Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αντιβιωση ποτε;

Recommended Posts

Kαλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω ποσες μερες αφηνει ο γιατρος σας το μωρο με πυρετο;(μονο με αντιπυρετικο;) Το μωρακιτης φιλης μου εχει εδω κ 3 μερες πυρετο μεχρι κ 38,9.Οταν παιρνει αντιπυρετικο παει 36.6 αλλα μετα απο λιγες ωρες ανεβαινει.Δε θα πρεπε να αρχισει αντιβιωση;(το μωρο ειναιζωηρο κ τρωει αρκετακαλα-ειναι17 μηνων)

Διαφημίσεις

Εγω νομιζω οτι το μωρο πρεπει να το δει οπωσδηποτε παιδιατρος! Οταν ο πυρετος επιμενει δε μπορουμε να αφηνουμε το μωρο στο ελεος του Θεου και του Depon! Μπορει να ειναι κατι σοβαρο!

Ο παιδιατρος το ειδε!Απλα μου κανει εντυπωση το οτι ειπε για 3-4 μερες μονο αντιπυρετικο.Ποτε αρχιζει αντιβιωση;(εχει ιωσουλα ειπε κ θα περασει)

i mikri mu itane 5,5 minon , arostise foweros wixas flemata , kai piretos 39,5 jia 4 meres , tin pigame nosokomeio kai ipane oti den hriazete antywiosi . meta apo mia ewdomada egine kala me depon kai aerolin mono . 6,5 minon ksana piretos 39,5 jia 3 meres horis kanena allo simptoma pali nosokomeio mas kanane oles eksetasis kai pali tin wgalame katari mono me dopon .

Ο παιδιατρος μας μετα την εξεταση και αφου με οτι ειδε δεν χρειαζεται να δωσει αντιβιωση, μας λεει πως θα περιμενουμε και σε περιπτωση που δουμε επιδεινωση ξαναπαμε. Μια φορα που η κορη μου ειχε πυρετο αναμεσα σε αλλα συμπτωματα μας ειπε πως θα περιμενουμε 4 μερες για να δουμε αν θα βελτιωθει η οχι.

sYSBp3.pngR9zap3.png

Διαφημίσεις

akriwos to idio mu ipane sto pedon otan pigame , an to pedi ehei pireto kai tu peftei me depon i ponstan kai ine ewdiateto kai troei otan peftei piretos borume na perimenume mehri 3-4 meres . se poli mikra mora opos to diko mu bori na anewi mehri kai 40 piretos kai ipe jiatros na min panikowlitume apla deponaki kai hliaro banaki kai parakolutisi .

Αφού το είδε ο παιδίατρος και είπε να μη δώσει αντιβίωση, γιατί να δώσει???Δεν το καταλαβαίνω....

Καλές οι αντιβιώσεις, αλλά με μέτρο και ΟΤΑΝ και ΑΝ πρέπει...Ψυχραιμία, πάνω από όλα...

Εμάς έβγαλε πυρετό (μέχρι 38 που έπεφτε με Αποτελ) την προηγούμενη εβδομάδα, πήγαμε γιατρό, είπε αμυγδαλές...Έγραψε αντιβίωση (σημ. η μικρή μου ΠΟΤΕ δεν πήρε αντιβίωση)...Μέσα στη στενοχώρια εγώ, είπα ΔΕ δίνω αντιβίωση....Μια μέρα κράτησε ο πυρετός, δεν ξανανεβασε, η μικρή μου κεφάτη και φαγανή, όλα μια χαρά...ΑΝ είχε δώσει αντιβίωση, τώρα θα χτυπούσα το κεφάλι μου!!

Άκου εκεί 10 μέρες αντιβίσωση!Σε ένα παιδί που δεν αρρώστησε ποτέ και δε χρειάστηκε να πάρει άλλο φάρμακο, εκτός απο 2 φορές Αποτέλ, σε όλη της τη μέχρι τώρα ζωή...Με την αντιβίωση αποδυναμώνεται τελείως το ανοσοποιητικό σύστημα...Για αυτό την άφησα και το πέρασε από μόνη της αυτό, το καταπολέμησε ο οργανισμός της μόνος του και για ακόμα μια φορά μου απέδειξε πόσο δυνατό οργανισμό έχει...

Για αυτό, να χαίρεστε που δε σας γράφει με τη μια αντιβίωση...Όσα μωρά ξέρω που παίρνουν αντιβιώσεις, παίρνουν συνέχεια, απλά γιατί αρρωσταίνουν συνέχεια!!Λογικό, αφού το ανοσοποιητικό τους είναι αποδιοργανωμένο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...