Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθισματα αυτοκινητου-ενοικιαζομενα αυτοκινητα

Recommended Posts

καλησπερα σας!!

δεν βρηκα αναλλογο θεμα γι αυτο ανοιξα νεο,ας με συγχωρεσουνε οι διαχειρηστες αλλα δεν βρηκα κατι στην αναζητηση..

και μπαινω στο θεμα μου....

θα παμε διακοπες με την κορη μου (οι 2 μας) και ελεγα καποιες απο τις μερες που θα ειμαστε στο νησι να ενοικιαζα ενα αυτοκινητο για να κανω καποιες βολτες πιο μακρια απο εκει που θα μενω!!

αλλα εχω μια απορια την οποια δεν μπορω να λυσω μονη μου γι αυτο απευθυνομαι εδω...:confused:

τα καταστηματα που εχουνε ενοικιαζομενα αυτοκινητα,εχουνε αραγε και παιδικα καθισματακια???γιατι πως θα εχω την κορη μου μεσα στο αυτοκινητο?χυμα??δεν υπαρχει καμια περιπτωση διοτι ειμαι πολυ καθετη οσον αφορα την ασφαλεια της!!

αν δεν διαθετουνε καθισματακια παντως θα μεινω και εγω στ αυγα μου και θα πηγαινω με τα ποδια εκει γωρω..:cool: αντε και κανενα λεοφωρειο..:confused:

εψαξα σε καποιες εταιριες αλλα δεν βρηκα κατι εδω στο ιντερνετ..

αν καποια μανουλα-μπαμπας γνωριζει κατι θα με βοηθουσε πολυ...:P

Διαφημίσεις

γενικά έχουν, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα νησιά.... δηλαδή αν πάρεις αυτοκίνητο από μεγάλη εταιρία, από μεγάλο αεροδρόμιο κτλ έχουν σίγουρα αλλά σε νησιά δεν ξέρω... θα σου έλεγα να πάρετε μαζί σας το δικό σας, αν δεν μπορέσετε να νοικιάσετε, αλλά αυτό προυποθέτει μάλλον και την παρουσία 3ου προσώπου :D για να το σηκώσει..... το δικό μας πάντως έχει πάει παντού, έχει και την δικιά του θήκη και μοιάζει με βαλιτσα αλλά είπαμε το κουβαλάει άλλος!

tb2xm4.png

που λετε να πατε??? συνηθως ολα τα ενοικιαζομενα εχουν καθισματακια αν τους ζητησεις, οχι βεβαια και σε πολυ καλη κατασταση καθαριοτητας αλλα εχουν. εγω εχω δει κ καθισματακια πχ ξερω κρητη και μυκονο πως διαθετουν κ μια φιλη μου ειχε ζητησει κιολας απο μυκονο κ της εδωσαν. αν δεις σε κανεναν site να γραφει baby cot ή seat αυτο ειναι...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

που λετε να πατε??? συνηθως ολα τα ενοικιαζομενα εχουν καθισματακια αν τους ζητησεις, οχι βεβαια και σε πολυ καλη κατασταση καθαριοτητας αλλα εχουν. εγω εχω δει κ καθισματακια πχ ξερω κρητη και μυκονο πως διαθετουν κ μια φιλη μου ειχε ζητησει κιολας απο μυκονο κ της εδωσαν. αν δεις σε κανεναν site να γραφει baby cot ή seat αυτο ειναι...

θα παμε στην κεφαλονια!!!

οτι δεν θα ειναι σε πολυ καλη κατασταση το φανταστηκα,δεν γινεται να το χρησιμοποιουνε τοσα ατομα και να ειναι αριστα...

δεν το ηξερα οτι αν γραφει baby cot αυτο θα ειναι,θα το κοιταξω καλυτερα.

σ ευχαριστω πολυ!!

Διαφημίσεις

γενικά έχουν, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα νησιά.... δηλαδή αν πάρεις αυτοκίνητο από μεγάλη εταιρία, από μεγάλο αεροδρόμιο κτλ έχουν σίγουρα αλλά σε νησιά δεν ξέρω... θα σου έλεγα να πάρετε μαζί σας το δικό σας, αν δεν μπορέσετε να νοικιάσετε, αλλά αυτό προυποθέτει μάλλον και την παρουσία 3ου προσώπου :D για να το σηκώσει..... το δικό μας πάντως έχει πάει παντού, έχει και την δικιά του θήκη και μοιάζει με βαλιτσα αλλά είπαμε το κουβαλάει άλλος!

δυστυχως δεν γινεται να παρουμε το δικο μας,γιατι οπως ειπες ειναι τα πραγματα πρεπει καποιος 3ος να κουβαλαει και αυτο δεν γινεται..:-(

οταν ειμαστε με το δικο μας αυτοκινητο ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα γιατι μπαινει κατευθειαν το παιδι....τωρα ομως θα παμε εγω με την κορη μου διακοπες σε μια φιλη μου και δυστυχως αυτην δεν εχει καθισματακια..

Πάντως στην Κεφαλονιά που είχα πάει και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση, όλα τα μαγαζία είχα καρεκλάκια φαγητού!!!!!!!!!

Όσον αφορά την Hertz, που νοικιάζουμε όταν χαλάει το δικό μας (αρκετά συχνά :evil: :evil:) στο χαρτί με τις διάφορες χρεώσεις/ παροχές αναφέρει και παιδικά καθισματάκια. Πάντως εγώ βγάζω τα δικά μας και βάζω στο ενοικιαζόμενο!

Αν τελικά νοικίασεις με καθισματάκι, έχε μαζί σου μια παλιά πετσέτα και να την κόψεις/ προσαρμόσεις με βάση τους ιμάνες ώστε να μην ακουμπάει το παιδί κατευθείαν στο καθισματάκι.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Πάντως στην Κεφαλονιά που είχα πάει και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση, όλα τα μαγαζία είχα καρεκλάκια φαγητού!!!!!!!!!

Όσον αφορά την Hertz, που νοικιάζουμε όταν χαλάει το δικό μας (αρκετά συχνά :evil: :evil:) στο χαρτί με τις διάφορες χρεώσεις/ παροχές αναφέρει και παιδικά καθισματάκια. Πάντως εγώ βγάζω τα δικά μας και βάζω στο ενοικιαζόμενο!

Αν τελικά νοικίασεις με καθισματάκι, έχε μαζί σου μια παλιά πετσέτα και να την κόψεις/ προσαρμόσεις με βάση τους ιμάνες ώστε να μην ακουμπάει το παιδί κατευθείαν στο καθισματάκι.

ναι εχεις δικαιο που λες για τα καρεκλακια φαγητου,το ειχα δει και εγω και μου εκανε εντυπωση γιατι δεν το ειχα ξαναδει σε τετοιο βαθμο!!!

δεν γινεται να βγαλω το δικο μας καθισμα απο το αυτοκινητο μας γιατι ο αντρας μου θα μας παει μεχρι το λιμανι και θα επιβιβαστω εγω με την μικρη μου και ηδη θα εχω να κουβαλησω ΑΡΚΕΤΑ πραγματα μονη μου:roll: και δε νομιζω να ειναι εφικτο να κουβαλαω και το καθισμα..

εννοειτε οτι αν νοικιασω και καθισμα μαζι με το αυτοκινητο θα παρω κατι να βαλω πανω π.χ σεντονι ή πετσετα,δεν υπηρχε περιπτωση να το βαλω ετσι το παιδι..:shock: