Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αγλαΐα και σε όλες εσάς κορίτσια!!!

Recommended Posts

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια του forum και ιδιαίτερα την Αγλαΐα για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρανε.

Ο Γιώργος μου γεννήθηκε αδυνατούλης και ενώ με τον θηλασμό όλα κυλούσαν ομαλά όταν ήταν 38 ημερών νοσηλεύτηκε με ουρολοίμωξη και παράλληλα εμφάνισε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.

Με τις συμβουλές τις Αγλαΐας και τα όσα διάβασα από όλες εσάς κατάφερα να αυξήσω την παραγωγή μου και να αντιμετωπίσω την αλλεργία του μωρού με αυστηρή δική μου δίαιτα. Στους δυόμιση μήνες ο Γιώργος λόγω έντονης παλινδρόμησης σταμάτησε να πίνει αρκετό γάλα από το στήθος με αποτέλεσμα την χαμηλότατη πρόσληψη βάρους ( που ήταν ήδη χαμηλή λόγω του ιστορικού και της αλλεργίας) και την νέα μείωση της παραγωγής μου. Νοίκιασα θήλαστρο και συνέχισα να δίνω το γαλατάκι μου στο μωρό μου μέχρι που έφτασε 10 μηνών (δυστυχώς ο Γιώργος μου δεν ξαναδέχτηκε το στήθος). Σε όλο αυτό το διάστημα αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες, ήρθα αντιμέτωπη με πρωτόγονα συναισθήματα (ευθύνης, αδυναμίας να προσφέρω το καλλίτερο στο μωρό μου, απελπισίας), διάβασα όμως πάρα πολύ πάλεψα με τις δυσκολίες και δεν εγκατέλειψα ούτε μια στιγμή. Αυτή την στιγμή έχω έναν παίδαρο 14 μηνών χωρίς κανένα πρόβλημα αλλεργίας, παλινδρόμησης και διατροφής

Όλα αυτά χάρη σε εσάς, στις πολύτιμες συμβουλές σας και στην παιδίατρο μου ( με στήριξε και με οδήγησε σωστά σε όλα τα στάδια και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον θηλασμό).

Σας παρακολουθώ καθημερινά, κάθε μέρα διαβάζω κάτι νέο από εσάς για όλα τα θέματα που με προβληματίζουν σχετικά με την ανάπτυξη και την διαπαιδαγώγηση του μωρού μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλες σας κορίτσια!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!

Διαφημίσεις