Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πειτε μου τη γνωμη σας...

nimar1

Recommended Posts

Θα ηθελα μια γνωμη και απο σας, και κυριως τις μαμαδες που εχουν και δευτερο μωρακι. Εσας το μωρο ξυπναει το μεγαλυτερο παιδακι? Να σας πω αρχικα οτι η μικρη μου εχει και ειχε παντα μεγαλο προβλημα με τον υπνο της. Απο τοτε ομως που γεννηθηκε και ο μπεμπης, εχουμε ξεφυγει τελειως. Μολις λιγο ακουστει ο μικρος, ξυπναει και αυτη και της ειναι αδυνατον να κοιμηθει ξανα. Εχει φτασει στο σημειο να κοιμαται ελαχιστες ωρες, και τη βλεπω ολη μερα κακοκεφη και με μαυρους κυκλους. Φοβαμαι πλεον για την αναπτυξη της. Απο την αλλη η πεθερα μου που μενει απο κατω ειναι απολυτα προθυμη να την κραταει καποια βραδυα. Πιστευετε οτι θα ηταν κακο να την αφηνω? Δε με νοιαζει για μενα, εγω ουτως η αλλως ξενυχταω, αλλα δεν μπορω να βλεπω τη μικρουλα μου να υποφερει αλλο. Ο μπεμπης να σας πω οτι εχει παλλινδρομηση και οισοφαγιτιδα, και αυτο τον κανει να κλαιει παρα πολυ μερα νυχτα, και η μικρη μου, εκτος απο τις φορες που ξυπναει απο μονη της, ξυπαναει και καθε φορα που τον ακουει. Μηπως ανησυχω χωρις λογο και δεν υπαρχει προβλημα να κοιμαται λιγο? Συγνωμη, τα λεω λιγο μπερδεμενα, αλλα δεν ξερω τι να κανω. Κυριως αναρωτιεμαι αν θα πειραζε να την αφηνω στην πεθερα μου, για να μπορεσει κι αυτη να κοιμηθει λιγο παραπανω. Πειτε μου κι εσεις...

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει δυνατότητα να μην κοιμούνται μαζί;

Εμείς που δεν έχουμε δεύτερο παιδικό απο τότε που γεννήθηκε ο μπέμπης κοιμάμαι εγώ στο κρεββάτι της κόρης μου δίπλα στην κούνια του μωρού και η κόρη μου με τον μπαμπά της.Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να κοιμούνται τα παιδιά με τους γονείς αλλά εκ των πραγμάτων δεν γινόταν κάτι άλλο.

Δεν κοιμουνται μαζι. Η κορη μου κοιμαται στο δωματιο της και ο μπεμπης στην κρεβατοκαμαρα μας στην κουνια του και με ολες τις πορτες κλειστες. Και παλι ομως τον ακουει, και κουνουπι να πεταξει το ακουει...

Ασε που οταν ξυπνησει τελειωσε, δεν την ξαναπαιρνει ο υπνος με τιποτα. 4 και 5 η ωρα τα χαραματα μου λεει μαμα οχι αλλο νανι και μου φερνει παραμυθια να της διαβασω. Και μπορει να στριφογυρναει και 2 ωρες μεχρι να την παρει ο υπνος. Το λυπαμαι το καημενο που βασανιζεται