Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ

linaki

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους

θα ηθελα τις εμπειριες σας και τη βοηθεια σας σ ενα προβληματακι που εχουμε

Ο Σταμος μου είναι 2 χρονων. Οταν γεννηθηκε τον κοιμιζα σε καλαθουνα μεσα στο δωματιο μας . μετα τον 4 μηνα τον εβαζα στο κρεββατακι του στο δωματιο του. Καλα νομιζω ως εδω.

Την πρωτη φορα που αρρωστησε πριν χρονησει τον πηρα στο κρεβατι μας. και απο τοτε αρχισαμε. Αρχιζα να τον κοιμιζω στο κρεβατι μας και να τον μεταφερω μολις τον επαιρνε ο υπνος στο δικο του . Καποια βραδυα ιδιως τα σαββατοκυριακα τον αφηνα να κοιμαται στο δικο μας.Φυσικα αν ξυπνουσε και καταλαβαινε οτι ήταν στο δικο του κρεβατι εκλαιγε μεχρι να τον παρουμε. Για να μην τα πολυλογω εμαθε ο κυριος (ας μη γελιομαστε και μεις θελαμε να κοιμαται μαζι μας. Τωρα κοιμαται μονιμα στο κρεβατι μας καθε μερα.

Δεν ξερω τι θα κανω οταν γεννησω με το καλο?>

ηδη του λεω οτι θα παρουμε ενα μεγαλο δικο του κρεβατι και στο παλιο του θα κοιμαται το αδελφακι του αλλα δεν τον βλεπω να ψηνεται

Πως να το χειριστω? δε γινεται να κοιμομαστε και οι 4 στο κρεβατι μαζι...

αλλα και σε λιγους μηνες με την κοιλια που θα χω .....φοβαμαι μη μου κλοτησει την κοιλια.......

Ηelp me please

Διαφημίσεις

καταρχην καταλαβαινω πως ειναι πολυ ομορφο και απιστευτο συναισθημα το να κοιμασαι με το μωρακι σου ...αλλα...μετα αρχιζουν προβληματα...με πολυ υπομονη και πολυ αγαπη προσπαθησε να τον βαζεις στο κρεββατακι του και με πολυ πολυ διαλογο εξηγησε του το οτι η μανουλα περιμενει το αδερφακι του και ειναι επικινδυνο να μην το χτυπησουμε...πιστευω οτι αν στην αρχη κοιμασαι διπλα του μεχρι σταδιακα να το κοψει αλλα να νιωθει την ασφαλεια που αισθανεται διπλα σας θα ανεξαρτητιποηθει..σιγα σιγα με υπομονη...

my baby was my reborn...

Καθ ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κοιμομουν με την 8-16 μηνων κορη μου μαζι και δεν με χτυπησε ουτε μια φορα γιατι ειχα βρει το εξης κολπακι. Την εβαζα να κοιμαται ετσι ωστε το κεφαλι της να ειναι στο υψος της κοιλιας οπότε αν κλωτσουσε τη νυχτα κλωτσουσε τα ποδια μου...

Η λυση ηρθε με την εφαρμογη του άγιου βιβλιου "The no cry sleep solution" απο το amazon οπου μεσα σε 5 βραδια εμαθα σε ενα μωρο που ξυπνουσε καθε βραδυ και ηθελε να ερθει στο κρεβατι μας να κοιμαται σερι 8ωρο χωρις να ξυπναει... :wink:

Πως το εκανες αυτο franklin?για πες?

Καιγω κοιμαμαι μαζιτου και για να πω την αληθεια δεν ξερω πως θα αντιδρασει αν τον βγαλω απο το κρεβατι μου γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν ξυπναει κατα τη διαρκεια της νυχτας..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Καθ ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κοιμομουν με την 8-16 μηνων κορη μου μαζι και δεν με χτυπησε ουτε μια φορα γιατι ειχα βρει το εξης κολπακι. Την εβαζα να κοιμαται ετσι ωστε το κεφαλι της να ειναι στο υψος της κοιλιας οπότε αν κλωτσουσε τη νυχτα κλωτσουσε τα ποδια μου...

Η λυση ηρθε με την εφαρμογη του άγιου βιβλιου "The no cry sleep solution" απο το amazon οπου μεσα σε 5 βραδια εμαθα σε ενα μωρο που ξυπνουσε καθε βραδυ και ηθελε να ερθει στο κρεβατι μας να κοιμαται σερι 8ωρο χωρις να ξυπναει... :wink:

Nαι για πες για πες και σε εμάς τις πονεμένες!!!! Αυτό το βιβλίο μπορούμε να το αγοράσουμε από κάπου εκτός δικτύου;;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια ευχαριστω. franklin πες μας αν αυτο το βιβλιο το βρισκεις μονο στο amazon. Ξέρω οτι θα το καταφερω καποια στιγμη απλα θελει υπομονη ...πολυ :?:D:D

πάντως για παρηγοριά,σε όλη την εγκυμοσύνη μου κοιμόμουν με τον 5χρονο γιό μου και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα :roll: γενικά δε με "κλωτσάει" ποτέ,αν τυχόν τον έβλεπα ανήσυχο στον ύπνο του του γυρνούσα πλάτη :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...