Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλάζει μόνο από το ένα στήθος!!!!

Recommended Posts

Αγλαία πες και σε μένα σε παρακαλώ τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Δεν δέχεται με τίποτα εδώ και μια εβδομάδα να θηλάσει από τον δεξί μαστό, αλλά θηλάζει μόνο από τον αριστερό μαστό.

Εγώ συνεχίζω να προσφέρω στήθος, γιατί δεν πίνει καθόλου ξένο γάλα και δεν θέλω να κάνω προσπάθειες αποθηλασμόυ όσο δεν πίνει άλλο γάλα πέρα από μητρικό.

Προσπάθησα να του μάθω πριν απο 2 εβδομάδες το ξένο και δεν ήθελε με τίποτα και δεν τον πίεσα. Ποτέ δεν τον πιέζω για κάτι.

Τώρα αυτός μου ο μαστός που δεν παράγει γάλα σιγά σιγά θα πάψει να έχει γάλα;

Θα μπορώ όσο θηλάζει από το άλλο στήθος να έχω γάλα ή θα επηρεαστεί όλη μου η παραγωγή;

Ο άτιμος δεν θέλει καθόλου να θηλάσει από εκεί, μόλις το βλέπει το περιφρονεί.

Αγλαία περιμένω όποτε μπορείς και φυσικά και όποια άλλη κοπέλα ξέρει να με διαφωτίσει!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Αρχοντουλα!

Και μενα προτιμαει το δεξι απο το αριστερο:?,οταν ειναι ξυπνια και θηλαζει για πολλη ωρα απο το στηθος που προτιμα,της λεω ''και απο το αλλο'',αν δεν πιασει αυτο κανω τη στεναχωρημενη ή προσποιουμε οτι κλαιω,ρε τι κανω η μανα για να θηλασει το παιδι και απο το παραμελημενο στηθος:mrgreen:.

Συνηθως θηλαζει για λιγη ωρα μονο,το βραδυ ομως οταν την κοιμιζω μαντεψε απο πια πλευρα κοιμομαστε:mrgreen:,θελοντας και μη θηλαζει απο το αριστερο.

Και γω δεν ηθελα με τιποτα να σταματησει η παραγωγη απο το ενα στηθος οποτε προσπαθω να την ''ξεγελαω'' να πινει και απο τα δυο.

Ισως μας πει καμια αλλη μαμα κανενα καλυτερο τροπο:roll:,καλη συνεχεια και να χαιρεσαι τα παιδακια σου:D.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Γεια σου Αρχοντουλα!

Και μενα προτιμαει το δεξι απο το αριστερο:?,οταν ειναι ξυπνια και θηλαζει για πολλη ωρα απο το στηθος που προτιμα,της λεω ''και απο το αλλο'',αν δεν πιασει αυτο κανω τη στεναχωρημενη ή προσποιουμε οτι κλαιω,ρε τι κανω η μανα για να θηλασει το παιδι και απο το παραμελημενο στηθος:mrgreen:.

Συνηθως θηλαζει για λιγη ωρα μονο,το βραδυ ομως οταν την κοιμιζω μαντεψε απο πια πλευρα κοιμομαστε:mrgreen:,θελοντας και μη θηλαζει απο το αριστερο.

Και γω δεν ηθελα με τιποτα να σταματησει η παραγωγη απο το ενα στηθος οποτε προσπαθω να την ''ξεγελαω'' να πινει και απο τα δυο.

Ισως μας πει καμια αλλη μαμα κανενα καλυτερο τροπο:roll:,καλη συνεχεια και να χαιρεσαι τα παιδακια σου:D.

Μαρία σε ευχαριστώ πολύ, που μου απάντησες.

Εδώ και μια βδομάδα δεν το πιάνει καθόλου, μάλλον ξέρει πως έχει στερέψει και δεν δοκιμάζει καν.

Εσένα πίνει καθόλου άλλο γάλα;

Πριν λίγο που τον θήλασα πάλι τα ίδια έκανε.

Τα άτιμα πόση ισχυρή γνώμη έχουν για όλα!!!

Να χαίρεσαι κι εσύ το αγγελουδάκι σου!!!!

Φιλιά!!!!:D:D:D

Εχεις δοκιμασει στον υπνο να τον ξεγελσεις για να θηλαζει και απο το στηθος που δεν θελει?

Κοιματε θηλαζοντας? Τον κοιμιζεις στο δικο του δωματιο?

Εμεις κοιμομαστε μαζι στο δικο μου,ξενο γαλα δεν της εχω δωσει απο οταν ηταν νεογεννητο που δεν ηξερα :( (ηπιε ξενο τις 3 πρωτες εβδομαδες).

Κατα τη διαρκεια της ημερας αν δω οτι εχει ξεχαστει με παιχνιδι κλπ της προσφερω εγω,(θηλαζουμε αρκετες φορες την ημερα) απο το στηθος που δεν προτιμα,μη νομιζεις οτι πινει απο κει γαλα με τις ωρες απλα για να μου κανει κι εμενα το χατηρι και να με ξεφορτωθει:mrgreen:.

Φανταζομαι αν το δει η αγλαια ή η αμαρετο που ξερουν καλυτερα θα σε βοηθησουν περισσοτερο,θα επανελθω αν θυμηθω κατι αλλο.:P

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Εχεις δοκιμασει στον υπνο να τον ξεγελσεις για να θηλαζει και απο το στηθος που δεν θελει?

Κοιματε θηλαζοντας? Τον κοιμιζεις στο δικο του δωματιο?

Εμεις κοιμομαστε μαζι στο δικο μου

Έχω δοκιμάσει, αλλά μάταια.

Μαζί μας κοιμάται, στο ίδιο δωμάτιο και εδώ και μια βδομάδα δέχεται από μόνος και το κρεβάτι του.

Του είπα πριν ότι το στήθος που δεν το πλησιάζει είναι στενοχωρημένο και το τίμησε για ένα λεπτό:P:p:p

Διαφημίσεις

Έχω δοκιμάσει, αλλά μάταια.

Μαζί μας κοιμάται, στο ίδιο δωμάτιο και εδώ και μια βδομάδα δέχεται από μόνος και το κρεβάτι του.

Του είπα πριν ότι το στήθος που δεν το πλησιάζει είναι στενοχωρημένο και το τίμησε για ένα λεπτό:P:p:p

Aχ μπραβο σας ειδες κολπακια θελουν τα μωρακια μας :P,αντε να γελασουν και τα χειλακια του στεναχωρημενου στηθους :D.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Έχεις δοκιμάσει να είσαι ξαπλωμένη και να προσφέρεις το αριστερό χωρίς να γυρίσεις από την άλλη πλευρά........δηλ. όπως είστε απλά να προσφέρεις το αριστερό. Εγώ ξαπλώνω δεξιά βάζω το χέρι μου κάτω από κεφάλι της και γέρνω το σώμα μου για να πιάσει το αριστερό ...

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!

θήλαζα πάντα από την αριστερή πλευρά, ενώ ήμασταν ξάπλα και δεν τον βόλευε φαίνεται πια αυτή η στάση εδώ και μια βδομάδα.

Δοκίμασα χθες και σήμερα και όταν τον θηλάζω από το δεξί στήθος και είμαι και εγώ από την δεξιά μου πλευρά θηλάζει!!!!!

Τον θηλάζω και στην αγκαλιά μου και έτσι θηλάζει μόνο από αριστερά, και για να θηλάσει από δεξιά ξαπλώνω!!!

Κορίτσια μου φέρατε τύχη με τις απαντήσεις σας!!!!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!

θήλαζα πάντα από την αριστερή πλευρά, ενώ ήμασταν ξάπλα και δεν τον βόλευε φαίνεται πια αυτή η στάση εδώ και μια βδομάδα.

Δοκίμασα χθες και σήμερα και όταν τον θηλάζω από το δεξί στήθος και είμαι και εγώ από την δεξιά μου πλευρά θηλάζει!!!!!

Τον θηλάζω και στην αγκαλιά μου και έτσι θηλάζει μόνο από αριστερά, και για να θηλάσει από δεξιά ξαπλώνω!!!

Κορίτσια μου φέρατε τύχη με τις απαντήσεις σας!!!!

:cool::lol: yupiii για το δεξί!!

Διαφημίσεις