Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πονακια περιοδου

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε; ειμαι στις πρωτες μερες εγκυμοσυνης. σαββατο ειχα θετικη χοριακη, αυριο θα κανω επαναληπτικη χορικαη και πεμπτη γυναικοιλογο. νιωθω βεβαια κατι πονους περιοδου. δεν ειναι ανησυχητικο ε;

:);)

Διαφημίσεις

όχι, θα έχεις κατά καιρούς τέτοια πονάκια, γιατί η μήτρα σου θα μεγαλώνει, θα αλλάζει θέση κλπ... Συζήτησέ το όμως τον γιατρό σου, να του τα περιγράψεις για να έχεις και υπεύθυνη απάντηση.

Διαφημίσεις

Μπορεί να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά ίσως να πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα.

Πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου να του το πεις.

είμαι επίσης 7 εβδομάδων και που και που βλέπω ίσα ίσα λίγο ροζάκι ή ανεπεσθητο καφέ (φαντάσου το μάτι δεν μπορεί να τα διακρίνει ευκολα)...παρόλα αυτα ο γιατρός μου είπε δεν είναι ανυσηχιτικά και όταν τα βλέπω να πέρνω για λιγες μερούλες utrogestan των 200mg 2 φορές την μέρα....

Επίσης, πονάκια περιόδου έχω απο την αρχή της εγκυμοσύνης και καμιά φορά γίνονται και αρκετά έντονα επίσης απο ότι μου είπε ο γιατρός εντελώς ακίνδυνα και φυσιολογικά αφου ανοιγει η μύτρα και όλα τα μέσα σου!!!

Μην αγχωνεσε και με το καλό να περάσεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!

μην ανησυχείς νομίζω ότι είναι καλό που πονάς

κι εγώ είχα πολύ εντονους πόνους περιόδου στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και ανησυχούσα πολυ.

ολες τις μέρες ειδικά τη μέρα που πήρα τα αποτελέσματα της

χοριακής το βράδυ είχα πρηστει και πονούσα τόσο που νομίζα ότι θα έπεφτε το σποράκι. χειρότερα κι απο όταν είχα περίοδο ένιωθα.

πρησμένο στήθος και αίσθηση ότι έχω περιόδο χωρίς να έχω.

σαν να κατεβαίνει "κάτι" αλλά τίποτα να μην βγαίνει

ακριβώς οπως νιώθω όταν έρχεται η περίοδος

ο γιατρός μου είχε πει οτι μεγαλώνει η μήτρα.

μετά το πρώτο μήνα άρχισαν να υποχωρούν και σε διάρκεια και σε ένταση

μέχρι που σταμάτησαν τελείως και μετά ανησυχούσα γιατί σταμάτησαν.

τώρα που μπήκα στον τέταρτο είχα για 1-2 μέρες κάτι ενοχλήσεις.

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

emena mou eipe na parw utrogestan alla de dieukrinise meligram.opote piga farmakeio k me rwtisan k den ixera k o giatros den apantouse.opote tous eipa oti mou eipe na ta pernw 3 fores th mera k mou eipan na parw twn 100.einai polles fores fores th mera gia 200.k mou eipe k akinhsia gia mia evdomada k apoxi apo sex gia 10 meres...!!thanks gia tis apanthseis filakia koritsakia!!!

σας ευχαριστω κοριτσακια για τις απαντησεις σας!!

μιλησα σημερα με τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο αλλα ειναι λογικο αφου μεσα γινεται ενας πανικος......προσπαρμογη σε μια νεα πραγματικοτητα!!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

κοριτσια και εγώ έχω καφέ υγρά σχεδον μια σταγόνα την ημέρα και επίσης έχω πόνους, όπως όταν κάνεις κοιλιακούς και είσαι αγύμναστος και πιάνεσαι. Είμαι 6 εβδομάδων.Για τον πόνο δεν είπα στον γιατρό, για τα υγρά μου είπε να μην ανησυχώ. Έχω ραντεβού να με δεί σε 2 βδομάδες. ΝΑ δω πως θα περάσουν... Βασανιστικά αργά!!!

κι εγω ειμαι στην 6η εβδομαδα περιπου και εχω εντονους πονους περιοδου στην αρχη αγχωθηκα αλλα τωρα ηρεμησα αφου διαβασα οτι συμβαινει σε ολες

KLinp2.pngjvcQp2.png

Καλημερα κορίτσια είμαι στην 10η βδομάδα και από χθές δεν αισθάνομαι κανένα τράβηγμα στη μήτρα όυτε κράμπες όπως είχα και το στήθος δεν είναι πρησμένο αλλά αν το ψηλαφίσεις ψιλοπονάει αλλά όχι όπως πριν είναι ανησυχητικό αυτό?την τετάρτη έχω ραντεβού με το γιατρό και έχω τρομερό άγχος!!!!!!

καλημερα σε ολες τις μελλουσες μανουλες...κοριτσια θα ηθελα απεγνωσμενα να σας ρωτησω αν καποια απο εσας ειχε παρομοιο συμπτωμα....ειμαι στην 10η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου επειδη ειχα μια παλινδρομο κυηση πριν εναμιση χρονο ο γιατρος μου μας απαγορευσε να ερχομαστε σε επαφη(ειχα και στην αρχη λιγα καφε υγρα αλλα με τα utrogestan εδω και πολλες εβδομαδες ειμαι μια χαρα)αλλα χθες και προχτες το βραδυ στον υπνο μου ειχα συσπασεις στην μητρα σαν να ηταν ονειρωξη αλλα χωρις να βλεπω καποιο ονειρο:oops: και τις 2 φορες το καταλαβα και μολις ξυπνησα σταματησαν οι συσπασεις αλλα ποναγα,οχι παρα πολυ!!!εχει συμβει σε καποια???:roll:

Διαφημίσεις

κι εγω ειμαι στη 10η εβδομαδα και αισθανομαι την κοιλια μου ν αποναει οταν ειμαι ανασκελα και να πρηζεται....

Επίσης ειμαι κυκλοθυμική και εχω πολλά νευρα...και κουραση......

Σε νιωθω απολυτα maraki10 ....τα ιδια και εγω...και ωρες ωρες ολα μου φταινε!!!!!Η κοιλια εμενα πρηστηκε απο τον πρωτο μηνα...αφου τωρα να φανταστεις μοιαζω για 3 μηνων!!!!

soficat και εμενα δεν με ποναει οπως με ποναγε το στηθος η να με τραβαει η κοιλια,δεν νομιζω να ειναι ανυσηχητικο!!και εγω στην 10η εβδομαδα ειμαι!!

ste;inula na se rwtisw...molis perneis xapi sou exafanizontai??egw exw parei 4 hdh alla akoma exw...na epikoinwnisw pali les me to giatro h mipws thelei to xrono tou???

όχι δεν πέρναγαν τα πονάκια, απλά ηρεμούσα λίγο πιο πολύ....that's all...

Εμένα τα utrogestan μου τα είχε δώσει πιο πολύ για το ροζ που είχα δει!!!!

Τώρα είμαι 9 εβδομ + 2 ημερών και έχω πονάκια κανονικά και μάλιστα μερικές φορές έντονα!!!

Eγώ δυστυχώς τα έχασα τα μωρα ήταν δυο τελικα αλλά και οι δυο σάκοι άδειοι ο ένας πιο μεγάλος κι ο άλλος μικρότερος...Έκανα απόξεση..Πονάει πολύ είμαι χάλια ψυχολογικά..περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων...Ξέρετε κάτι για αυτό ειμαι κι εγω όπως διαβάζω θρομβοφιλική ή απλά ένα τυχαίο γεγονός????θα κάνω εννοείτε επιπλέον εξετάσεις όταν είναι να ξαναμέινω απλά είχα χαρεί τόσο πολύ..Δεν είχαμε προσπαθήσει πολύ καιρό και τώρα είμαι στον Άδη...

• 2 weeks later...

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα. Κι εγώ είμαι στις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης. Το Σάββατο βγήκε θετική η β Χοριακή (148) και ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω αυτήν την Παρασκευή γιατί είναι ακόμα νωρίς για να πάω να δει κάτι. Όπως καταλαβαίνεται έχω πολλές ερωτήσεις... Αυτό που με απασχολεί τελευταία είναι πέρα από τα πονάκια χαμηλά που όλες λένε ότι είναι φυσιολογικά (και ο γιατρός μου που τον ρώτησα στο τηλέφωνο αυτό μου είπε), όταν πηγαίνω για ούρηση αισθάνομαι πολλές φορές μια πίεση κάτω χαμηλά και μια δυσκολία στην εκκίνηση των ούρων. Η κουμπάρα μου μου είπε ότι έτσι αισθανόταν και εκείνη και νόμιζε κιόλας ότι είχε πάθει ουρολοίμωξη! Αλλά βέβαια δεν ήταν αυτό και επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Είχε καμία παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

συγχαρητηρια κοπελα μου! ολα να πανε καλα!!!καλυτερα να ενημερωσεις τον γιατρο σου. απο την στιγμη που νιοωθεις πιεση στην ουρηση κλπ ειναι καλο να εχει μια αποψη και αυτος και για να μην αγχωνεσαι και εσυ..

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλες!!

Είμαι στην 10η εβδομάδα και ενώ μέχρι πρόσφατα είχαν σταματήσει τα πονάκια, από σήμερα ξανάρχισα να έχω. Πονάκια σαν της περιόδου.

Να ανησυχήσω? Εσείς τα έχετε ακόμα???

Qxemp2.png

εγω λεω για καλο κ για κακο να ενημερωσεις τον γιατρο.μαλλον ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει η μητρα αλλα κανε ενα τηλ για να εισαι σιγουρη