Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αεροπλανο κ σωματικη ερευνα

lalou

Recommended Posts

σας εχει τυχει ν αρνηθουν να κανουν σε μωρο κ να σας αναγκασουν να το περασετε απο την πυλη με την ηλιθια δικαιολογια οτι οι ιδιοι περνανε συνεχεια;;;;;πωσ μπορω να απαιτησω σωμ ερευνα γιατι αν μου συμβει θατο παω μεχρι τελους

Διαφημίσεις

Ισως με χαρτι απο το γιατρο στη χωρα του ελεγχου??? Πνατως δεν σε περνανε και απο τις ακτινες που περνανε τις χειραποσκευες και για λογους υγειας η ακτινοβολια κατα την διαρκεια της πτησης επιβαρυνει πολυ περισσοτερο τον οργανισμο..

Χμ...Νομίζω ότι γινόμαστε λίιιιγο υπερβολικοί αν δε θέλουμε να περάσουμε το μωρό από την πύλη...Νομιζω η ακτινοβολία από τα κινητά είναι πολύ πιο επικίνδυνη...Τέλος πάντων...

Πριν ένα μήνα που ταξιδέψαμε εξωτερικό, πέρασα ΜΑΖΙ με το μωρό (στο μάρσιπο) από την πύλη και "χτύπησε" και στο πήγαινε και στο έλα...Εδώ (Ελλάδα), δε μου ζήτησαν να το βγάλω από το μάρσιπο, απλά μας κάναν έλεγχο ΣΩΜΑΤΙΚΟ και τις δυο μαζί (χμ...λες και δεν μπορούσα να έχω κάτι ανάμεσα σε μένα και το μωρό, εκεί δεν κοίταξαν...) και στο "έλα"-στο εξωτερικό-μου ζήτησαν να τη βγάλω έκαναν σε μένα σωματικό έλεγχο και μετά έκαναν και στη μικρή, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Είχε πλάκα γιατί την έβαλαν με τα πόδια και τα χέρια ανοιχτά-σα μεγάλη- και αυτή γαργαλιόταν!!!

Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει νόμος που να επιτρέπει να μην περάσει το μωρό από την πύλη...Μόνο αν έχεις χαρτί από γιατρό και έχεις σίδερο σε κανένα πόδι-χέρι από σπάσιμο ή βηματοδότη νομίζω δεν περνάς...Το μωρό γιατί να μην περάσει???

Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει νόμος που να επιτρέπει να μην περάσει το μωρό από την πύλη...Μόνο αν έχεις χαρτί από γιατρό και έχεις σίδερο σε κανένα πόδι-χέρι από σπάσιμο ή βηματοδότη νομίζω δεν περνάς...Το μωρό γιατί να μην περάσει???

Επειδή ο άντρας μου και η αδερφή μου έχουν σίδερα στο πόδι και στο χέρι αντίστοιχα, ξέρω ότι δεν χτυπάνε στον έλεγχο.

Ούτε χρειάστηκαν πότε χαρτί από γιατρό για να μην περάσουν.

Εμένα έχει τυχει να πάρουν το μωρό και να το περάσουν αυτοί από την πύλη και όχι να το έχω εγώ αγκαλιά.

Τώρα που είναι μεγάλος, φυσικά περνάμε ο καθένας χωριστά.

Διαφημίσεις

Επειδή ο άντρας μου και η αδερφή μου έχουν σίδερα στο πόδι και στο χέρι αντίστοιχα, ξέρω ότι δεν χτυπάνε στον έλεγχο.

Ούτε χρειάστηκαν πότε χαρτί από γιατρό για να μην περάσουν.

Εμένα ο άντρας μου παλιά που έσπασε το πόδι και έβαλε σίδερο και τότε ήταν φοιτητής Αγγλία και πηγαινοερχόταν, ΔΕΝ περνούσε από την πύλη με χαρτί γιατρού και συνοδεία από υπαλλήλους του αεροδρομίου, που τον βοηθούσαν...Για τους δικούς σου συγγενείς δεν ξέρω...Υπάρχουν διαφορετικά είδη "σίδερου"??Τι να πω...Όσο ζω θα μαθαίνω!!χεχε!

Αυτό με το μωρό,όχι δε μου ζήτησαν να το πάρουν αυτοί αγκαλιά, σε κανένα από τα τρια ταξίδια που κάναμε (συνολικά 12 έλεγχοι, αν υπολογίσουμε τις ανταποκρίσεις και το πήγαινε-έλα)

Γειά σου!Εγώ δουλεύω στο αεροδρόμιο στο τμήμα ασφαλείας και έχω να σου πω ότι κανονικα περνάνε οι πάντες από την πύλη εκτός από τις εγκύους που τις κάνουν σωματικό έλεγχο...Μιλάω από προσωπική εμπειρία γιατί όταν ήμουν έγκυος και δούλευα δεν ήθελα να περνάω αν και μου είπαν ότι δεν έχει μεγάλη ακτινοβολία..την πολύ ακτινοβολία που βλάπτει την έχει εκεί από όπου περνάνε οι χειραποσκευές!Οπότε μην ανησυχείς!Αν πάλι δεν θέλεις για δικούς σου λόγους απλά πέρνα εσύ και πες επιτακτικά:Κάποιος να έρθει να κάνει σωματικό έλεγχο στο μωρό παρακαλώ.Και πολύ πιθανό να το κάνουν..Εκτός και αν πέσεις σε κανένα στραβόξυλο...:)

labc81

ισωσ να ειμαι υπερβολικη!απλα την ακτινοβολια στο αεροπλανο δεν μπορω να την γλυτωσω ενω αυτο μπορω!εξαλλου για καποιο λογο δεν περναμε απο εκει κ κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης;γιατι να περνανε τα μικρα;μπορει να ειμαι υπερβολικη το ξαναλεω!παντως labc 81 ευχαριστω πολυ!!!

Όταν ήμουν τριών μηνών έγκυος στο Ελ. Βενιζέλος, μόλις το επισήμανα στον κ. ελεγκτή, χωρίς πολλά πολλά μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να περάσω από το πλάι και να μου κάνουν σωματικό έλεγχο. Στην επιστροφή στο Παρίσι ξαναείπα το ποίημα μου στον έλεγχο, ότι είμαι δηλ. έγκυος, και πολύ ευγενικά μου εξήγησε μια κυρία Γαλλίδα ότι τα μηχανήματα δεν έχουν ακτινοβολία και ότι είναι απολύτως ασφαλή... "κυρία μου, τα μηχανήματα στις εισόδους των καταστημάτων, που εντοπίζουν τα αντικλεπτικά, είναι πολύ πιο επιβλαβή" ... και τότε συνειδητοποίησα ότι είχα μπαινοβγεί σε όλα τα μαγαζιά του Παρισιού με την αδερφή μου, έτσι για να περνάει η ώρα μας! Ούτε που είχε περάσει η σκέψη απ' το μυαλό μου. Είναι αστείο πως φυλλαγόμαστε μερικές φορές και σε άλλες είμαστε τελείως ανυποψίαστες.

ισωσ να ειμαι υπερβολικη!απλα την ακτινοβολια στο αεροπλανο δεν μπορω να την γλυτωσω ενω αυτο μπορω!εξαλλου για καποιο λογο δεν περναμε απο εκει κ κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης;γιατι να περνανε τα μικρα;μπορει να ειμαι υπερβολικη το ξαναλεω!παντως labc 81 ευχαριστω πολυ!!!

Μονο οι ελληνες γιατροι ισχυριζονται οτι δεν κανει να περνας κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Παντως αν θελεις μπορεις να το δοκιμασεις και να απαιτησεις σωματικο ελεγχο. Εχω ομως την εντυπωση οτι και σε αυτη την περιπτωση περνανε πανω σου ενα φορητο μηχανημα (χτυπανε οι μπανελες και εχεω τυχει συχβα σωματικου ελεγχου)

Διαφημίσεις

(χτυπανε οι μπανελες και εχεω τυχει συχβα σωματικου ελεγχου)

Καλά, μιλάμε με έστειλες!!!

Και αναρωτιόμουν ΚΑΘΕ φορά γιατί ΠΑΝΤΑ χτυπάει το μηχάνημα ενώ ΔΕΝ ΕΧΩ τίποτα πάνω μου...Αφού είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι έχω κάτι εσωτερικά και δεν το ξέρω...!!!Μα φυσικά, οι μπανέλες φταίνε!!!Φτου ξελευτερία!!!!

Όσο για αυτό με την εγκυμοσύνη, εγώ που πέρασα πάμπολλες φορές από τον έλεγχο του αεροδρομίου ούσα έγκυος, έπρεπε να ανησυχώ??Δεν το ήξερα...Μάλιστα, μέχρι και 8 μηνών περνούσα...Χμ....Ο γιατρός μου ΔΕΝ μου έλεγε τίποτα κάθε φορά που του έλεγα πάω εκεί και εκεί...

Αυτό με τα καταστήματα και το αντικλεπτικό σύστημα, επίσης δεν το είχα σκεφτεί...Δεν πάει το μυαλό βρε παιδί μου...

εγω που εχω κανει 2 ταξιδια με αεροπλανο με το μικρο,δηλαδη περασα 4 φορες απο τη πυλη δε σκεφτηκα οτι ειναι κατι κακο.θεωρω οτι η ακτινοβολια υπαρχει ακομα και στο σπιτι μας που ειναι τα κινητα ή το ασυρματο τηλεφωνο.:?

παντως μια φορα που χτυπησε οταν περναγαμε εκαναν σε εμενα σωματικο ελεγχο μια κοπελα και με ρωτησαν το μωρο αν ειναι αγορακι τους ειπα ναι και του εκανε σωματικο ελεγχο ενας αντρας,:roll:ειχε πλακα γιατι ο μικρος γαργαλιοταν.:lol:

Δεν είχα ιδέα για ακτινοβολία,5 μηνών έγκυος ταξίδεψα στο εξωτερικό και πέρασα κανονικά. Ο άντρας μου ,που έχει σίδερο στη γνάθο , δεν χτύπησε.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

εγω που εχω κανει 2 ταξιδια με αεροπλανο με το μικρο,δηλαδη περασα 4 φορες απο τη πυλη δε σκεφτηκα οτι ειναι κατι κακο.θεωρω οτι η ακτινοβολια υπαρχει ακομα και στο σπιτι μας που ειναι τα κινητα ή το ασυρματο τηλεφωνο.:?

παντως μια φορα που χτυπησε οταν περναγαμε εκαναν σε εμενα σωματικο ελεγχο μια κοπελα και με ρωτησαν το μωρο αν ειναι αγορακι τους ειπα ναι και του εκανε σωματικο ελεγχο ενας αντρας,:roll:ειχε πλακα γιατι ο μικρος γαργαλιοταν.:lol:

χαχαχα ελεος!:roll::lol::lol:

Καλά, μιλάμε με έστειλες!!!

Και αναρωτιόμουν ΚΑΘΕ φορά γιατί ΠΑΝΤΑ χτυπάει το μηχάνημα ενώ ΔΕΝ ΕΧΩ τίποτα πάνω μου...Αφού είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι έχω κάτι εσωτερικά και δεν το ξέρω...!!!Μα φυσικά, οι μπανέλες φταίνε!!!Φτου ξελευτερία!!!!

Όσο για αυτό με την εγκυμοσύνη, εγώ που πέρασα πάμπολλες φορές από τον έλεγχο του αεροδρομίου ούσα έγκυος, έπρεπε να ανησυχώ??Δεν το ήξερα...Μάλιστα, μέχρι και 8 μηνών περνούσα...Χμ....Ο γιατρός μου ΔΕΝ μου έλεγε τίποτα κάθε φορά που του έλεγα πάω εκεί και εκεί...

Αυτό με τα καταστήματα και το αντικλεπτικό σύστημα, επίσης δεν το είχα σκεφτεί...Δεν πάει το μυαλό βρε παιδί μου...

εμένα πάλι που χτυπάει κάθε φορά το μηχάνημα, ενώ ποτέ δεν φοράω σουτιέν με μπανέλες, μου εξηγείτε τι είναι αυτό πάνω μου που το ενεργοποιεί; Και βγάζω όλα τα κοσμήματα.... Μυστήριον!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις