Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΟΛΙΣ 25 ΗΜΕΡΩΝ & ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια. Το κοριτσακι μου συναχωθηκε. Εχει βουλωσει η μυτουλα του και δυσκολευεται πολυ να αναπνευσει. Κοντευω να σκασω. Της βαζουμε ορους, τις κανουμε αναρροφησεις αλλα εχει πολυ μικρη βελτιωση και το καημενο σπαραζει στο κλαμα. Το απογευμα ειμαστε για παιδιατρο. Φοβαμαι πολυ μην εξελιχθει σε κατι χειροτερο!!! Και υποτειθεται ποως ολοι λενε καλυτερα να γεννας καλοκαιρι, ουτε αρρωστιες ουτε ιωσεις.Την πρωτη μου κορη την γεννησα καταχειμωνο και δεν μου αρρωστησε ουτε μια φορα, παρ ολο που και κοσμο ειχαμε συνεχεια και εγω αρρωστησα δυο φορες με 40 πυρετο. Τι να πω ελπιζω να ειναι κατι παροδικο

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια. Το κοριτσακι μου συναχωθηκε. Εχει βουλωσει η μυτουλα του και δυσκολευεται πολυ να αναπνευσει. Κοντευω να σκασω. Της βαζουμε ορους, τις κανουμε αναρροφησεις αλλα εχει πολυ μικρη βελτιωση και το καημενο σπαραζει στο κλαμα. Το απογευμα ειμαστε για παιδιατρο. Φοβαμαι πολυ μην εξελιχθει σε κατι χειροτερο!!! Και υποτειθεται ποως ολοι λενε καλυτερα να γεννας καλοκαιρι, ουτε αρρωστιες ουτε ιωσεις.Την πρωτη μου κορη την γεννησα καταχειμωνο και δεν μου αρρωστησε ουτε μια φορα, παρ ολο που και κοσμο ειχαμε συνεχεια και εγω αρρωστησα δυο φορες με 40 πυρετο. Τι να πω ελπιζω να ειναι κατι παροδικο

Μηπως ειναι καμια αλεργια και δεν ειναι συναχι?

elissavet στα βρεφακια ειναι φυσιολογικο να εχουν βουλωμενη μυτουλα. κι εμεις μεχρι το σαραντισμο ετσι ειμασταν και ηταν φυσιολογικο. μην αγχωνεσαι, μπορει να μην τιποτα τελικα, εφοσον δεν εχει πυρετο η αλλα συμπτωματα..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Μηπως οντως ειναι αυτο που λενε τα κοριτσια?

Κι εμενα το ειχε κανει αυτο καπου στις 20 μερες και κρατησε καιρο μπορει να ηταν ετσι και 15-20 μερες!

Ειναι αντιδραση στη σκονη! Βαζε ορους και βγαζε της της μυξουλες και θα ειναι μια χαρα! Να σου ζησουν τα παιδακια σου!

Ευχαριστω ολες σας για τις ευχες και τις συμβουλες. Εμας στην αρχη δεν ειχε καθολου συναχι ξαφνικα το εμφανισε. Για αλλεργια δεν ξερω δεν μου ειπε ουτε η παιδιατρος κατι τετοιο. Το απογευμα που θα παμε θα μαθουμε ολες τις λεπτομερειες. Με ανησυχει γιατι οι μυξουλες που βγαζει ειναι πρασινες. Επισης ξεχασα να σας πω οτι η μεγαλη μου κορη εχει μια μικρη καταροη αλλα αυτο νομιζω οτι ειναι σαν αλλεργια γιατι δεν βουλωνει η μυτη της απλα τρεχει και οχι και συνεχεια,και γι αυτο ανησυχω τοσο, αν και δεν την αφηνουμε να καθεται πανω απο το μωρο. Θα σας ενημερωσω για τα νεα!!!

Διαφημίσεις

Πηγαμε στην παιδιατρο και τελικα μας ειπε οτι ειναι γεματη μυξουλες.Ειναι σαν μιας μορφης ιωση και πρεπει να προσεξουμε να μην κανει πυρετο. Γενικα αυτο κανει αρκετες μερες να περασει σε τοσο μικρα μωρακια, ελπιζουμε να μην επιδινωθει!!

κι εμενα ειχε παθει το ιδιο 25 ημερων συναχι φτερνισμα βουλωμενη μυτη δυσκολια στην αναπνοη. πρεπει να κολλησε απο μεν ειχα τα ιδια συμπτωματα. η παιδιατρος ειπε οτι δεν ειναι τιποτα να καθαριζουμε την μυτουλα με φυσιολογικο ορο και με ανατοφηση. κρατησε 10 ημερες

Διαφημίσεις

περαστικουλια σας!!!! και τα δικα μου μωρα οταν ηταν 20 ημερων ειχαν αυτο που περιγραφεις για 10-15 μερες. πρασινες μυξες γιατι οπως μου ειπε ο παιδιατρος ανακατευεται με το γαλα και βγαινουν κιτρινοπρασινες. ορο τους εβαζα και ο παιδιατρος δεν μου ειπε για ιωση αλλα μου ειπε οτι ειναι λογω της καισαρικης που εκανα και στα 2 και δεν καθαριζουν το ιδιο καλα οπως στο φυσιολογικο τοκετο.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png