Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αν δεν κανω λαθος αυτη αφορα την αλλεργεια του παιδιου. Δεν ξερω αν ειναι αλλεργικο καπου. Εμας ειναι παντα υψηλη αλλα ειμαστε αλεργικες στο γαλα και στο αυγο και στο καρυδι. Θα δω τις εξετασεις της κορης μου και θα σου απαντησω με σιγουρια.

καλησπερα Αγαπη.

Νομιζω οτι τα υψηλα επιπεδα εχουν να κανουν με αλλεργια.

Παντως απο οσο ξερω ειναι χαμηλη σε βρεφη...αλλα δεν ξερω μεχρι ποια ηλικια ισχυει αυτο...Οπως επισης οτι αυτη η ανοσοσφαιρινη προστατευει το αναπνευστικο, ουροποιητικο και γαστρεντερικο.

Μηπως ειχε περασει καμμια γαστρεντεριτιδα??

καλησπερα Αγαπη.

Νομιζω οτι τα υψηλα επιπεδα εχουν να κανουν με αλλεργια.

Παντως απο οσο ξερω ειναι χαμηλη σε βρεφη...αλλα δεν ξερω μεχρι ποια ηλικια ισχυει αυτο...Οπως επισης οτι αυτη η ανοσοσφαιρινη προστατευει το αναπνευστικο, ουροποιητικο και γαστρεντερικο.

Μηπως ειχε περασει καμμια γαστρεντεριτιδα??

Δεν είχε περάσει γαστρεντερίτιδα. Είχε παλλινδρόμηση ούρων και έπαιρνε αντιβίωση για 21 μήνες, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Διαφημίσεις

Εμείς πάντως που έχουμε πολύ χαμηλά ποσοστά ανοσοσφαιρίνης, όντως έχουμε θέμα αλλεργίας και με ειδικές εξετάσεις που κάναμε στο παίδων, και είναι κληρονομικό, το έχει απο εμένα. Αυτό σημαίνει επίσης οτι δεν έχει πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό ώστε να μπορεί να ξεπερνάει τις ιώσεις πιο εύκολα (αν και στη δική μας περίπτωση δεν έχει καθόλου αρρωστήσει απο ιώσεις παρα μονό απο το αλλεργικό της που της το γυρνάει σε τραχειοβρογχίτιδα). Αν όμως το σίδηρο και κατα συνέπεια ο αιματοκρίτης είναι σε κανονικά επίπεδα δεν έχεις πρόβλημα.

Έχω πάει και στη γιατρό μου φυσικά αλλά ήθελα και απόψεις από άλλες μαμάδες που τυχόν ξέρουν κάτι. Ξέχασα να πω ότι έχει και ηωνοφιλία , αν παίζει κάποιο ρόλο.

H Hωσινοφιλια εχει σχεση με αλλεργια....αλλα κανεις την εξεταση στο πλακακι ετσι την λενε οι μικροβιολογοι για να δεις τον απολυτο αριθμο....και αν σημαινει κατι.

Ο γιατρος σου τι σου ειπε?? Αν θες μας λες......

Μου είπε να πάω και σε ανοσολόγο. Δε σας λέω κάτι άλλο γιατί δε ξέρω τίποτα άλλο. Τώρα το ψάχνω και εγώ και η γιατρός μου.

• 3 months later...

τελικα τι εγινε??

κ εμας εχει χαμηλη ανοσοσφαιρινη α.ο παιδιατρος ειπε οτι δ εινια κατι σοβαρο-το παιδι παιρνει κανονικα βαρος-εχει ευαισθητο εντερο,δυσκολευεται να διασπασει τα μεγαλα μορια μου ειπε,και να μην τρωω γαλακτοκομικα,ψαρια κ ασπραδια (θηλάζω).οι κροκοι δ πειραζουν λεει.

κ εγω το ψαχνω τωρα.απ οτι καταλαβα ομως ειναι κατι που περναει οσο μεγαλωνει ετσι οπως το ειπε.κ στους εξι μηνες θα ξανακανουμε εξετασεις να δουμε αν ειναι ενταξει.

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...
τελικα τι εγινε??

κ εμας εχει χαμηλη ανοσοσφαιρινη α.ο παιδιατρος ειπε οτι δ εινια κατι σοβαρο-το παιδι παιρνει κανονικα βαρος-εχει ευαισθητο εντερο,δυσκολευεται να διασπασει τα μεγαλα μορια μου ειπε,και να μην τρωω γαλακτοκομικα,ψαρια κ ασπραδια (θηλάζω).οι κροκοι δ πειραζουν λεει.

κ εγω το ψαχνω τωρα.απ οτι καταλαβα ομως ειναι κατι που περναει οσο μεγαλωνει ετσι οπως το ειπε.κ στους εξι μηνες θα ξανακανουμε εξετασεις να δουμε αν ειναι ενταξει.

Μefirst τι τιμη εχετε? εμεις IgA εχουμε 18 (ΟΡΙΑ 85-214mg/dl)

IgG 396 (955-1995)

IgM 20 (65-372)

Κι εμες εχουμε παλλινδρομιση, αλλεργια σε γαλακτομικα, δεν ξερω τι γινεται δεν εξηγουν τιποτα αυτοι οι %$@#$γιατροι! Μονο να τσιμπανε επισκεψη ξερουν! Θα επαναλαβουμε σε 4 μηνες

Aναρρωτιεμαι βεβαια για τα ορια, διαβαζω οτι τα δικα σας ειναι διαφορετικα, ειναι δυνατον στο Παιδων να εκαναν λαθος?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth