Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κνησμός- φαγούρα!!

Recommended Posts

Καλησπερα

Βρισκομαι στην 13η εβδομαδα κι εδω και λιγες μερες εχω ανεξηγητη φαγουρα στο κεφαλι- πιο εντονη τη νυχτα..σημερα εχει επεκταθει και στα ποδια..εχει καμια σας παρομοια συμπτωματα ή ξερετε τι μπορει να σημαινει κατι τετοιο?

bmH9p2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ είχα φαγούρα από την αρχή της εγκυμοσύνης, σε χέρια, πόδια και κοιλιά. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κουνούπια ή άλλα έντομα γιατί είχα και εξανθήματα που έμοιαζαν με τσιμπήματα, αλλά ο γαιτρός μου που τα είδε μου είπε ότι οφείλονται στην εγκυμοσύνη και ότι είναι συχνό φαινόμενο. Μου το εξήγησε και επιστημονικά με γερμανικούς όρους τοςυ οποίους δε μπορώ να επαναλάβω :mrgreen: Είπε ότι εμφανίζονται στα άκρα του σώματος και στην κοιλιά, για κεφάλι δεν ανέφερε, αλλά ίσως να συμπεριλαμβάνεται και αυτό στα ακρά!

Κι εγώ είχα φαγούρα σε χέρια, ποδια, κοιλια και πλάτη. Την τελευταία εβδομάδα όμως έχει μειωθει σημαντικά! (Είμαι στην 15η)

Μηπως εφαγες κατι κ σου εφερε φαγουρα?Πολλες φορες μας πειραζουν πραγματα που παλαιοτερα μπορει να μην σε ενοχλουσαν.Τετοιες τροφες ειναι συνηθως αυτες που περιλαμβανουν ξηρους καρπους που προκαλουν κνιδωση αλλα κ καποια αλλαντικα κ θαλασσινα που ειναι κ αυτα ενα απο τα συνηθισμενα αλλεργιογονα που καταναλωνουμε περισσοτερο.Δεν ξερω αν οντως ειναι καποιο συμπτωμα της εγκυμοσυνης αλλα καλο θα ηταν να ενημερωσεις τον γιατρο σου.Μπορει απλα να ειναι εξαιτιας απλης ξηροδερμιας κ χρειαστεις ενα αλλο σαμπουαν κ μια ενυδατικη σωματος με βαση την aloe vera που εχει καταπραυντικες ιδιοτητες για ολοκληρο το σωμα,αλλα κυριως καλη ενυδατωση πινοντας περισσοτερο νερακι γιατι ειναι κ καλοκαιρι κ χρειαζετε ο οργανισμος κ το σωμα ακομα περισσοτερη ενυδατωση.Φιλια πολλα..

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Διαφημίσεις