Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παλινδρόμηση sos

Recommended Posts

Eγώ δυστυχώς έχασα τα μωρα ήταν δυο τελικα αλλά και οι δυο σάκοι άδειοι ο ένας πιο μεγάλος κι ο άλλος μικρότερος...Έκανα απόξεση..Πονάει πολύ είμαι χάλια ψυχολογικά..περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων...Ξέρετε κάτι για αυτό ειμαι κι εγω όπως διαβάζω θρομβοφιλική ή απλά ένα τυχαίο γεγονός????θα κάνω εννοείτε επιπλέον εξετάσεις όταν είναι να ξαναμέινω απλά είχα χαρεί τόσο πολύ..Δεν είχαμε προσπαθήσει πολύ καιρό και τώρα είμαι στον Άδη...ήμουν 10 εβδομαδων σχεδον...Η πρώτη μου φορά έγγυος και είμαι 30 ετων.:-(

Διαφημίσεις

Eγώ δυστυχώς έχασα τα μωρα ήταν δυο τελικα αλλά και οι δυο σάκοι άδειοι ο ένας πιο μεγάλος κι ο άλλος μικρότερος...Έκανα απόξεση..Πονάει πολύ είμαι χάλια ψυχολογικά..περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων...Ξέρετε κάτι για αυτό ειμαι κι εγω όπως διαβάζω θρομβοφιλική ή απλά ένα τυχαίο γεγονός????θα κάνω εννοείτε επιπλέον εξετάσεις όταν είναι να ξαναμέινω απλά είχα χαρεί τόσο πολύ..Δεν είχαμε προσπαθήσει πολύ καιρό και τώρα είμαι στον Άδη...ήμουν 10 εβδομαδων σχεδον...Η πρώτη μου φορά έγγυος και είμαι 30 ετων.:-(

Αχ καλη μου...δεν μπορω να σου πω τιποτα...και εγω στα 30 και εγω 1η εγκυμοσυνη και εγω πριν να μηνα ανγκαστηκα να κανω αποξεση γιατι σταματησε η καρδουλα του μωρου μου...να σου πω οτι ακομα να συνελθω??Καθε ανθρωπος θελει το χρονο του...Προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι για καποιο λογο εγινε αυτο...Ευχομαι γρηγορα ο Θεουλης να μας χαρισει υγειη μωρακια...

θα σου πω μονο οτι 1 στις 4 γυναικες χανουν το 1ο μωρακι τους...ισως σε παρηγορησει ελαχιστα...

Εχεις την σκεψη μου...

:-(:sad::-(:sad:

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Soficat κορίτσι μου..

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... εγώ στην 9η βδομάδα αναγκάστηκα να κάνω απόξεση διότι η καρδούλα του μωρού μου είχε σταματήσει...

Γιατί όμως σε άφησε ο γιατρός σου τόσο πολύ; λογικά θα έπρεπε να το έχει δει νωρίτερα...

Κουράγιο κορίτσι μου..

Γιατί δυστυχως ηταν ένας απαισιος γιατρός..να φανταστείτε δεν είχα κάνει υπέρηχο πρίν συμβεί αυτό..Ούτε καν ήξερα ότι ήταν διδυμη κύηση.Ούτε είχα ακόυσει καρδιές.όταν είδα τον υπέρηχο είχε ήδη αρχίσει αιμοραγία...τελικά πήγα σε έναν άλλο καταπληκτικό γιατρό ο οποίος με βοηθά πάρα πολύ...πιστευετε ότι αν το είχα δει νωρίτερα θα γινόταν κάτι άλλο?έχω πάθει τρομερό σοκ από τότε που είδα τους δυο σάκους...Θα είχα δυο παιδάκια τι ευτυχια!!!Μπορεί να επηρέασε το γεγονός ότι ήταν τέτοιου είδους κύηση την παλινδρόμηση?περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων...τώρα γνωρίζετε τι εξετάσεις πρέπει να κάνω??δεν θέλω να το ξαναζήσω!!!!

Γλυκεία μου

λυπάμαι για ό,τι πέρασες, υπομονή και επιμονή, όλα θα πάνε καλά και γρήγορα θα κρατάς γερά μωράκια στην αγκαλίτσα σου

Λοιπόν και εγώ είχα πριν δύο εβδομάδες παλίνδρομο στην 5-6η εβδομάδα και έκανα απόξεση. Όλα πήγαν καλά. Παρά το γεγονός ότι έχω γεννήσει 2 παιδάκια, ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω κάποιες εξετάσεις, από τη στιγμή που θα ήθελα να κάνω και ένα τρίτο. Πέραν της ιστολογικής, που είναι υποχρεωτική, αυτόματα έγινε και εξέταση για έρπητα και χλαμύδια και καρυότυπος. Μετά την πρώτη περίοδό μου θα κάνω και εξετάσεις για θρομβοφιλία.

