Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πέναλτυ Μπαμπάδων

Baby A

Recommended Posts

Δεν ξερω αν εχει τυχει σε σας αλλα εγω στον δικο μου σηζηγο βγαζω συχνα πεναλτυ να εξηγησω τι εννοω:

καποιες φορες ενω ειναι ενας πολυ καλος μπαμπας εχει συμπεριφορα χειροτερη απο τα μωρα

μπορουμε να ανταλλαξουμε τετοιες εμειριες να μην αισθανομαι μονη με τη μορφη αστειου παντα

1) να γινουν ακομη καλυτεροι διαβαζοντας τα

2) καποιοι μπαμπαδες εδω στο φορουμ να μας εξηγησουν κατι παραπανω ισως για να μην το βλεπουμε ετσι

Πεναλτυ 1ο

επιστρεφει απ τη δουλεια κανει μπανιο, τρωει και ξαπλωνει στον καναπε ανοιγοντας αμεσως την τηλεοραση (ολη ητν ημερα ουτε που την αγγιζω) μαλιστα οχι για να δει αλλα σε λιγο τον παιρνει ο υπνος

αχ δεν το αντεχω ειναι λεει συνηθεια!

Διαφημίσεις

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ο δικος μας μπαμπας ειναι παρα πολλες φορες οφ-σαϊντ. (Δεν μπορω να τον πω Πεναλντι).

Γελαμε πολυ μαζι του και ευτυχως δεν παρεξηγιεται.

Λοιπον, ενω ειμαστε ολοι στο δωματιο και συζηταμε καποιο θεμα, εκεινος αφαιρειται, βγαινει εκτος τοπου και χρονου και ...... ξαφνικα επανερχεται και πεταει ενα κατιτις τελειως ακαιρο και ατοπο με το θεμα συζητησης (of topic που λενε). Το μονο που κανουμε εκεινη τη στιγμη ειναι να κοιταχτουμε ολοι μαζι και να ξεκαρδιστουμε στα γελια.:lol::lol::lol:

ΥΓ. Κι εχω πολλα πολλα τετοια να σας πω.

Ο δικος μας μπαμπας ειναι παρα πολλες φορες οφ-σαϊντ. (Δεν μπορω να τον πω Πεναλντι).

Γελαμε πολυ μαζι του και ευτυχως δεν παρεξηγιεται.

Λοιπον, ενω ειμαστε ολοι στο δωματιο και συζηταμε καποιο θεμα, εκεινος αφαιρειται, βγαινει εκτος τοπου και χρονου και ...... ξαφνικα επανερχεται και πεταει ενα κατιτις τελειως ακαιρο και ατοπο με το θεμα συζητησης (of topic που λενε). Το μονο που κανουμε εκεινη τη στιγμη ειναι να κοιταχτουμε ολοι μαζι και να ξεκαρδιστουμε στα γελια.:lol::lol::lol:

ΥΓ. Κι εχω πολλα πολλα τετοια να σας πω.

αχ το χουμε και εμεις αυτο αλλα σε αλλη αποχρωση

μιλω και λεει ναι ναι αλλα εννοειται δεν με προσεχε καθολου τι ελεγα:lol:

Ωραίο θέμα χαμομηλάκι ;)

:rolleyes:

Georgiamami περίπου τα ίδια κι εμείς. Από πάντα, αλλά τώρα που έχει περισσότερα στο μυαλό του έχει χειροτερέψει :lol::lol::lol:

Αφού όταν του πω κάτι σημαντικό τον τσεκάρω μετά! Το άκουσε ή σκεφτόταν άλλα αντί άλλων? Και δεν αρκεί να μου πει απλά ναι, τον βάζω να το επαναλάβει!!!

Αλλά κι εγώ κορίτσια αν αφωσιωθώ σε κάτι (βιβλίο ή TV για π.χ.) δεν ακούω τίποτα! Πρέπει να με σκουντήξουν για να "ξυπνήσω"! Off side και σε μένα λοιπόν. :lol:

8jPDp3.pngmAB8p3.png

......

Αλλά κι εγώ κορίτσια αν αφωσιωθώ σε κάτι (βιβλίο ή TV για π.χ.) δεν ακούω τίποτα! Πρέπει να με σκουντήξουν για να "ξυπνήσω"! Off side και σε μένα λοιπόν. :lol:

Να προσθεσω αλλο ενα καμωμα του συζυγου : Τρελαινεται για ταινιες του παλιου ελληνικου κινηματογραφου. Ενω λοιπον εχει δει απειρες φορες αρκετες ταινιες δεν θυμαται καμια και καθε φορα ειναι σαν να τη βλεπει για πρωτη φορα. Και ενω ακουω εγω τους διαλογους, πεταγομαι και λεω την επομενη φραση του ηθοποιου.

Και εκπληκτος με ρωταει :Που το ηξερες????

Παιδια, γελαω μονο που σας το γραφω. Φανταζεστε τι γινεται εδω!!!!

Χαμομηλακι, πραγματι πολυ καλο θεματακι. Και μολις το μυριστουν κι αλλοι/ες θα γινει καταιγισμος ποστς. Καλομελετα κι ερχεται......

Διαφημίσεις

εμας ο μπαμπας μας κανει το εξης σπαστικο:

οταν θεωρει κατι που τον ρωταω αυτονοητο,δεν απανταει!!!!!πρεπει να ρωτησω τουλαχιστον 3 φορες,και τοτε θα απαντησει εκνευρισμενος....

π.χ.ειμαι πανω απο την κατσαρολα και το μωρο ερχεται στα ποδια μου,γιατι θελει να το αλλαξω.μιλαω στον αντρα μου εαν μπορει να αναλαβει αυτος,για να μαγειρεψω εγω....ρωταω,ξαναρωταω,τιποτα.και αφου εχω παρει τον νικολα να τον αλλαξω,αυτος ερχεται με υφος και μου λεει:"αφου θα τον αλλαζα εγω!!!!"

(κατα τ'αλλα ομως δεν μπορω να μην αναγνωρισω και τα θεαματικα ...γκολ του!!!!:):):))

fBaep3.png

uwK7p3.png

καλά!!πολύ ωραίο το θεματάκι!να βγάλουμε το άχτι μας!εμένα κάποιες ελάχιστες φορές..σπανιότατα ..όταν είμαι εντελώς πτώμα..ή έχω κάποια σοβαρή δουλεία..αφού βέβαια την έχω ταίσει..αλλάξει ..κτλ..του λέω να την κοιμήσει!!!κορίτσια ..με το που πέφτει στο κρεβάτι (την κοιμίζουμε στο κρεβάτι το μεσημέρι)..σε 5 λεπτά ..ακούω από την ενδοεπικοινωνία..την μπέμπα να κλαίει!...και τον μπαμπά της να ροχαλίζει!!!!!!!!!!!!!!

χι χι! Ο δικός μου αυτό που κάνει είναι ότι δεν μπορεί να συγκεντρωθεί με τίποτα όταν κάνει κάτι που δεν τον ενδιαφέρει…

π.χ. Είμαστε μες το πανικό να προλάβουμε να φάμε πριν ξυπνήσει η μικρή…του λέω βάλε τραπέζι…οκ! Στρώνει το τραπεζομάντιλο, παίρνει δυο πιάτα και κάνα δυο άσχετα, το ψωμί και το πιπέρι ας πούμε και μου λέει, ένταξη! Ούτε μαχαιροπίρουνα ούτε ποτήρια ούτε τίποτα… Πάω εγώ, κοιτάω, του λέω, καλά, με τα χέρια θα φάμε? Φέρνει και δυο πιρούνια…

Ε, την επόμενη μέρα αν του πω πάλι θα πάρει τα πιρούνια και θα ξεχάσει τα πιάτα….

Όσο για το δράμα της ντουλάπας είμαι σίγουρη ότι το ζουν πολλές…

¨Αγάπηηη που είναί το πράσινο το παντελόνιιιι?¨ Τη ψηλιάζομαι εγώ τη δουλειά…

¨Στη ντουλάπα ρε μωρό μου, που θες να είναι, στο κεφάλι μου?¨

¨Δεν είναι!!!¨

¨Κοίτα λίγο καλυτέρα βρε παιδί μου, εκεί είναι στη δεξιά νταντά, μαζί με τα τζιν σου¨ όχι πως θα το βρεις λέω από μέσα μου αλλά ας κάνουμε λίγη προπόνηση…

¨Μήπως είναί στα άπλυτα?¨

¨πρέπει να έρθω δηλαδή, ε? Δεν τη γλιτώνω!¨

Και φυσικά είναι εκεί πάνω πάνω….

Μα πραγματικά, θέλει προσπάθεια να είναι κάτι κάτω από τη μύτη σου και να μην το βλέπεις….

7GbDp3.png

αχ, πέναλντι μπαμπαδων!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Εμεις ειμαστε ακριβως οπως το λέει το θέμα σου!!!

Τι εννοω... Εχει μια απιστευτη λατρεια με την μπαλα!!! Το πρωτο ζιπουνακι που φορεσε ο γιος μου ηταν του Παναθηναικού, Γεννηθηκε Τριτη και την Τετάρτη μες την κλινικη παρακαλω κατσανε οι δυο τους να δουνε μπαλλα... Ο αντρας μου σκαρφαλωμένος πανω σε μια καρεκλα για να κραταει το χερι του μωρου... και το μωρο εννοειτε στo πυρεξακι του να κοιμαται 27 ωρων ηταν... Οταν εχει αγωνα υπαρχει συγκεκριμενη ιεροτελεστεια του φαγητου, της ατμοσφαιρας, της κερκιδας κτλ...

Και εννοειται δεκαδες μπαλλες μεσα στο σπιτι, α και φοραει συγκεκριμενα ρουχα με τον κάθε αγωνα. Εννοειται πως εαν ειμαι για δουλεια κανει μπανιο τον Γιαννη στο ημιχρονο πίνει το παιδι το γάλα του στο τελειωμα του αγωνα και τον βαζει μετα στην κουνια... με τις αντοιστιχες πιτζαμουλες!! Το κορυφαιο ο μικρουλης καθε φορα που πανυγηριζει ο εφηβος πατερας του, αρχιζει να χοροπηδαει στο σπιτι σηκωνοντας ενα κασκολ του Παναθηναικου φωναζοντας οεεε οεεε οεεε το πηαμε!!!! Και τωρα ανοιξε λογαριασμο να μαζεψει λεει λεφτα να παρει παιδικο διαρκειας να πηγαινει στο γηπεδο μαζι με το γιο του!!!! Το πιστευτε???? Το Σεπτεμβριο ο Γιάννακης μας θα ειναι σχεδον τριων ετων... Και ξέχασα οποτε χανουμε η γρουσουζα ειμαι εγω που δεν βλεπω λεει τον αγωνα με την καρδια μου..

Και για τις μανουλες που δεν το εχουν με την μπαλλα Τριτη Τεταρτη champion Leage, Πεμπετη Ouefa, Σαββατο Κυριακη πρωταθλημα Κυπελλο... Ποσο να δω???

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011 

χι χι! Ο δικός μου αυτό που κάνει είναι ότι δεν μπορεί να συγκεντρωθεί με τίποτα όταν κάνει κάτι που δεν τον ενδιαφέρει…

π.χ. Είμαστε μες το πανικό να προλάβουμε να φάμε πριν ξυπνήσει η μικρή…του λέω βάλε τραπέζι…οκ! Στρώνει το τραπεζομάντιλο, παίρνει δυο πιάτα και κάνα δυο άσχετα, το ψωμί και το πιπέρι ας πούμε και μου λέει, ένταξη! Ούτε μαχαιροπίρουνα ούτε ποτήρια ούτε τίποτα… Πάω εγώ, κοιτάω, του λέω, καλά, με τα χέρια θα φάμε? Φέρνει και δυο πιρούνια…

Ε, την επόμενη μέρα αν του πω πάλι θα πάρει τα πιρούνια και θα ξεχάσει τα πιάτα….

Όσο για το δράμα της ντουλάπας είμαι σίγουρη ότι το ζουν πολλές…

¨Αγάπηηη που είναί το πράσινο το παντελόνιιιι?¨ Τη ψηλιάζομαι εγώ τη δουλειά…

¨Στη ντουλάπα ρε μωρό μου, που θες να είναι, στο κεφάλι μου?¨

¨Δεν είναι!!!¨

¨Κοίτα λίγο καλυτέρα βρε παιδί μου, εκεί είναι στη δεξιά νταντά, μαζί με τα τζιν σου¨ όχι πως θα το βρεις λέω από μέσα μου αλλά ας κάνουμε λίγη προπόνηση…

¨Μήπως είναί στα άπλυτα?¨

¨πρέπει να έρθω δηλαδή, ε? Δεν τη γλιτώνω!¨

Και φυσικά είναι εκεί πάνω πάνω….

Μα πραγματικά, θέλει προσπάθεια να είναι κάτι κάτω από τη μύτη σου και να μην το βλέπεις….

Ναι , και μόλις φτάσεις ΕΣΥ στη ντουλάπα κάνεις ένα μαγικό κι εμφανίζεται το πράσινο παντελόνι...

Τα ίδια και χειρότερα είμαστε κι εμείς. Ο δικός μου μάλιστα δεν κλείνει ΠΟΤΕ πόρτες ντουλάπας ή ντουλάπια γενικώς που έχει ανοίξει...

Πάλι καλά που κλείνει το ψυγείο ( έχει σύστημα που σφυρίζει αν το αφήσεις ανοιχτό)...όπου όταν ψάχνει κάτι , τσατίζεται αν δεν είναι ακριβώς μπροστά του :

-Που είναι το τυρί?

-Μέσα στο ψυγείο...

-Δεν το βλέπω!

-Οκ, μισό λεπτό έρχομαι...

Εμφανίζω το τυρί και την ακούω από πάνω γιατί : Εκεί που το κρυψες πως θα το έβρισκα!!!

Πραγματικά σκέφτομαι ότι είμαστε από άλλο πλανήτη...απλά κάνω υπομονή για χάρη της επιστήμης...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

........όπου όταν ψάχνει κάτι , τσατίζεται αν δεν είναι ακριβώς μπροστά του :

-Που είναι το τυρί?

-Μέσα στο ψυγείο...

-Δεν το βλέπω!

Εμφανίζω το τυρί και την ακούω από πάνω γιατί : Εκεί που το κρυψες πως θα το έβρισκα!!!

Πραγματικά σκέφτομαι ότι είμαστε από άλλο πλανήτη...απλά κάνω υπομονή για χάρη της επιστήμης...

Εχω ριξει πολυ γελιο βρε κοριτσια. Τι πραμα ειναι τουτο. Εχουμε διορατικα ματια ή εκεινοι εθελοτυφλουν??? μαλλον το δευτερο. Εγω εχω να κανω με τρεις αντρες πλεον, οποτε οταν ψαχνει καποιος κατι και ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ, απαντω: Ανα το χρειαζεσαι πραγματικα πρεπει να ανοιξεις και το μυαλο σου -οχι μονο τα ματια- για να το δεις. Σιγα μην τρεχω απο πισω τους συνεχεια για να τους υποδεικνυω οτι ειναι μπροστα στα ματια τους.

Υπομονη κοριτσια, τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα.Μετα συνηθιζετε. Χιχιχιχιχι:roll:

Ναι , και μόλις φτάσεις ΕΣΥ στη ντουλάπα κάνεις ένα μαγικό κι εμφανίζεται το πράσινο παντελόνι...

Τα ίδια και χειρότερα είμαστε κι εμείς. Ο δικός μου μάλιστα δεν κλείνει ΠΟΤΕ πόρτες ντουλάπας ή ντουλάπια γενικώς που έχει ανοίξει...

Πάλι καλά που κλείνει το ψυγείο ( έχει σύστημα που σφυρίζει αν το αφήσεις ανοιχτό)...όπου όταν ψάχνει κάτι , τσατίζεται αν δεν είναι ακριβώς μπροστά του :

-Που είναι το τυρί?

-Μέσα στο ψυγείο...

-Δεν το βλέπω!

χαχαχαχα αυτο με τα ντουλαπια ηταν και ο πρωτος τσακωμος μας, αν θυμαμαι καλα.

Μου εκανε απιστευτη εντυπωση οτι δεν τα εκλεινε ποτε και δεν καταλαβαινε και τον λογο γιατι πρεπει να κλεινουν τα ντουλαπια σε ενα σπιτι. Πως να επιχειρηματολογησω για κατι τετοιο;;; :confused: Οπως επισης για τα φωτα στο σπιτι, ολα αναμενα χωρις να τα χρειαζεται. Εφευγε απο ενα δωματιο και τα ξεχνουσε να τα κλεισει. Επεσε χοντρο μπιρι μπιρι να καταλαβει οτι πρεπει να τα κλεινουμε....

h0MYp3.png

χαχαχαχα αυτο με τα ντουλαπια ηταν και ο πρωτος τσακωμος μας, αν θυμαμαι καλα.

Μου εκανε απιστευτη εντυπωση οτι δεν τα εκλεινε ποτε και δεν καταλαβαινε και τον λογο γιατι πρεπει να κλεινουν τα ντουλαπια σε ενα σπιτι. Πως να επιχειρηματολογησω για κατι τετοιο;;; :confused: Οπως επισης για τα φωτα στο σπιτι, ολα αναμενα χωρις να τα χρειαζεται. Εφευγε απο ενα δωματιο και τα ξεχνουσε να τα κλεισει. Επεσε χοντρο μπιρι μπιρι να καταλαβει οτι πρεπει να τα κλεινουμε....

Υπαρχουν λαμπες που αναβουν με φωτοκυτταρο κινησης και πορτες που κλεινουν με ενα απαλο σπρωξιμο.(εχω αντρα επιπλοποιο εκτος των αλλων και γνωριζω τους μηχανισμους τους).

Φανταζεστε???

Μινουλα, πολυ γελιο λεμε και σ' αυτο το θεμα. Ευτυχως δεν υπαρχουν πολλοι αντρες εδω γιατι το τι θα διαβαζαμε και για μας, δε λεγεται. Γιατι κι εμεις δεν ειμαστε τοοσο αθωεες περιστρες!!!!!!! Εκτος αν υπαρχει θεματακι και δεν το εντοπισα. Να γραψουμε κι εμεις τα δικα μας πεναλντυ?

Μινουλα, πολυ γελιο λεμε και σ' αυτο το θεμα. Ευτυχως δεν υπαρχουν πολλοι αντρες εδω γιατι το τι θα διαβαζαμε και για μας, δε λεγεται. Γιατι κι εμεις δεν ειμαστε τοοσο αθωεες περιστρες!!!!!!! Εκτος αν υπαρχει θεματακι και δεν το εντοπισα. Να γραψουμε κι εμεις τα δικα μας πεναλντυ?

Να τα γράψουμε , δεν έχω αντίρρηση!

Ωπα, μόλις ανακάλυψα ένα πάτο από φελλό (αυτό που ακουμπάμε κάτι ζεστό πάνω) , δίπλα στο πληκτρολόγιο...είμαι για πέναλτυ αν τον ρωτήσω τι δουλειά έχει το συγκεκριμένο πράγμα στο συγκεκριμένο δωμάτιο???

Υπαρχουν λαμπες που αναβουν με φωτοκυτταρο κινησης και πορτες που κλεινουν με ενα απαλο σπρωξιμο.(εχω αντρα επιπλοποιο εκτος των αλλων και γνωριζω τους μηχανισμους τους).

Φανταζεστε???

Εχει ανοιξει θεμα αντιστοιχο, πεναλτυ μαμαδων, αλλα το εφαγε η μαρμαγκα!!!!

Εχω πολλα να γραψω, αλλα τωρα δεν προλαβαινω, θα παω να μαγειρεψω.

Α! ενα τελευταιο πριν φυγω, εχει τυχει να τελειωσει στα χερια του μπουκαλι κοκα κολα το μεγαλο, και να παει να το πεταξει στα σκουπιδια. Δεν χωρουσε, το ζουλουσε απο εδω, το ζουλουσε απο εκει, τελικα αποφασισε οτι αφου δεν χωραει, θα το ξαναβαλει πισω στο ψυγειο:confused::confused::confused::confused:!!! Το αντιλαμβανομαι απο την ακρη του σαλονιου και παθαινω σοκ!!!! Ειλικρινα, δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη απο το σοκ, εμεινα να τον κοιταω. Και οταν του το ειπα, δεν καταλαβαινε τι ειχε κανει, του ειχε φανει τοσο φυσιολογικο!!! Του λεω, ρε μωρο μου παρε μια μεγαλη σακουλα και βαλτο μεσα, μου λεει, και να χαλασουμε σακουλα για ενα μπουκαλι??

Δευτερο εγκεφαλικο η μινουλα, με ημιπληγια με αφησε εκεινη τη βραδια....

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

-Που είναι το τυρί?

-Μέσα στο ψυγείο...

-Δεν το βλέπω!

ελεος δηλαδη!!!

τα ιδια και χειροτερα ο δικος μου..στραβωμαρα ρε παιδι μου!!????

Εχει ανοιξει θεμα αντιστοιχο, πεναλτυ μαμαδων, αλλα το εφαγε η μαρμαγκα!!!!

Εχω πολλα να γραψω, αλλα τωρα δεν προλαβαινω, θα παω να μαγειρεψω.

Α! ενα τελευταιο πριν φυγω, εχει τυχει να τελειωσει στα χερια του μπουκαλι κοκα κολα το μεγαλο, και να παει να το πεταξει στα σκουπιδια. Δεν χωρουσε, το ζουλουσε απο εδω, το ζουλουσε απο εκει, τελικα αποφασισε οτι αφου δεν χωραει, θα το ξαναβαλει πισω στο ψυγειο:confused::confused::confused::confused:!!! Το αντιλαμβανομαι απο την ακρη του σαλονιου και παθαινω σοκ!!!! Ειλικρινα, δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη απο το σοκ, εμεινα να τον κοιταω. Και οταν του το ειπα, δεν καταλαβαινε τι ειχε κανει, του ειχε φανει τοσο φυσιολογικο!!! Του λεω, ρε μωρο μου παρε μια μεγαλη σακουλα και βαλτο μεσα, μου λεει, και να χαλασουμε σακουλα για ενα μπουκαλι??

Δευτερο εγκεφαλικο η μινουλα, με ημιπληγια με αφησε εκεινη τη βραδια....

Xα-χα! Εγώ αυτό το έχω ζήσει βρίσκοντας άδειο τάπερ στο ψυγείο!!!

Δηλαδή : Αδειάζει το τάπερ και για να μην το βάλει στο πλυντήριο πιάτων , του φαίνεται ευκολότερο να το ξαναχώσει στο ψυγείο!!!

Η δικαιολογία : Αφού αύριο θα αγοράσουμε ζαμπόν και θα το ξαναβάλουμε σε τάπερ γιατί να λερώνουμε άλλο??? :confused:

Ναι , λέω να κρατήσουμε και την κατουρημένη πάνα του μωρού και αύριο που θα έχει στεγνώσει , του την ξαναφοράμε...

Α! ενα τελευταιο πριν φυγω, εχει τυχει να τελειωσει στα χερια του μπουκαλι κοκα κολα το μεγαλο, και να παει να το πεταξει στα σκουπιδια. Δεν χωρουσε, το ζουλουσε απο εδω, το ζουλουσε απο εκει, τελικα αποφασισε οτι αφου δεν χωραει, θα το ξαναβαλει πισω στο ψυγειο:confused::confused::confused::confused:!!!

Αδειάζει το τάπερ και για να μην το βάλει στο πλυντήριο πιάτων , του φαίνεται ευκολότερο να το ξαναχώσει στο ψυγείο!!!

Η δικαιολογία : Αφού αύριο θα αγοράσουμε ζαμπόν και θα το ξαναβάλουμε σε τάπερ γιατί να λερώνουμε άλλο??? :confused:

Ναι , λέω να κρατήσουμε και την κατουρημένη πάνα του μωρού και αύριο που θα έχει στεγνώσει , του την ξαναφοράμε...

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,

Η ωρα του γελιου ειναι οταν σας διαβαζω.Ειστε φοβερες και οι συζυγοι .... φοβεροτεροι. Να τους χαιρομαστε και ο Θεος να μας δινει πολλη υπομονη.

Φανταζεστε???

καλε εφτιαξα και πεναλτυ μαμαδων ταυτοχρονα θα το βρω

να το να το

πεναλτυ μαμαδων εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=65079

ειστε απαικτες ετσι για να γελασουμε και λιγο

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,

Η ωρα του γελιου ειναι οταν σας διαβαζω.Ειστε φοβερες και οι συζυγοι .... φοβεροτεροι. Να τους χαιρομαστε και ο Θεος να μας δινει πολλη υπομονη.

χαχαχα αυτο με την υπομονη ξαναπεστο!!!! Θα θυμηθω και αλλα και θα σας τα γραψω να γελασουμε. Παντως οι αντρες ειναι σαν μικρα παιδια. Καθε μερα πειθομαι και περισσοτερο γιαυτο!

h0MYp3.png

ο μικρος μου ηταν 7 μηνων και περιμενα τον μπαμπα του απ τη δουλεια να κανω και εγω ενα μπανιο η χριστιανη

-θα σου τον αφησω εδω διπλα στον καναπε στο καροτσι του δωσ του το γαλα αν γκρινιαξει το εχω εδω ετοιμο του λεω

και τι μου λεει

-δεν τον παιρνεις και εκεινον μαζι σου στο μπανιο γιατι οταν δε σε βλεπει γκρινιαζει!!!!

Ο δικός μου μάλιστα δεν κλείνει ΠΟΤΕ πόρτες ντουλάπας ή ντουλάπια γενικώς που έχει ανοίξει...

Πάλι καλά που κλείνει το ψυγείο ( έχει σύστημα που σφυρίζει αν το αφήσεις ανοιχτό)...

Εμείς εκτός από φώτα, ντουλάπια και ψυγείο… ξεχνάμε και το νερό να τρέχει!!! :cool:

Πάει να κάνει μπάνιο, το ανοίγει να ζεστάνει μετά ξεχνιέται και μπορεί να το αφήσει να τρέχει μέχρι νεοτέρας… Κατά τα άλλα κάνουμε ανακύκλωση για να μην επιβαρύνουμε….:confused::confused::confused:

Γενικά γελάω όταν τα βλέπω, αλλά μ`αυτό τσαντίζομαι

7GbDp3.png

-Που είναι το τυρί?

-Μέσα στο ψυγείο...

-Δεν το βλέπω!

Αμ τα ανοιχτά ταπεράκια στο ψυγείο? Ψάχνει κάτι να βρει να φάει μετά το βραδυνό, ανοίγει όλα τα ταπεράκια και τα παρατάει ανοιχτά. Πάλι καλά που κλείνει το ψυγείο.:rolleyes:

Προχθες ξέχασε όλο το βράδυ την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και κοιμήθηκε στον καναπέ. Μόλις ξύπνησε ήρθε ο Χριστιανός και με ρωτούσε γιατί άνοιξα την μπαλκονόπορτα ενώ κοιμότανε εκεί:shock::shock:

Το χαρτί τουαλέτας όταν τελειώσει αλλάζεται από μόνο του δεν είναι ανάγκη να το αντικαταστήσει και επίσης όταν ψάχνει κάλτσες ξεδιπλώνει 2-3 ζευγάρια για να επιλέξει ένα. Αυτά που ξεδίπλωσε διπλώνονται μόνα τους, δεν είναι ανάγκη να τα φτιάξει.:roll:

Μην θυμηθώ άλλα γιατί θα τα πάρω:mad:

ο γιος μου εχει κανει ζημεια στο σπιτι . ανοιξε την βριση της κουζινας και εγινε μια λιμνη. μπενει ο αντρας μου μεσα εξαλος για το τι εκανε ο σπυρος του φωναζει , του λεει οτι δεν θα παει βολτα και τα λοιπα!!!μπαλ!!μ μπλα!!

Ο γιος μου απαντηση στον πατερα του: καλα μπαμπα θα παω στην μαμα να με μαλωσει !!!!!!!!!!

αντιρδαση του κωστα: :confused: :confused: :confused: