Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πληροφορίες για το Genetyllis???

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και 18 μήνες. Έχω κάνει ήδη 3 σπερματεγχύσεις στο ιατρείο του γυναικολόγου μου, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα.

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε προσπάθεια εξωσωματικής και ο γυναικολόγος μου, μου σύστησε το Genetyllis στους Αμπελοκηπους.

Γνωρίζει κάποια πληροφορίες γιατί δεν το έχω ακούσει και δε θα ήθελα να πάω έτσι χωρίς να γνωρίζω τίποτα.

Σας ευχαριστώ :confused:

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελα μου! με το καλο σου ευχομαι μια και τυχερη!!

οχι δεν γνωριζω αυτο το κεντρο αλλα ειναι καλο να εμπιστευεσαι τον γυναικολογο σου! αφου σου συνεστησε το κεντρο αυτο κατι θα ξερει..

:);)

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Το σκέφτηκα και αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού για να δω το κέντρο και να γνωρίσω και τον υπεύθυνο γυναικολόγο για τις εξωσωματικές.

Ελπίζω να μου κάνει καλή εντύπωση για αρχή.

Θα πάω σήμερα το απόγευμα και θα σας πω εντυπώσεις.

Μαρία μου καλημέρα!

Εγώ έχω επισκεφθεί το Genetyllis αλλά όχι για εξωσωματική.

Έχω πάει δύο φορές για υπέρηχο παρακολούθησης κύκλου.

Γενικά, οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές και αναφέρομαι τόσο στο χώρο όσο και στο προσωπικό.

Να σου πω μου έκανε εντύπωση το ιστορικό που μου ζήτησε η μαία στην υποδοχή. Ήταν τόσο αναλυτικό και αναρωτιέμαι σε άλλα ιατρεία που έχω πάει στο παρελθόν πώς αξιολογούσαν την κατάστασή μου έχοντας μόνο την ΤΕΡ μου;

Εγώ πάντως ένιωσα ασφάλεια γιατί έχω ένα θεματάκι με πολυκυστικές ωοθήκες που με ταλαιπωρεί (γι' αυτό και η παρακολούθηση) και έχω επισκεφθεί ουκ ολίγα ιατρεία.

Ελπίζω να σου έδωσα μια πρώτη ιδέα αν και όντως είναι καλύτερα να τα δεις όλα από κοντά η ίδια.

Σου εύχομαι πάντως καλή επιτυχία.

• 3 months later...

Μαρία-

Προσπαθούμε κι εμείς να γίνουμε γονείς και μετά από σχετική έρευνα, βρήκαμε έναν εξαιρετικό γιατρό ο οποίος ειδικεύεται στην εξωσωματική, λέγεται Στέλιος Παπαδόπουλος, και ο οποίος βρίσκεται στο Genetyllis.

Πήγαμε στο Genetyllis και διαπιστώσαμε ότι είναι μια πολύ καινούργια κλινική με ζεστή ατμόσφαιρα και προσωπικό που -τουλάχιστον μοιάζει να- νοιάζεται πραγματικά.

Έχουν και site http://www.genetyllis.gr και από ότι είδα το ψάχνουν γενικότερα γιατί είναι και σε όλα τα social media: twitter, facebook, friendfeed κλπ.

Όσο για τον γιατρό, όλα όσα είχαμε ακούσει για εκείνον είναι αλήθεια. Θα το συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα.

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Εγώ έχω κάνει εξωσωματική με τον κο Παπαδόπουλο (στο προηγούμενο κέντρο που συνεργαζόταν) και γυναικολόγος μου είναι ο κος Σκαρτάδος, επίσης γιατρός του GEnetyllis.Μόνο τα καλύτερα έχω να πω.

• 2 months later...

Καλησπέρα,

έχουμε κλείσει ραντεβού και θα πάμε αύριο στο genetyllis, σίγουρα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα...αν και με έχουν συστήσει, δεν έχω αρκετές πληροφορίες ή ενημέρωση από προηγούμενες εμπειρίες...ειλικρινά θα εκτιμούσα πολύ να γράψετε οτιδήποτε ξέρετε ή έχετε ακούσει

ευχαριστώ πολύ!

καλή επιτυχία σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!

Λοιπόν επισκεφθήκαμε το Genetyllis και συναντηθήκαμε με τον Κο Παπαδόπουλο.

Αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο άνδρας μου τον βομβάρδισε με άπειρες ερωτήσεις.

Ηταν πολύ υπομονετικός και κατανοητός.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω εκεί, αλλά με προβληματίζει ότι το κέντρο είναι καινούργιο και δεν υπάρχει μεγάλο ιστορικό έτσι για να κρίνω τα αποτελέσματα.

Οποια κοπέλα έχει εμπειρία εξωσωματικής με το γιατρό και το κέντρο θα ήθελα πολύ να μου μεταφέρει εντυπώσεις και αποτελέσματα.

Είναι όντως τόσο καλά τα πράγματα όπως φαίνονται ?

Καλημέρα!

Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη μέχρι τώρα.

Δεν έχει χρειαστεί να κάνω εξωσωματική (και ελπίζω να μη χρειαστεί) αλλά ξεκίνησα με τον κ. Παπαδόπουλο παρακολούθηση κύκλου από το καλοκαίρι.

Θα σου έλεγα να μην εστιάζεις στο πόσο παλιό ή καινούργιο είναι το κέντρο αλλά στην εμπειρία των γιατρών και των εμβρυολόγων. Εγώ τουλάχιστον έτσι θα το αξιολογούσα. Και το πιο σημαντικό για μένα είναι να νιώθεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη με το γιατρό που έχεις διαλέξει.

Εγώ τώρα κάνω μία θεραπεία και θα επισκεφτώ το κέντρο από Απρίλιο, αν δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι τότε, για να αποφασίσουμε πώς θα προχωρήσουμε.

Ξέρω ότι ίσως να μη σε βοήθησα αρκετά γιατί δεν έχω εμπειρία από κύκλο εξωσωματικής στο Genetyllis, αλλά μέχρι τώρα νιώθω ότι έχουν χειριστεί την περίπτωσή μας με μεγάλο επαγγελματισμό. Είμαι σίγουρή ότι σε οποιοδήποτε άλλο κέντρο θα με είχαν προχωρήσει αμέσως σε εξωσωματική και δε θα το έψαχναν με τόση υπομονή και λεπτομέρεια μήπως και τελικά τα καταφέρουμε μόνοι μας.

Σου έυχομαι καλή επιτυχία.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Melina! Ειλικρινά εύχομαι να μην χρειαστεί να επισκεφτείς το κέντρο, να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρετε μόνοι σας! Σίγουρα αυτό που έχει σημασία είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου αλλά καμμιά φορά λειτουργούμε όπως και στα εστιατόρια...πάμε στο γεμάτο γιατί "αφού έχει κόσμο, θα είναι καλά". Γνωρίζω από φίλη μου ότι είναι πολύ καλός γιατρός, εμπειρία από εξωσωματική δυστυχώς δεν έχει να μου μεταφέρει κανείς....θα δούμε!

Διαφημίσεις

• 2 years later...