Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαθηκε λογω ομφαλοκηλης

geodm

Recommended Posts

πριν 5 μερες χασαμε το εμβρυακι μας στη 12η βδομαδα λογω ομφαλοκηλης.ειναι πραγματικα δυσκολο να πρεπει να παρεις την αποφαση να σταματησεις αυτη την καρδουλα που χτυπα μεσα σου.....ειμαι πολυ στεναχωρημενη για αυτο που συνεβει.

υπαρχει καποιος που να εχει ακουσει για το προβλημα που ειχε το μικρο μου;;;;

Διαφημίσεις

Η ομφαλοκήλη είναι μια πολύ σοβαρή συγγενής ανωμαλία η οποία χαρακτηρίζεται από σημαντικό έλλειμμα της κατασκευής του τοιχώματος της κοιλιακής χώρας με αποτέλεσμα τα περιεχόμενα της κοιλιάς να ευρίσκονται προς τα έξω.

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=398

αυτο βρηκα απο το google.

λυπαμαι πολυ και ευχομαι απ τη καρδια μου κουραγιο και ενα μωρακι να σου ρθει συντομα:)

Καλημερα σοκαριστηκα πρωι πρωι με αυτο που διαβασα, το μωρακι ειχε ομφαλοκηλη? Γιατι εγω απο τον τριτο μηνα εγκυμοσυνης εμφανισα ομφαλοκηλη κ ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω θα το κανουμε στον τοκετο πρωτα ο Θεος.

πριν 5 μερες χασαμε το εμβρυακι μας στη 12η βδομαδα λογω ομφαλοκηλης.ειναι πραγματικα δυσκολο να πρεπει να παρεις την αποφαση να σταματησεις αυτη την καρδουλα που χτυπα μεσα σου.....ειμαι πολυ στεναχωρημενη για αυτο που συνεβει.

υπαρχει καποιος που να εχει ακουσει για το προβλημα που ειχε το μικρο μου;;;;

Να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά ακουω απο ομφαλοκήλη να πρέπει να διακοπει η εγκυμοσύνη....τι ειναι αυτο παλι????πωπωπωπω κορίτσια!!!!τοσα προβλήματα!!!!

Ειλικρινα πριν χάσω κ εγω το μωράκι μου θεωρούσα οτι η εγκυμοσυνη ειναι οτι πιο ευκολο υπάρχη!!!ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!Πολυ δυσκολο...

Οσο για το χαμο σου κουράγιο κοπέλα μου...Ευχομαι γρηγορα ολα να ειναι ενα κακο ονειρο κ για τις δυο μας...

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Διαφημίσεις

:cry:πολυ λυπάμαι ειλικρινά σε νιώθω πιστεψέ με

μακάρι ο χρόνος μεχρί την επόμενη εγκυμοσύνη σου να είναι σύντομος γιατί ξέρω ότι πονάει πολύ και μόνο τότε θα αφοσιωθείς σε κάτι νέο

πάντως και εγώ πρώτη φορά το ακούω λυπάμαι κορίτσι μου πολύ

ευχαριστω για τη δυναμη που μου δινετε. η ομφαλοκηλη θεραπευται στα εμβρυα αν ειναι μικρη.αυτο μου ειπαν οι γιατροι. στο μικρο μου ηταν τοσο μεγαλη που θα επερχοταν ενδομητριος θανατος.δεν ξερω, τι να πω.....υπαρχει περιπτωση να διορθωνοταν το προβλημα και εγω αφησα το μικρο μου να μου φυγει;;;;;ειναι δυνατον 4 διαφορετικοι γιατροι να εχουν κανει λαθος;;;;η αληθεια ψαχνω να βρω ενα παρομοιο περιστατικο αλλα ματαια.(οχι πως το ευχομαι σε κανενα).

Αχ βρε κοπελα μου τι να σου πω τωρα!!!

Πολυ στεναχωρηθηκα με το μωρακι σου. Δεν ξερω τι ειναι αυτο που αναφερεις!

Η σκεψη μου και οι προσευχες μου θα ειναι μαζι σου και στο αγγελουδι σου.

Καλη δυναμη κοριτσι μου!

Και σου ευχομαι γρηγορα μια νεα εγκυμοσυνη για να απαλυνει τον πονο σου!!

1260345600.jpg

λυπαμαι πολυ για την απωλια σου κι ευχομαι συντομα να εχεις ενα υγειες μωρακι στην αγκαλια σου.λογικα για να σου το ειπαν τοσοι γιατροι σιγουρα θα ξερανε καλυτερα.εμενα μου βρηκε την ομφαλοκηλη στις 17 εβδομαδες.εγραψε πιθανη γιατιε ιεπ οτι μποριε στην πορεια να φυγει αλλα ακομα κι αν οχι θα το παρακολουθει ο παιδιατρος.ρωτησα κιε δω κοπελες αλλα κια ειδικο νεογνολογο και ολοι μου ειπανε οτι ειναι ακτι που ειτε το διορθωνουν μωλις γεννηθει,ειτε φευγει στην πορεια μονο του κια να οχι γυρω στα 3 χρονια το φτιαχνουν με επεμβαση.αν και ειχα ανησυχησει στην αρχη αφου εμ ηρεμησαν και οι 2 γιατροι οπως και οι εμπειριες αλλων κοριτσιων νομιζω οτι αν δεν μεγαλο το προβλημα διορθωνεται.εγω αθ ξερω αυριο που αθ απμε για τον β επιπεδου κι ελπιζω φυσικα να ειναι καλα οτ μωρακι μου.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου.Ειχα το ιδιο προβλημα μ'εσενα στο πρωτο τριμηνο αλλα ευτυχως εξελιχθηκε ομαλα μεχρι την διορία που ειχε δωσει ογιατρος.

Ευχομαι συντομα να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα υγειες μωρακι και καμμια μανουλα να μην ξαναπερασει κατι τετοιο.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου.Ειχα το ιδιο προβλημα μ'εσενα στο πρωτο τριμηνο αλλα ευτυχως εξελιχθηκε ομαλα μεχρι την διορία που ειχε δωσει ογιατρος.

Ευχομαι συντομα να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα υγειες μωρακι και καμμια μανουλα να μην ξαναπερασει κατι τετοιο.

το διορια δηλαδη.?εμενα μου ειπε μικρη ομφαλοκηλη η οποια πιθανον να φυγει.δεν μου ειπε οτι μποριε να εχει προβλημα το μωρο.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

εγω εκαν τον β επιπεδου και η ομφαλοκηλη εχει μικρυνει.η γιατρος ειπε οτι το πιο πιθανο αν φυγει κι αν οχι θα το παρακολουθει ο παιδιατρος.αν δεν φυγει τελειως μεχρι τα 2-3 χρονια θα γινει μια μικρη επεμβαση.ηρεμησα πολυ και νομιζω οτι μαλλον δνε θα υπαρχει πλεον μεχρι να γεννηθει το μικρο μου.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

Μου ειχε πει ακριβως οτι εγραψε παραπανω και η Lineal οτι ειναι γενικως μια ανωμαλια που αν δεν κλεισει τα περιεχομενα της κοιλιας βγαινουν προς τα εξω.Εμεις το ειχαμε δει αν θυμαμαι καλα στην αυχενικη και μεχρι το pap-A ειχε κλεισει.Επισης δεν θυμαμαι μεχρι ποτε μου ειχε πει να περιμενω διαφορετικα θα πηγαιναμε για διακοπη.

Παντως μην αγχωνεσαι!Πρωτων το οτι εχει μικρυνει ειναι παρα πολυ καλο σημαδι.Μεχρι να γεννηθει θα εχει φυγει τελειως.Εκτος αυτου και η γιατρος σου ειναι πολυ καθυσυχαστικη οποτε δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα.Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και θα εχεις στην αγκαλια σου ενα υγειεστατο ζουζουνι!!!!!1

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Μου ειχε πει ακριβως οτι εγραψε παραπανω και η Lineal οτι ειναι γενικως μια ανωμαλια που αν δεν κλεισει τα περιεχομενα της κοιλιας βγαινουν προς τα εξω.Εμεις το ειχαμε δει αν θυμαμαι καλα στην αυχενικη και μεχρι το pap-A ειχε κλεισει.Επισης δεν θυμαμαι μεχρι ποτε μου ειχε πει να περιμενω διαφορετικα θα πηγαιναμε για διακοπη.

Παντως μην αγχωνεσαι!Πρωτων το οτι εχει μικρυνει ειναι παρα πολυ καλο σημαδι.Μεχρι να γεννηθει θα εχει φυγει τελειως.Εκτος αυτου και η γιατρος σου ειναι πολυ καθυσυχαστικη οποτε δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα.Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και θα εχεις στην αγκαλια σου ενα υγειεστατο ζουζουνι!!!!!1

απλα μου εκανε εντυπωση γιατια πο την πρωτη φορα που το ειδε δεν το θεωρησε σοβαρο ουτε μου ειπε για αυτο που σας ειπαν εσας.αρα ηταν κατι μικρο απο την αρχη.για να πω την αληθεια χαιρομαι που δεν το ηξερα αυτο τοτε γιατι θα ειχα τρελαθει.τωρα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα,αφου και γενικα η εξεταση του μικρου μας ηταν παρα πολυ καλη.σευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κι εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

μην αγχωνεσαι καθολου.εμενα ηταν μια σπανια περιπτωση....δυστυχως.οπως το εβλεπα στο υπερηχο η ομφαλοκηλη του μωρου μου ειχε σχεδον το ιδιο μεγεθος με το κεφαλακι του.

ειναι σπανιο απο οτι καταλαβα να ειναι τοσο μεγαλη που να πρεπει να γινει διακοπη κυησεως και για αυτο ψαχνω να βρω καποιο που να ειχε ακουσει για κατι τετοιο.

Διαφημίσεις

ηταν απλα ατυχια νομίζω αλλα καλα που υπάρχουν και οι υπέρηχοι και το ειδατε το προβλημα αν και εσυ εβλεπες το προβλημα φαντάζομαι δεν θα μπορούσε να γινει κατι εαν οι γιατροί δεν ηταν βεβαιοι να εισαι σιγουρη δεν θα επαιρναν θεση. Εαν το κρατούσες μπορει να ηταν χειρότερα και για σενα και γι' αυτο. Κουράγιο και με το καλό να ξαναμείνεις εγκυος,

k4xS.jpg

σου ευχομαι πολυ συντομα να μεινεις παλι εγκυος και σιγουρα θα εχουν ολα καλη καταληξη.εγω πλεον ειμαι πιο ηρεμη,απλα ειχα μια ανησυχια παραπανω γιατι εμεινα εγκυος μετα απο αρκετα χρονια με εξωσωματικη.ολα καλα να πανε για ολες μας.και οσες εχουν ηδη παιδακια να τα χαιρονται.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...