με το που ειδε τι γαλα πινουμε ειπε πως δεν κανει..καμια που να ξερει?

Διαφημίσεις

Kαλησπερα Ντανίελα, ασχετο μέ το θέμα σου!Αλλα είπα να ρώτησω μηπως είσαι η άδερφη της Στέλλας????Ημάσταν μάζι στο ΙΕΚ ΘΕσσαλόνικης για αυτο ρώταω!

Φιλικα Ιωάννα

Kαλησπερα Ντανίελα, ασχετο μέ το θέμα σου!Αλλα είπα να ρώτησω μηπως είσαι η άδερφη της Στέλλας????Ημάσταν μάζι στο ΙΕΚ ΘΕσσαλόνικης για αυτο ρώταω!

Φιλικα Ιωάννα

Το ακυρο τελειως!!Ναι αδερφη της Στελλας ειμαι..

Φιλικα Ιωάννα

Το ακυρο τελειως!!Ναι αδερφη της Στελλας ειμαι..:DΜικρος που ναι ο κοσμος

Εγω εδινα στο δευτερο γιο μου το sanilac 1 μετα το sanilac2 και αρκετα αργοτερα το sanilac 3.Ο γιατρος μας ειχε πει οτι ειναι προελευσης Δανιας και ειναι μια χωρα που ειναι παρα παρα πολυ αυστηρη στο οτι εχει να κανει με τις βρεφικες παιδικες τροφες.Σημειωτεον οτι δεν προτεινει παντα το συγκεκριμενο γαλα για να υποθεσω οτι εχει καποιο κερδος αλλα αναλογα με τιςαναγκες του καθε παιδιου .Στο μεγαλο γιο μου μου εδινε αλλο και στα παιδια 3 φιλεναδων εντελως διαφορετικα στο καθενα.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

του γιώτης δεν είναι; Μου το είχαν προτείνει από το νοσοκομείο όταν βγήκα. Ηπιε η μικρή μου χωρίς πρόβλημα αν και τελικά θηλάσαμε. Νομίζω ότι όλα τα γάλατα περιέχουν πάνω κάτω τα ίδια συστατικά εκτός από κάποια που είναι βιολογικά ή πιο εύπεπτα.

Η φίλη σου μήπως διάβασε για την ταυρίνη; Συνήθως γι'αυτό λένε αλλά δε ξέρω τι σημαίνει. Δε νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Άλλη φορά να σου εξηγούν το γιατί και να μην ακους διάφορα.

Εγω εδινα στο δευτερο γιο μου το sanilac 1 μετα το sanilac2 και αρκετα αργοτερα το sanilac 3.Ο γιατρος μας ειχε πει οτι ειναι προελευσης Δανιας και ειναι μια χωρα που ειναι παρα παρα πολυ αυστηρη στο οτι εχει να κανει με τις βρεφικες παιδικες τροφες.Σημειωτεον οτι δεν προτεινει παντα το συγκεκριμενο γαλα για να υποθεσω οτι εχει καποιο κερδος αλλα αναλογα με τιςαναγκες του καθε παιδιου .Στο μεγαλο γιο μου μου εδινε αλλο και στα παιδια 3 φιλεναδων εντελως διαφορετικα στο καθενα.

οποτε να μην ανησυχω..δεν εχω φιλες με παιδια λογω ηλικιας για να μπορω να συγκρινω..:-(σ ευχαριστω για την απαντηση

του γιώτης δεν είναι; Μου το είχαν προτείνει από το νοσοκομείο όταν βγήκα. Ηπιε η μικρή μου χωρίς πρόβλημα αν και τελικά θηλάσαμε. Νομίζω ότι όλα τα γάλατα περιέχουν πάνω κάτω τα ίδια συστατικά εκτός από κάποια που είναι βιολογικά ή πιο εύπεπτα.

Η φίλη σου μήπως διάβασε για την ταυρίνη; Συνήθως γι'αυτό λένε αλλά δε ξέρω τι σημαίνει. Δε νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Άλλη φορά να σου εξηγούν το γιατί και να μην ακους διάφορα.

Ναι του γιωτης ειναι..εμας στην κλινικη μας προτειναν το frisolac αλλα ο παιδιατρος μας το αλλαξε γιατι ειχε πολυ ζαχαρη απ οτι μας ειπε..και αφου το παιδι στην αρχη θηλαζε πιο πολυ,δεν το πολυεψαξα..Για ταυρινη δεν ξερω αλλα παλιοτερα ειχα διαβασει πως το συγκεκριμενο γαλα ειχε αποσυρθει απο την αγορα μια παρτιδα με ημερομηνια ληξης 2005 γιατι περιειχε ενα μικροβιο ή κατι τετοιο που μπορουσε να προκαλεσει μεχρι και θανατο..κατι που εξεταστηκε και αλαχτηκε απο την εταιρεια..

• 3 weeks later...

Το sanilac ac που δοκίμασα εγώ μας έφερε τρομερή δυσκοιλιότητα. Και απο άλλες κοπέλες που ρώτησα το ίδιο μου είπαν. Τώρα δεν ξέρω για το απλό το sanilac .

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

κι εμείς το sanilac1 πίνουμέ απο τότε που γεννήθηκε ο μικρός (δε γινόταν να θηλάσω) . προς το παρόν δόξα τω θεώ δεν έχουμέ κανένα πρόβλημα. και κιλά πέρνει ο μικρός και μια χαρά είναι και πρόβλημα δυσκοιλιότητας δεν έχουμε

κι εμας μια χαρα..κενωσεις 2 φορες την ημερα και δεν μας εχει εμφανισει κανενα προβλημα..απλα ηθελα κι αλλες γνωμες..ευχαριστω κοριτσια

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Καλημερα κοριτσια.Εγω εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων και πινει το APTAMIL DIGESTIVE COMFORT 1 λογω δυσκοιλιότητας μετά από αλλαγές σε πολλά γάλατα. Καταπληκτικό, από την ημέρα που της το έδωσα κοιμάται 9 ώρες το βράδυ και είναι πολύ ήσυχη κατά την διάρκεια της ημέρας. Επειδη έχουμε 1 κουτι ΝΑΝ SENSITIVE και 1 κουτί SANILAC 1 ολοκαίνουργια και κλειστά εννοείται, θα ήθελε κάποια μανούλα κάποιο από αυτά να της το χαρίσω;γιατι δεν θέλω να μείνουν στο ντουλάπι!!!!!!

line_m123_beg_girl_time_1279252800_text_c720f0f1e9e3eadff0e9f3f3dc20eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Εγω εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων και πινει το APTAMIL DIGESTIVE COMFORT 1 λογω δυσκοιλιότητας μετά από αλλαγές σε πολλά γάλατα. Καταπληκτικό, από την ημέρα που της το έδωσα κοιμάται 9 ώρες το βράδυ και είναι πολύ ήσυχη κατά την διάρκεια της ημέρας. Επειδη έχουμε 1 κουτι ΝΑΝ SENSITIVE και 1 κουτί SANILAC 1 ολοκαίνουργια και κλειστά εννοείται, θα ήθελε κάποια μανούλα κάποιο από αυτά να της το χαρίσω;γιατι δεν θέλω να μείνουν στο ντουλάπι!!!!!!

line_m123_beg_girl_time_1279252800_text_c720f0f1e9e3eadff0e9f3f3dc20eceff520e5dfede1e9.gif

βαλε την αγγελια στην ενοτητα χαριζονται