Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΥΣΗ - ΑΓΩΝΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, κάναμε iui την περασμένη πέμπτη - δηλάδή 6 μέρες πρίν - μέχρι σήμερα έιχα έντονο πρίξημο στο στήθος και με πονούσε.. ξαφνικά τίποτα - ξεπρίστικε και δεν πονάει πιά. Να σας πώ ότι έχοντας ιστορικό εξωμητρίου είχα ακριβώς αυτά τα συμπτώματα τότε. Πρηζόντα το στήθος μου πριν την αδιαθεσία και εκείνο το μήνα ξεπρίστικε και τελικά ήταν εξωμήτριο. Εκτοτε δεν πρίστηκε πότε ξανά το στηθος μου όταν περίμενα αδιαθεσία. Όπως καταλαβαίνετε έχω αγχωθή και απογοητευτεί.. ή ότι δεν τα καταφέραμε με την iui ή ότι είναι πάλι εξωμήτριο...έχω και κατι πονάκαι στην σάλπιγγα αλλά δεν μπορώ να τα καταλάβω καλά τί είνια.. είχε καμιά παρόμια συμπτώματα σε iui - πρίξημο στήθους και μετά ξεπρίξημο? Αχ έχω πολύ αγωνία!!! Αν ξέρει καμιά ας μου πεί pls!!!:?

Διαφημίσεις

Kαλημέρα pitsipo,

Eμπειρία από iui δεν έχω, έχω όμως από εξωσωματικές που κι' εμένα τη μία μέρα το στήθος μου το ένοιωθα πρησμένο και την άλλη τίποτα, τη μία μέρα είχα δέκατα και την άλλη τίποτα. Και τελικά είχα επιτυχία και τις δύο φορές. Κάπου έχω διαβάσει ότι τα συμπτώματα δεν είναι όλες τις μέρες το ίδιο έντονα! Γι' αυτό μην αγχώνεσαι, δεν σε βοηθάει πουθενά, εσύ έκανες αύτό που έπρεπε!

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα με μια ακόμα πιο καλή συνέχεια!!!

alexele ευχαριστώ για την απάντησή σου. Με έχει πιάσει αγωνία γιατί το θέλω πολύ, έχω και την φοβία του εξωμήτριου...καταλάβαίνεις τώρα!!Ελπίζω και σε μένα να είναι όπως και σε σένα - τα συμπτώματα ίδια και τελικά επιτυχές αποτέλεσμα:)Αχ!! Μακάρι Παναγίτσα μου!! Ελπίζω ότι ποθείς και εσύ! Να είσαι πάντα κάλα!

Να είσαι καλά κοπέλα μου και εύχομαι η Παναγίτσα να σου στείλει ένα μωράκι!

Θα σου ξαναπώ να πάψεις να ψάχνεις για συμπτώματα μόνο άγχος σου δημιουργείται!!!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

• 3 years later...

Καλησπερα κοριτσια

Μπηκα απλα να δωσω ενα ελπιδοφορο μηνυμα σε οσες κοπελες

φτανουν στο σημειο σπερματεγχυσης για συλληψη!

Εμεις λογο θεμα που ειχαμε με το σπερμα λογο κιρσοκιλης καναμε

την πρωτη μας σπερματεγχυση κι εποιασε με την μια!

Οσες λοιπον σκεφτοντε αυτην την λυση την προτεινω ανεπιφυλακτα!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ!!!!