Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Mazzoo and the Zoo στην Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Μολις με ενημέρωσε η φιλη μου MUMSOFIA οτι ερχονται οι Mazzoo and the Zoo στην Θεσσαλονίκη για λιγες παραστάσεις μονο!

Να και το λινκ με τις πληροφοριες για τα εισητήρια

http://www.ipolistonkosmo.gr/theater.php/theater.php?selectgener=1&selection=1208

Διαφημίσεις

Καλε και για μας αργα ειναι , κοιμαται συνήθως στις 9+30 με 10 αλλα για μια φορα δεν πειραζει. Θα της αρέσει τοοοοοσο πολυ που δεν νομιζω να την νοιάξει χαχαχαχα

Λες?????? Μπορεί να το δοκιμάσουμε.... το πολύ πολύ να κοιμηθεί εκεί!! Γιατι συνήθως κατά τις 10 κουτουλάει από τη νύστα! Καλά και αυτοί χάθηκε να δώσουν και μια παράσταση πρωι? :)

βρε κοριτσια θα κατσουν ομως η θα βαρεθουν και θα αρχισουν να τσιροκοπανε? εμενα ειναι και μεγαλυτερος..αλλα παλι δεν ξερω...

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Καλε ναι σου λεω.... αν τρελλαινεται για αυτους δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθει εκει μεσα χαχαχα μολις τελειωσει και βγειτε σιγουρα αλλα εκει μεσα αποκλειεται.

Γιατι υπαρχουν και παιδακια που δεν τους θελουν , εχω γνωρισει δυο μεχρι στιγμης, η δικια μου τους βλεπει εδω και ενα χρονο κοντα.... Μονο μια μελωδια να ακουσει και τρεχει στην τηλεοραση να τους δει!

Εγω νομιζω θα καθηλωθουν γιατι οι κουκλες ζωα ειναι μεγάλες

αααααααααα

και που ειστε....μου ειπε η φιλη μου σοφια ενα τιπ

οταν παμε να κοψουμε ενα εισητηριο για εμας μονο με την προφαση οτι ειναι κατω απο δυο χρονων το μωρο, εναμιση πχ και οτι θα κατσει στην αγκαλια μας! Να μη δωσουμε 36ευρώ...αλλα 18ευρώ μονο! Εγω αυτο θα κανω γιατι αποκλειεται να κατσει μονη της θα θελει να ειναι ποιο ψηλα για να βλεπει....αρα στην αγκαλια μου!

Ετσι μου ειχε πει και η φιλη μου που ειχαν παει στην αθηνα να τους δουν οτι τσαμπα εκοψε το δευτερο εισητηριο...

Και η δικιά μου τρελαίνεται...κολλάει στην τηλεόραση μόλις τους δει και χορεύει! Προσωπικά με κούρασαν αλλά χαλάλι!!! :) Εμείς είμαστε πάλι λίγο μικρότερες αλλά νομίζω θα της αρέσει. Τουλάχιστον η μουσική θα την ξεσηκώσει!

Αυτό για το εισητήριο ΣΩΣΤΟ!!! Σίγουρα στα πόδια μας θα είναι για να βλέπουν!

γιατι εμενα στα δυομιση, πρωτη του φορα σε θεατρο/σινεμα σιγα μη δε κατσει στην αγκαλια μου.. ειναι και ολιγον χεζουλης..

βρε παιδια για δυο μερες μονο? εγω φανταστηκα οτι τουλαχιστον μια βδομαδα θα ειναι..

Διαφημίσεις