Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σας παρακαλω διαβαστετο

Recommended Posts

καλησπερα σας! Ειμαι μια φρεσκια μανουλα και εχω μια απορια γεννησα πριν 52 μερες με καισαρικη ξεκινησα να βαζω το μωρο στο στηθος απο την κλινικη οποτε μου το φερνανε,οταν βγηκα για να ερθουμε σπιτι δεν μου ειχε κατεβει ακομα το γαλα και μου ειχαν πει να βαζω το μωρο στο στηθος για 15 λεπτα και μετα να τρωι ξενο γαλα,αυτο καταφερα να το κανω μονο για μια εβδομαδα γιατι μετα λογικα ο μπεμπης μου εμαθε στο μπιμπερο και οταν τον εβαζα στο στηθος ειχαμε δραματα το κρατουσε στο στομα του και εκλεγε μεχρι και με απνοιες οποτε και τα παρατησα.Δυστηχος δεν ειχα ενημερωθει καθολου για τον θυλασμο και τωρα το μετανιωσα.Πατοντας σημερα το στηθος μου ειδα σταγονιτσα σαν το πρωτογαλα.Υπαρχει περιπτοση αν αρχισω να βαζω παλι το μωρο στο στηθος να κατεβασω γαλα η μπορει να κανω ζημεια στο παιδι και σε μενα;Επισεις να αναφερω οτι το στηθος μου δεν ειχε πρηστει καθολου μετα την γεννα και με πονουσε λιγο μονο της πρωτες μερες.

Διαφημίσεις

ζημιά δεν νομίζω ότι θα κάνεις αν βάλεις το παιδί στο στήθος. Δοκίμασε και πες μας. Μην περιμένεις να πιει το παιδί γάλα απο το στήθος σου σε αυτή τη φάση, αλλα το αφήνεις έστω και να πιπιλάει κάτι είναι. Δες πως αντιδρά τώρα στο θηλσμό το παιδί, έστω και στο πιπιλισμα, γιατι αν σε ενδειαφέρει, θα πρέπει να διαβάσεις τα περί επαναγαλακτισμού που αναφέρονται σε σχετικό ποστ.

0b8bfa6eaf.png