Να κάνεις για χλαμύδια και έρπητα όπως δήποτε

Ξέρω κοπέλες που μετά την παλλίνδρομη ανακαλύψαν χλαμύδια κλπ και με μία αντιβιωσούλα τσουπ τα ξεφορτώθηκαν. και μετά όλα καλά.

κάνε τουλάχιστον αυτό. Είναι ύπουλοι ιοι χωρίς συμπτώματα.

Σε φιλώ, σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά.

Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου !εχω περασει 2 φορες απο αυτο το δυσκολο μονοπατι !η πρωτη μου εγκυμοσυνη δυστυχως τελειωσε οταν ημουν 3 1/2 μηνων εκανα βιοψια να δω απο τι εχασα το μωρακι μου !!εκανα 1 χρονο να κανω την κορουλα μου ειχα παθει συναισθηματικη αρνηση και δεν ηθελα να κανω παιδακι φοβομουνα οτι θα το χασω ξανα μετα απο 2 χρονια εκανα και τον γιοκα μου !τον σεπτεβρη εχασα παλι ενα μωρακι ημουν 2 μηνων !ποναω πολυ ,εχουν περασει 6 χρονια απο την 1 και σχεδων 1 χρονος απο την δευτερη !ξερω ποσο πολυ σε ποναει το μονο που θα σου πω μεσα παο την καρδια μου ειναι να μην το βαλεις κατω !κοιτα μποστα !!και γρηγορα θα εχεις στην αγκαλιτσα σου εναν αγγελο με ροζ η με μπλε φτερα να σε φωναζει μανουλα !!με πολυ αγαπη Νινα !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

SOFICAT δε νομιζω οτι αν ηταν αλλος γιατρος θα γινοταν κατι διαφορετικο απο τη στιγμη που ηταν αδειοι σακοι. Οπως και να εχει βεβαια καλα εκανες και τον αλλαξες. Δυστυχως οι παλινδρομες κυησεις ειναι πολυ συνηθισμενες τελευταια...

Εγω ειχα μια πολυ καλη εγκυμοσυνη-γεννα πριν 4 χρονια και τον τελευταιο χρονο δυο παλινδρομες. Καταλαβαινω την κατασταση που περνας αλλα θα δεις που θα κανεις αλλα παιδακια και οχι οτι θα το ξεχασεις αλλα τουλαχιστον δεν θα ποναει τοσο.

Αγαπητή soficat, κι εγώ είχα μια παλίνδρομη κύηση με άδειο σάκο. Οι γιατροί με διαβεβαίωσαν ότι συμβαίνει και δεν σημαίνει το παραμικρό όσον αφορά την εξέλιξη μελλοντικής εγκυμοσύνης. Έκανα κι εγώ στη συνέχεια σετ εξετάσεων, όπου βρέθηκε κάποιος παράγοντας θρομβοφιλίας, αλλά κανένας δεν μπορεί να πεί ότι οφείλονταν σε αυτό, αυτά τα πράγματα είναι λίγο "χαλαρά" τεκμηριωμένα.

Με λίγα λόγια, είναι πολύ οδυνηρό που συνέβη (κι εγώ ήμουνα χάλια μετά απο αυτό), αλλά ξέχασέ το, και προχώρα παρακάτω.

Η δικιά μου επόμενη εγκυμοσύνη εξελίχθηκε μια χαρά.

Σου εύχομαι το καλύτερο για τη συνέχεια!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!!!!Σε ένα τρίμηνο με βλέπω να ξαναπροσπαθώ..Θέλω το σπίτι να γεμίσει χαρά από ένα παιδάκι ή και δυο....!!!!!!!

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω.Σήμερα το πρωί έκανα απόξεση και είμαι κουρέλι.Μου πήραν υλικό μου είπαν και την Δευτέρα θα ξέρουμε την αιτία.Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω γιατρό για να αποκλείσω την πιθανότητα λάθους από την πλευρά του κι από γρουσουζιά ξέρω γω.Μπορεί κάποια να μου συστήσει ένα καλό γιατρό σε θέματα αποβολών;

Εύχομαι σε όλες σύντομα με ένα καινούριο μωράκι στην κοιλιά:P

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1242446400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις