Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σχολειο και δουλεια

Recommended Posts

Δεν ξερω αν τεριαζει εδω το θεμα και πιθανοτατα εχει ξανασυζητηθει οποτε διορθοστε με /παραπεμψτε με αλλα αν το ολοημερο τελειωνει στις τεσσερις και τα περισσοτερα γραφεια ειναι μεχρι τις 5 τι γινονται τα παιδακια μεχρι να μπορεσουν να τα παραλαβουν οι γονεις??

Διαφημίσεις

χαιρετισματα..τιποτα δε γινεται γιατι απλα δεν υπαρχει προνοια απο το κρατος....ή σταματας αναγκαστικα τη δουλεια ή αν μπορεις αλλαζεις ωραριο ή αγγαρευεις γιαγια παππου θεια δε ξερω και εγω ποιον αλλον......:evil::evil::evil::evil: για φαντασου στο νηπιο που τελειωνουν 12 και κατι και δεν υπαρχουν ολοημερα......

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Βασικα προσπαθω να προετοιμαστω για το τι μας περιμενει οταν γυρισουμε. Εχουμε μια γιαγια που την εχουμε εξαντλησει ηδη και φυσικα χωρις να δουλευουν και οι δυο απλα δεν γινεται (ισως γιατι εχουμε ανοιχτει πολυ στηριζομενοι στο οτι θα δουλευουμε και οι δυο)...

χαιρετισματα..τιποτα δε γινεται γιατι απλα δεν υπαρχει προνοια απο το κρατος....ή σταματας αναγκαστικα τη δουλεια ή αν μπορεις αλλαζεις ωραριο ή αγγαρευεις γιαγια παππου θεια δε ξερω και εγω ποιον αλλον......:evil::evil::evil::evil: για φαντασου στο νηπιο που τελειωνουν 12 και κατι και δεν υπαρχουν ολοημερα......

Μια χαρα εχει γεμισει ο τοπος ολοημερα νηπιαγωγεια!!! Επισης αν ψαξεις θα βρεις καποια οικονομικα ιδιωτικα σχολεια που κρατουν το παιδι ως τις πεντεμιση, αρκει βεβαια να μπορει καποιος να το πληρωσει.(λιγο δυσκολο με το ΔΝΤ βεβαια)

επισης τα 800 πιλοτικα δημοτικα θα τα κρατουν μεχρι τις πεντε νομιζω αν θελει ο γονιος. Δεν ειμαι σιγουρη ομως, ψαξτο καλυτερα

Διαφημίσεις

Και εγς το ιδιο προβλημα εχω, γιατι εργαζομαι full time στον Πειραια και ο αντρας μου είναι ελευθερος επαγγελματιας και έχουμε θέμα με το τι θα γίνει με το νηπιαγωγείο και το δημοτικό. Η μικρή πάει τώρα σε παιδικό σταθμό μέχρι τις 17:30 - ιδιωτικό φυσικά - και δεν ξερουμε τι θα΄κάνουμε μετά από 2 χρόνια - Απ οσο εχω ψάξει τα ολοήμερα νηπιαγωγεία - και αρκετά ιδιωτικά - κρατάνε τα παιδιά ως τις 16:00. Μετά τι γινεται? Τίποτα - μάλλον καμμια γιαγια, κανενας παππους....