Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Σκεφτομαι να κανω τα γενεθλια του μικρου (τελος Αυγούστου) στον συγκεκριμένο παιδότοπου (απέναντι απο τα f/b στο Περαμα). Εχει τύχει να παρευρεθεί καμια/κανεις σας ή να έχετε κάνει γενεθλια εκει; Από τιμές ξέρετε τι περιπου παίζει; Πείτε μου εντυπώσεις, γνώμες...

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

να σου ζησει το αντρακι σου. εγω το σκεφτηκα για τη βαφτιση της κορης μου. εχω παει μια φορα πριν απο πολυ καιρο και το μονο που θυμαμαι ειναι οτι προκειται για ενα πολυ ωραιο χωρο, αλλα ειναι μεσα στον ηλιο. για πρωι δεν θα το προτεινα. μπορει ομως απο τοτε να εχει αλλαξει κατι, δεν ξερω. αν μαθεις κατι παραπανω μου λες.

XI64p2.pngtk60p2.png

γειά, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σου πω την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο παιδότοπο. Είχα κάνει εκεί το πάρτυ γενεθλίων της κόρης μου πριν από 4 χρόνια. Εκείνοι ανέλαβαν όλες τις ετοιμασίες (στολισμός, φαγητό, κλόουν κτλ) και γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από την πιοότητα και από τις τιμές. Συγκεκριμένα ο κλόουν ήταν τρομερός ανιματέρ αλλά και πολύ καλός fase painter και το φαγητό καλής ποιότητας κια σχετικά οικονομικά.Μπορείς αν ξαναπάς να δοκιμάσεις τις ποικιλίες που΄έχει για να καταλάβεις περίπου τι θα περιμένεις. Πάντος και τα παιδιά ξεσάλωσαν και οι μεγάλοι χαλάρωσαν.

καλως μας ηρθες και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου. χαιρομαι που εμεινες ευχαριστημενη, γιατι προκειται για πολυ ωραιο χωρο. θα παω σιγουρα μια μερα να δοκιμασω το φαγητο τους και να ενημερωθω σχετικα με τη βαφτιση. μηπως θυμασαι ποσο σου κοστισε τοτε το ατομο για να ξερω πανω - κατω;

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις