Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο 10λογος μιας ψηλης!!

pitsikoki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου.Δεν ξερω αν γραφω στη σωστη στηλη αλλα τελοσπαντων. Λοιπον εγω που λετε ειμαι μαλλον πολυ ψηλη για γυναικα 1.80 ο συζηγος ειναι και αυτος 1,80 οποτε καταλαβαινετε οτι το τακουνι για μενα ειναι ξεχασμενη υποθεση.Μπορει και να ημουν η μοναδικη νυφη που φορουσε φλατ!!Χαχα!!Και εδω θελω να παραθεσω καποιες παρατηρησεις μου.

1. Τον παγκο της κουζινας τον εχω κανει ειδικη παραγγελια στα μετρα μου

2. Τυραννιεμαι πολυ στην ηλεκτρικη γιατι πρεπει να σκυβω πολυ

3.Για να βρω καροτσι με χειρολαβη αρκετα ψηλη ιδρωσα

4.Βαρεθηκα να με κοιταζουν στο δρομο στα ποδια για να δουν αν φοραω τακουνι

5.Βαρεθηκα να με ρωτουν ποσο υψος εχω. Αν ημουν κοντη θα με ρωτουσαν;Αν ημουν χοντρη θα με ρωτουσαν ποσα κιλα ειμαι;

6.Στα μπαρακια τοσα χρονια οι φιλες μου με βαζανε να κατσω για να μην αισθανονται καπως (αυτο δεν με χαλαγε ισα ισα κουραζομαι με την ορθοστασια!!)

7. Βαρεθηκα η ψιλικατζου να με χαιρετα 'Καλως την ψηλη της γειτονιας"

8.Αισθανομουν παντα εναν περιορισμο με τους ανδρες (επρεπε να βρω καποιον στα μετρα μου)

9.Βαρεθηκα να δοκιμαζω παπουτσια με τακουνι (μου αρεσουν φοβερα) αλλα ποτε να μην τολμω να αγορασω

10.Βαρεθηκα να με ρωτανε αν εχω ασχοληθει με το μπασκετ

Και τελικα δεν εχω καταληξει ειμαι απο τις τυχερες (αφου το υψος θεωρειται ωραιο) ή απο τις ατυχες;

βεβαια φτανω τα πανω ντουλαπια της κουζινας με σχετικη ευκολια χωρις να φερνω σκαλα!!:lol::lol:

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

χα χα χα πολύ καλό. Πρόσθεσε και το άλλο που έλεγε ο πατέρας μου:ο ψηλός είναι ο υπηρέτης των κοντών!!!!Φέρε μου εκείνο κατέβασε μου το άλλο κτλ. Μην ανυσηχείς καλή μου σε ζηλευουμε και σου μιλάει μια με χμ να το πω κοντή χμ όχι μωρέ μέτρια θα έλεγα.

να 'χα τα προβλήματα σου,κοπελια και τι δε θα δινα!;):P:rolleyes:

παρεπιπτοντως θα σου γραψω και αλλον ενα δεκαλογο της ψηλης

1.αρεσει στους περισσοτερους αντρες

2.για αυτην λεγονται τα διμετρη,ατελειωτο κορμι,γυναικαρα

3.τα ρουχα δειχνουν πολυ πιο ωραια πανω της απ οτι σε μια κοντουλα

4.ειναι πολυ πιο ευκολο να καμουφλαρει λιγα περιττα κιλα απο οτι μια μικροσωμη γυναικα

5.δε χρειαζεται να ξεποδαριαζεται πανω στις τακουνες

6.ειναι πιο αερατη και εντυπωσιακη παρουσια

7.δε χρειαζεται συνεχεια να τεντωνεται και να ανεβαινει σε σκαμπω

8.δε χρειαζεται να στελνει ολα τα παντελονια για κοντεμα

9.μπορει η περιπτερου να λεει συνεχεια ''να η ψηλη'' αλλα τουλαχιστον δε λεει συνεχεια ''καλε σε εφτασε ο γιος σου''(9.5 χρονων π.χ)

10.θελεις και δεκατο βρε κοπελα...ασε μας στον πονο μας:cool::D

πολύ μου άρεσε το μήνυμα σου !!!!!

συναδέλφησα

αν και μου ρίχνεις είμαι 1,76

ωστόσο αυτό με το τακούνι ήταν το αιώνιο θέμα μου ....

αφού όταν με ρωτούσες πως ήθελα να είναι ο άντρας μου έλεγα ΨΗΛΟΣ !!!!

τελικά είναι 1.86 και φοράω το τακουνάκι μου άνετα !!!!!!

μετά βέβαια έχω όλη την παρέα να μου την λέει ....τι το θες το τακούνι ή επίτηδες το κάνεις και άλλα ...(εγώ το φοράω και το χαίρομαι ) .

το πάγκο της κουζίνας τον έκανα και γω ψηλό !!!!

η γιαγιά μου και ο παππούς μου στο χωρίο μια ζωή μου έλεγαν "κατέβα" να φάμε .

μια πολύ καλή μου φίλη είναι 1,50 μ και την παίρνω αγκαλιά και περπατάμε στον δρόμο και λέω η "κολλητή μου " ...όταν πάμε μαζί για ψώνια έχουμε πολύ γέλιο !!!!!

όλοι μας λενε ότι θα κάνουμε ψηλά παιδιά - χαχαχα- και ότι η μικρή είναι ψηλό παιδί!!!!!

και όλοι μου λένε κρέμασε αυτό ή κατέβασε το άλλο .....

όμως πουθενά δεν περνάω απαρατήρητη !!!!!

και το τελευταίο και πιο σημαντικό υπάρχουν και πολύ πιο ψηλές από εμάς .....

που αυτές πραγματικά τις λυπάμαι ....

ξέρεις τι είναι να σου αρέσει κάποιος και να του ρίχνεις 2 κεφάλια ....

χαχαχα ρε προβληματα που εχει ο κοσμος λεμε....*χιουμορ κανω* Λοιπον εγω δεν ειμαι ψηλη. Ειμαι μαλλον κοντη 1.64. Προβλημα δεν ειχα ποτε με το υψος μου (ουτε που το σκεφτομουν) ουτε με τπτ αλλο. Και βεβαια ο χαζος που δεν εχει θεμα, θεμα δεν βρισκει ουτε στους αλλους. Εννοωντας οτι μια κολλητη μου ειναι 1,94 παρακαλω και στις φωτο μοιαζω παιδι της. Ο αντρας μου 1.86 που πηγαιναμε στα καταστηματα και του ελεγαν η συζυγος? Ελεγε ναι.....γελαγαν και ελεγαν χαριτολογοντας, καλε αυτην την βαζετε στο τσεπακι σας και φευγετε. Συμφερει. Και φυσικα η κουνιαδα μου η οποια ειναι και εκεινη 1,86 σαν τον αδερφο της. Αλλα ρε φιλεναδα ΜΗΝ σε διαβασει ο αντρας μου μονο που εκεινος ΕΧΕΙ αυτο το κολλημα για την μικρη την μπεμπα, αλλα και την μεσαια. Για την μεσαια οκ εχει φανει ηδη οτι δεν θα ειναι τπτ τραγικο σε υψος. Αλλα η μικρη ειχε μακρι μηριαιο οστο απο την κοιλια. Τωρα ειναι στην πανω πανω καμπυλη στο υψος (στο 10% ειναι αυτο ρε κοπελιες ή στο 90%? του πληθυσμου σε υψος? μπερδευομαι) ενω σε βαρος στην μεση (πλεον)....ε τι τα θες. Το τι ακουω δεν λεγεται. Και θα γινει αλογα (σορρυ ετσι το λεει ο κομπλεξικος συζυξ-απο την αδερφη του του εχει μεινει το ξερω), και αντρα δεν θα βρισκει, και δεν μου αρεσει. Και να μην της δινεις καροτα, και να την πας στοιβο (εκανα εγω παλια αθλητισμο) να μην ψηλωσει πολυ, να την παμε ρυθμικη (ψαχνει να βρει τροπους να μην ψηλωσει).....τι να πεις. Απαξ και ο ανθρωπος εχει πονο ρε παιδι μου πρεπει να τον βγαλει.....χιχιχι....εγω του λεω ας ειναι το παιδι μας καλα και ας βγει απο ταπα μεχρι Γιαννακης. ΔΕΝ με νοιαζει. Οσο για το πιασε μου αυτο και εκεινο καλα κανουμε οι κοντοι και σας εκμεταλευομαστε. Τι χτυπιεστε. Να μην τα βαζετε τοσο ψηλα να μπορουμε να τα πιανουμε.......

ετσι λεω συνεχεια στον αντρα μου.......αντε γελασε λιγο το χειλακι μου απο ολα αυτα τα θεματα αυτη την εβδομαδα. Να'στε καλα κοπελιες μου αψηλες.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Pitsikoki, μαζί σου!!!Αν και είμαι 1,76. Ο σύζυγος 1,75 οπότε καταλαβαίνεις ΤΙ τακούνι ΔΕ φορούσα στο γάμο!!Αφού όταν πήγαινα να βρω και έλεγα για νυφικό και μου βγάζαν τακούνια και έλεγα κάτι πιο χαμηλό, ε, γελούσαν οι πωλήτριες και έλεγαν "μα ΝΥΦΗ είστε!!!Τι θα βάλετε??"

Στο Zara έχω τσακίσει να φοράω τα πανύψηλα τακούνια αλλά ποτέ δεν τα παίρνω...Πού να τα βάλω...Μια φορά, όταν έγινα νονά τόλμησα να βάλω τακούνι και τι δεν άκουσα!Άσε που σε 41 το τακούνι-και γενικά το παπούτσι- φαίνεται χάλια..Βλέπω σε βιτρίνες ώραία παπούτσια, μπαίνω να δοκιμάσω και μόλις μου φέρουν 41, αναρωτιέμαι αν είναι το ίδιο παπούτσι, γιατί στη βιτρίνα έχουν το 36 και φαίνεται κουκλίστικο!

Και αυτό με τις φίλες στα μπαράκια και όχι μόνο, πόσες φορές το έχω ζήσει!Γιατί να νιώθουν άσχημα, δεν καταλαβαίνω..Εγώ προεξέχω...

Κλασικά με ρωτάνε για το μπάσκετ και όταν λέω κολύμπι, όλοι οι φωστήρες απαντάνε "αααα,έτσι εξηγείται και το ύψος και οι πλάτες!!!"Εγώ είμαι σε αυτό το ύψος από 13 χρονών...

'Εχω καταλήξει---είμαι άτυχη...Παρόλο που φτάνω τα ντουλάπια χωρίς σκάλα...

βεβαια φτανω τα πανω ντουλαπια της κουζινας με σχετικη ευκολια χωρις να φερνω σκαλα!!:lol::lol:

τι τραβατε και εσεις οι ψηλες...

εγω ειμαι 1.63 και φωναζω τον αντρα μου (2.00) να μου πιασει οτι θελω απο τα πανω ντουλαπια

πιστεψε με πραγματικα εισαι τυχερη!!!

Υ.Γ: ξερεις τι καλα που ειναι να μην φορας αυτα τα κουραστικα παπουτσια που λεγονται ψιλοντακουνα???

668bab1939.png

Κορίτσια καλημέρα. Υπάρχουν και... χειρότερα. Είμαι 1.82 και όλοι οι δεσμοί μου ήταν από 1.72-1.75. Ο σύζυγος είναι 1.72 και ο γιός μου 13 ετών, με έφτασε ήδη (πάντα ήταν "έξω" στις καμπύλες ανάπτυξης. Να φανταστείτε ότι στην πατρική μου οικογένοια ήμουν η κοντύτερη. Η μαμά μου 1,85 όπως και ο μπαμπάς μου(ακόμα και τώρα που "μπάζουνε" σαν τρίτη ηλικία). Ο δε αδερφός μου είναι 1.92. Κορίτσια ήπια όταν ήμουν μικρή μουρουνέλαιο με γεύση πορτοκάλι. Γενικά, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα εκτός από τα παπούτσια που το 41 μου είναι μικρό. 'Οταν ήμουν μικρή και ψήλωνα πονούσαν πολύ τα πόδια μου πίσω από τα γόνατα. 'Ολοι οι δεκάλογοί σας με καλύψαν αφάνταστα.

χαχαχα ρε προβληματα που εχει ο κοσμος λεμε....*χιουμορ κανω* Λοιπον εγω δεν ειμαι ψηλη. Ειμαι μαλλον κοντη 1.64. Προβλημα δεν ειχα ποτε με το υψος μου (ουτε που το σκεφτομουν) ουτε με τπτ αλλο. Και βεβαια ο χαζος που δεν εχει θεμα, θεμα δεν βρισκει ουτε στους αλλους. Εννοωντας οτι μια κολλητη μου ειναι 1,94 παρακαλω και στις φωτο μοιαζω παιδι της. Ο αντρας μου 1.86 που πηγαιναμε στα καταστηματα και του ελεγαν η συζυγος? Ελεγε ναι.....γελαγαν και ελεγαν χαριτολογοντας, καλε αυτην την βαζετε στο τσεπακι σας και φευγετε. Συμφερει. Και φυσικα η κουνιαδα μου η οποια ειναι και εκεινη 1,86 σαν τον αδερφο της. Αλλα ρε φιλεναδα ΜΗΝ σε διαβασει ο αντρας μου μονο που εκεινος ΕΧΕΙ αυτο το κολλημα για την μικρη την μπεμπα, αλλα και την μεσαια. Για την μεσαια οκ εχει φανει ηδη οτι δεν θα ειναι τπτ τραγικο σε υψος. Αλλα η μικρη ειχε μακρι μηριαιο οστο απο την κοιλια. Τωρα ειναι στην πανω πανω καμπυλη στο υψος (στο 10% ειναι αυτο ρε κοπελιες ή στο 90%? του πληθυσμου σε υψος? μπερδευομαι) ενω σε βαρος στην μεση (πλεον)....ε τι τα θες. Το τι ακουω δεν λεγεται. Και θα γινει αλογα (σορρυ ετσι το λεει ο κομπλεξικος συζυξ-απο την αδερφη του του εχει μεινει το ξερω), και αντρα δεν θα βρισκει, και δεν μου αρεσει. Και να μην της δινεις καροτα, και να την πας στοιβο (εκανα εγω παλια αθλητισμο) να μην ψηλωσει πολυ, να την παμε ρυθμικη (ψαχνει να βρει τροπους να μην ψηλωσει).....τι να πεις. Απαξ και ο ανθρωπος εχει πονο ρε παιδι μου πρεπει να τον βγαλει.....χιχιχι....εγω του λεω ας ειναι το παιδι μας καλα και ας βγει απο ταπα μεχρι Γιαννακης. ΔΕΝ με νοιαζει. Οσο για το πιασε μου αυτο και εκεινο καλα κανουμε οι κοντοι και σας εκμεταλευομαστε. Τι χτυπιεστε. Να μην τα βαζετε τοσο ψηλα να μπορουμε να τα πιανουμε.......

ετσι λεω συνεχεια στον αντρα μου.......αντε γελασε λιγο το χειλακι μου απο ολα αυτα τα θεματα αυτη την εβδομαδα. Να'στε καλα κοπελιες μου αψηλες.....

Ακριβως το ιδιο και η δικια μου!Μακρυ μηροιαιο οστο! Τωρα βεβαια ειναι στο 50% στην καμπυλη υψους!Λετε να ψηλωσει μετα;Μονο μην γινει σαν εμενα!Μπορει να μαι και η μοναδικη που να ευχεται το παιδι να μοιασει στην πεθερα της (1,64)!!!

Α!Και ξεχασα να πω. Καημο το χω να βρω μπιτζαμα που να μην μου ειναι στον αστραγαλο.Με τα ρουχα δεν εχω προβλημα αλλα με τισ μπιτζαμες δεν μπορω να καταλαβω τί γινεται!Βεβαια μερικα μινι φορεματακια εμενα μου ειναι τουλαχιστον μπλουζες!!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

χαχαχα...να μπω κι εγω στο κλαμπ?

1,78....του αρραβωνιαστικου μου του ριχνω ηδη 2-3 ποντους.Στο γαμο οπως καταλαβαινεις ουτε κι εγω θα βαλω ψιλοτακουνο (ειμαι και εγκυος βεβαια...οποτε και να θελα δεν εχει).

Εχω κανει και με πολυ ψηλους αντρες σχεση...ψιλοτακουνα φοραγα συνεχως πιο παλια.Τα τελευταια χρονια με τη δουλεια τα εκοψα γιατι με κουραζουν...αλλα εξακολουθω να τα λατρευω.

Με τα ρουχα ιδιαιτερο προβλημα δεν εχω..μονο τα φορεματακια που τα μισα μου ειναι σουπερ σεξυ μινι...χαχαχα.

Αυτο με τον παγκο της κουζινας δεν το ειχα σκεφτει...αλλα τωρα που το λετε θα το φροντισω μιας και χτιζουμε το σπιτακι μας.

Πιο μικρη καποια κομπλεξ τα ειχα...με τον καιρο ομως τα ξεπερασα.Δε νομιζω οτι θα αλλαζα κατι στο υψος μου....μια χαρα τα χαιρομαι τα κοπλιμεντα!!!!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εγω νομιζα μονο οι κοντες εχουν προβλημα, σαν κοντη και εγω 1,60 παρακαλω. Παντα εβλεπα ψηλες κοπελες και τις θαυμαζα. Τι ωραιες γυναικαρες που ειναι οι ψηλες κοπελες.

Εγω παντα ειχα κομπλεξ με το υψος μου, σπορτεξ και φλατ παπουτσια δεν εβαζα ποτε (στην εγκυμοσυνη αρχισα να βαζω). Ασε που εχω δωσει του κοσμου τα λεφτα στις μοδιστρες για κοντεμα παντελονιων.

Καποτε ειχα μια σχεση με εναν τυπο που ηταν παρακαλω 1.95. Οταν βγαιναμε εξω ή αλλαζα πεζοδρομιο ή οταν με κρατουσε το χερι αισθανομουν το μικρο παιδακι του ασε που ολοι μας κοιτουσαν παραξενα χααχχαχα φανταζομαι τι θα ελεγαν......που το βρηκε αυτο το μπασμενο και αλλα τετοια.

Ο καθενας με τον πονο του χαχααχαχχα

Κορίτσια ήπια όταν ήμουν μικρή μουρουνέλαιο με γεύση πορτοκάλι.

:cool: παίζεις με τον πόνο μου;; :cool:

χιχι... εμένα με μπουκωναν μουρουνέλαιο για 4-5χρ. συνεχόμενα αλλά σταμάτησα στο 1,68 ..με μαμά στο ίδιο ύψος και μπαμπά 1,92 ...θα έπρεπε να ειμαι λίγο παραπάνω νομίζω αλλά ... τζίφος..

Ποτέ δεν ήθελα κοντό άντρα κ ο δικός μου ειναι 1,92.. ευτυχώς υπάρχουν τα ψηλοτάκουνα 10-12ποντα κ φτάνω το 1,80!!! :mrgreen:

Τα παιδάκια μου ειναι ψηλά.. αλλά όπως ειπα σε άλλο ποστ... "ας φτάσει ο γιός το 1,90 στο γυμνάσιο κ μετά ας ψηλώσει με την ησυχία του":razz:

Το τι ακουω δεν λεγεται. Και θα γινει αλογα (σορρυ ετσι το λεει ο κομπλεξικος συζυξ-απο την αδερφη του του εχει μεινει το ξερω), και αντρα δεν θα βρισκει, και δεν μου αρεσει. Και να μην της δινεις καροτα, και να την πας στοιβο (εκανα εγω παλια αθλητισμο) να μην ψηλωσει πολυ, να την παμε ρυθμικη (ψαχνει να βρει τροπους να μην ψηλωσει).....τι να πεις.

μια χαρά άντρα θα βρεί... έναν κολυμβητή, έναν πολίστα, έναν μπασκετμπολίστα..αααα .. και τί δε θα'δινα να γινόταν η κόρη μου 1,75+ και ο γιός 1,95+

Μόλις είδα το "κλαμπ" και είπα να γίνουμε πολλές :P

Είμαι 1,82 και έχω περάσει όλα όσα λέτε και πολλά ακόμα. Ειδικά στο σχολείο το ύψος ήταν η ταυτότητά μου (με ό,τι καλό ή κακό σήμαινε αυτό για εκείνη την ηλίκία). Το καλό είναι ότι οι γονείς μου δε με άφησαν να αντιληφθώ το ύψος μου σαν κόμπλεξ, οπότε έχω απλώς να αντιμετωπίσω προβλήματα τεχνικής φύσεως (τακούνια, πάγκος κλπ.). Νευριάζω πότε πότε, αν δε βρίσκω παπούτσια ή όταν ένα ρούχο που μου αρέσει πολύ μου έρχεται "βαφτιστικό". Ευτυχώς ο άντρας μου είναι 1,90, οπότε έχω περιθώριο για τακούνι (αν και το έχω σχεδόν καταργήσει λόγω μωρού, με κουράζει πολύ να την έχω αγκαλιά και να φοράω τακούνια). Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι με κουράζει σχετικά σύντομα η ορθοστασία.

Όσο για τις συνεχείς παρατηρήσεις του τύπου "πόσο ύψος έχεις" και αν έχω ασχοληθεί με το μπάσκετ, απλώς λέω γελώντας ότι με πότιζαν πολύ όταν ήμουν μικρή και τελειώνει εκεί το θέμα. :D

Όσο για το νινί μου, το μέλλον της είναι σίγουρο... Έξι μηνών και έχει φτάσει τα 71 εκ.! Είναι στη θέση 97 στην καμπύλη ύψους-γερό να'ναι!...

mAMnp2.png

[/font] μια χαρά άντρα θα βρεί... έναν κολυμβητή, έναν πολίστα, έναν μπασκετμπολίστα..αααα .. και τί δε θα'δινα να γινόταν η κόρη μου 1,75+ και ο γιός 1,95+

Βρε εγω δεν εχω προβλημα σου λεω απο ταπα μεχρι ταβανι αρκει καλα να ειναι. Στον συζυξ πες το. Μου τα εχει κανει ΝΑ μετα συγχωρησεως και το παιδι δεν ειναι ουτε 2 ακομα.....ελεος.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Βρε εγω δεν εχω προβλημα σου λεω απο ταπα μεχρι ταβανι αρκει καλα να ειναι. Στον συζυξ πες το. Μου τα εχει κανει ΝΑ μετα συγχωρησεως και το παιδι δεν ειναι ουτε 2 ακομα.....ελεος.....

Για το σύζυγο πήγαινε το σχόλειο!!! :mrgreen:

Xa xa κορίτσια:) 1.69 εγώ, 1,70 ο άντρας μου αλλά (λέει ότι) καθόλου δεν τον πειράζει όταν φοράω τακούνι, το αντίθετο μάλιστα γιατί θεωρεί ότι οι άλλοι θα λένε "τι έχει πια αυτός ο μάγκας και έριξε τη γυναικάρα" :):):)

it's never too late to start all over again

Xa xa κορίτσια:) 1.69 εγώ, 1,70 ο άντρας μου αλλά (λέει ότι) καθόλου δεν τον πειράζει όταν φοράω τακούνι, το αντίθετο μάλιστα γιατί θεωρεί ότι οι άλλοι θα λένε "τι έχει πια αυτός ο μάγκας και έριξε τη γυναικάρα" :):):)

χαχαχα μπραβο στον συζυγο ειναι ωραιος τυπος!:cool::)

Και εγώ είμαι 1.67 μάλλον κοντή θα με έλεγα αλλά κορίτσια στο σοι μου και στο σοι του άντρα μου είμαι η ψηλότερη!!!Οι ξαδέρφες μου όλες ισα που φτάνουν το 1.60 και οι κουνιαδες μου είναι στο 1.50-1.55μ.Οποτε καταλαβένεται συνέχεια μου λένε τι τα θέλω τα τακούνια και οτι το κάνω επίτηδες...(Μου αρέσουν γενικά τα 9ποντα και τα φοράω ακόμα και στην δουλειά),πάντως για την ιστορία ο συζηγος είναι 1.76

Αχ ρε κορίτσια...μας γεμίζουν με κόμπλεξ είτε είμαστε κοντές είτε ψηλές....παχουλές ....αδύνατες....ότι και να είμαστε κάποιοι κάτι θα πουν....

Αλλά κι εμείς είμαστε αχάριστες...είμαστε ψηλές, θα θέλαμε να είμαστε κοντές......ή έστω λίγο πιο κοντές...είμαστε κοντές θα θέλαμε να ειμαστε πιο ψηλές....έχουμε ίσια μαλλιά, θέλουμε σγουρά και πάει λέγοντας.......

Όλα είναι σχετικά.....και γούστο μας και καπέλο μας όπως και να είμαστε, αρκεί να είμαστε καλά μέσα μας..και να μη μας επηρεάζουν οι "άλλοι".....

Εμένα δε με ένοιαζε ποτέ το ύψος μου (τάπα είμαι), αλλά άρχισε να μου γίνεται έμμονη ιδέα όταν ο έρωτας μου χτύπησε την πόρτα και ήταν δίμετρος.......δεν έχω πρόβλημα μαζί του σε κανέναν τομέα...ούτε νιώθω να με "επισκιάζει" όπως μου λένε, ή τι τον ήθελα τόσο ψηλό..-δηλαδή συγνώμη όταν ερωτεύονται αυτοί κρατάνε μεζούρα?-....λοιπόν μαζί τα πάμε τέλεια.........ΑΛΛΑ οι άλλοι σίγουρα μας αντιμετωπίζουν κάπως...κι αυτό μου τη δίνει αφάνταστα.........

Τέλος πάντων...επειδή δε ζούμε για τους άλλους, καλό είναι να μη μας επηρεάζει η γνώμη τους...δηλαδή συγνώμη κιόλας, θα έδιωχνα τόν έρωτα της ζωής μου, επειδή είναι ψηλός ή θα έδιωχνε αυτός εμένα επειδή είμαι κοντή?

Αστεία πράγματα!!!!!

Θελω κι εγω!!!! Γελασα απιστευτα με το πιγκουινακι!!!!! Ειμαι 1.80 και ο αντρας μου 1.75. Φοραω 42.5 παπουτσι και συμφωνω με μια συμφορουμιτισσα πιο πανω οτι τα παπουτσια μου φαινονται σαν... γονδολες:lol::lol: Το ευχαριστηθηκα το τακουνι (δουλεψα στα νιατα μου σαν μπαρτεντερ) αλλα ακομα το θαυμαζω σε γυναικες! Με βολευουν πλεον για την καθημερινοτητα (λογω ηλικιας κ εργασιας) φλατ και τα εχω συνηθισει. Οταν θα βγουμε ομως βολτα ή σε γαμο ο Χρηστος μου λυσαει να φοραω ψηλοτακουνα & εγω του κανω το χατηρι:D! Δεν παραπονιεμαι γιατι ακουω & αντιλαμβανομαι απο τις φιλες μου που ειναι πιο κοντες απο εμενα, τα προτερηματα των ψηλων! Το μονο που θελω ειναι ενα ψηλο παγκο κουζινας με ψηλα το νεροχυτη, ψηλη σιδερωστρα & ψηλα κονταρια για τη σκουπα κ την σφουγγαριστρα:lol::lol:

Εχω γελασει πολυ με το θεμα! Με ψυχαγωγησατε!!!!

4usdp3.png

Εγω θα ελεγα οτι ανηκω στην κατηγορία των τυχερων που κανεις δεν μπορει να πει ουτε ψηλη ουτε κοντη... 1.70...Με 14ποντο (πλατφορμα εννοειτε) γινομαι κ 1.84..:lol::lol::lol: .. με ενα απλό δεκά ποντο 1,80:lol:

Ο αντρας μου ειναι γυρω στις 1.75 αλλα φοραω χαλαρα τακουνια κ ας του ριχνω.. δεν εχει διαμαρτυρηθει ποτε.. είναι της νοοτροπίας του αντρα της Skybeam.. γενικοτερα με παροτρυνει να φοραω αν κ το αποφευγω γιατι δεν με βολευουν πλεον.. Παντως με 10 ποντο με γνωρισε

O5Lop2.png

kIP3p2.png

πω πω τι θεματακι,χεχε...

κι εγω στο 1.74 ειμαι,οχι κατι τραγικο κι ουτε σκαω,ισα-ισα το χαιρομαι.Αλλα στο γαμο μας,που φορεσα τακουνια 8αρακια εφτανα τον αντρα μου και επειδη φοβομουνα μην τον περναω κιολας του ελεγα με χαμογελο και ψυθιριστα"κορδωσου,κορδωσου" με αποτελεσμα σε ολες τις φωτο να ειναι τεντωμενος σαν σημαιοφορος,χεχεχε...]

Αφου εχει κατι παπουτσια χορου με λιγο περισσοτερο τακουνι και του λεω οποτε ειναι να βαλω 10ποντα "σημερα θα βαλεις κι εσυ τα high heelς σου".Ασε που μεταξυ σοβαρου κι αστειου λεμε να αγορασει εκεινα τα τακακια της telemarketing που μπαινουν στα παπουτσια για εξτρα υψος..Κι ολα αυτα για να φοραω εγω τα 10ποντα ανετα,γιατι κατα τα αλλα με περναει.

Ευτυχως που ειναι αφασια και δεν κολωνει σε τιποτε οπως οι συζυγοι των κοριτσιων παραπανω και δεν τον νοιαζει.

Οταν ηταν φοιτητης τα ειχε με μια τυπισσα 1.83 και τους φωναζαν στον δρομο"που τον πααααςςςςςςς ρεεεεεεεε"!!!

Με μια απο τις κολλητες μου δε,που ειναι 1.60 ειχαμε πολυ γελιο οταν βγαιναμε μπουζουκια κλπ...λεγαμε οτι θα μας αναγνωριζουν πλεον ως το διδυμο που ξεχωριζει απο χιλιομετρο!!!

Βρε κοριτσια ομως ενα και μοναδικο σοβαρο ζητημα εχω....δεν μπορω να μπανιαρω καλα το παιδι γιατι η μπανιερα μας ειναι πολυ χαμηλη και εχει διαλυθει η μεση μου...τι λυση βρηκατε γι αυτο???Δεν εχω βγαλει ακρη ακομη!!!

κι εννοειται στο σπιτι που φτιαχνουμε....μπανιερες,λεκανες,νεροχυτες,παγκοι ολα μερικα cm παραπανω.

Αααα...και κατι αλλο!!!Ellemphriem,πες στον αντρα σου να ξεκολλησει λεω εγω γιατι αυτος θα το κανει κομπλεξικο το κοριτσι σας αν λεμε αν τελικα φτασει εκει που φοβαται.

Και περαν τουτου,τοσοι μπασκετμπολιστες που θα βρουν γυναικα???:D:D:D

πωπωω, τελικα εχετε προβληματα και σεις οι ψηλες...:P:p

Εγω λοιπον, ενα και μιλκο περικαλω, δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα με το υψος μου(το ποιο;;;:rolleyes: ) παντα μου αρεσε που ημουν μικροκαμωμενη, 1.60 τα παταω καλα, δεν μπορω να πω :P!!! Ο φιλος μου, 1.86 και δεν φοραω ΠΟΤΕ τακουνια, παντα με φλατ κυκλοφορω, ειναι σαν να βγηκα με τον μεγαλο μου αδερφο, πρεπει να εχουμε πλακα στον δρομο, αλλα 2 χρονια τωρα το συνηθισα. Μαρεσει που τον βαζω να κανει δουλειες, τυπου" ελα πιασε αυτο, αγαπη μου, θα το εκανα εγω αλλα ειναι πολυ ψηλα δεν φτανω"! Το μονο που με ενοχλει, ας πουμε, ειναι οτι ολα τα παντελονια μου πρεπει να τα κοντινω, και τα μινι φορεματα μου φτανουν ανετα στο γονατο, μη πω οτι μου ειναι μαξι και γινω ρεζιλι:rolleyes::rolleyes:.

h0MYp3.png